2 Mart yeni ay ritueli
-
2 Mart yeni ay ritüeliYeni aylar, yeni başlangıçlar zamanıdır eve bu akşamki yeni ay şahane Jüpiter kavuşumlu dile benden ne dilersen diyor hayat, buna inanın önce
Yeni başlamasını istediğimiz şeyler için önce olanlara şükür ederek başlamalıyız.
Olana olmayana kalana gidene, hayatın bütün öğretilerine şükredelim
Bizi daha güçlü daha azimli daha akıllı yapan şeyler zor olan şeyler unutmayalım
Olan şeye isyan etmek yaradana evrene isyan etmek demek...
Sonra içinizdeki o olmaz ki bu beni bulmaz ki kimse beni sevmezki diyen vasfiye teyzeyi susturalım, en güzeline layığız
Olduğumuz halimiz, sahip olduklarımız olmadıklarımız ile hepimiz birer mucizeyiz buna bir kabul verelim
Sonra yazalım dileklerimiZi yazmak her zaman iyidir Dileklerimiz kişilerden bağımsız olmalı, şu kişiyle olayım yerine benim için en güzeli olur olsun mesala
Böyle olsa olur ama daha azına da razıyım gibi muallak cümleler olmasın
çok seviliyorum, çok seviyorum, huzurluyum mutluyum, gibi net cümleler ile ne olsun istiyorsanız yazın, sipariş verir gibi
Şu tarihte evli olmak istiyorum da bir sipariştir
Ruh eşimi buldum gibi
Sonra bunlar olmuş halinin hislerini kalbinizde hissedin
Sonra oldu oldu oldu ile dilekleri kapatın
Artık bilim bile kabul ediyor, beyin neyi deneyimliyorsa o yoldan gidiyor, siz beyninize bu hissi tanıtıyorsunuz unutmayın
aşk Ritüellerde ben Amber kokulu mum çok kullanırım frekansı yüksek bir koku olduğu için, size ne iyi geliyorsa onu kullanabilirsiniz, zorunlu değil
Kuzey ay düğümünüze uygun değerli taşları takın, hayat yolculuğunuzda destek olabilmeleri için
Taşlardan aşk isteyenler kuvars bulundursun
Evi öncesinde adaçayı yada defne yaprağı ile tütsülemeyi unutmayınız.
Kağıdı bir sonraki yeni aya kadar saklayabiliriz.
Güzel şeyler bizi bulsun hakediyoruz