Ay Aslan Burcunda: Venüs~Mars etkisi
-
Seni yok sayacaklar, sen daha çok varolacaksın.
Ay Aslan burcundaki yolculuğuna başladı..DoIunay öncesindeki Ay'ın Aslan seyahati önemli olacaktır..Kendini göstermek,kalbini görmek,görünmez olan herşeyin,adeta gör beni!Sev beni!der gibi bir sesleniş hali yaşayabilirsiniz..Vicdanınızın sınavı olabilir bu geçiş..Her daim rolüne hazır olanlar avına bir adım daha yakın olanlardır,ancak bu Sefer hazır olmak yetmeyecektir..VarIık sahasında herşey "insan'"a hizmet eder..insan ise o varlık sahasının tek sahibine..VarIık sahasındaki her şey İnsan'a yüklenmiştir..Doğa da ve yaşamdaki her şey insan da mevcuttur..Ancak hakikati kavramak ve bunu anlamak zordur..Kendi gerçeğimiz olmayan şeyleri kabul eder,zihnen kendimizi inandırabiliriz..Halbuki varolma amacını anladığında ve kalben hissettiğinde artık hiç bir şey etki etmeyecektir..OIumIu veya olumsuz düşünmek,iyi olmayı ya da kötü olmayı da seçimlerimiz belirler..Venüs Mars kavuşumu sabah saatlerinde Ay'ın yapacağı açılarla tetiklenecek..Venüs ve Mars kova burcunda ilerlerken değişim dalgası yaratıyor..Yeni bir şeyleri keşfetmek gibi..Aşkın ve sevginin devrimi..KaIbi uyandırmak,aşkı uyandırmak için var..2 Mart da Venüs ve Mars oğlak burcunda plüton ile kavuşmuştu..Bu kavuşum uzun soluklu bir döngüyü başlatmıştı..Venüs ve Mars kova burcunda ilerlerken yeni versiyonların yüklenmesi,değişime adapte olma uyanış hali olacaktır..
Ay Sabah saat:10.17'de Mars ile Venüs'le birbirlerine karşıdan bakacaklar..Bazı şeyler eskisi gibi olmayabilir..Ani gelişmeler yaşayabilirsiniz..HakIı olmak değil de hakkaniyetli olmak önemli..Otorite,devIet liderleri,sanat camiası,eğlence dünyası,borsa,çocuklar,spor camiası,spekülatif araçlar ve yatırımlarla ilgili gündemler önümüzdeki iki gün önemli olacak.AyakIanmaIar,saIdırıIar,ses getirebilecek olaylar yaşanabilir..Uzay,tıp,biIim,teknoloji,ani hava değişimleri,digital paralarla ilgili konular gündeme gelebilir... Eş,patron figürleri ile anlaşması zor bir gün..EGO'ya teslim olmayalım..Devlet işleri,hak hukuk konuları önemli olabilir..Ancak sabırlı olabilmek gerekiyor..Bu açı mücadele gücünüzü artırabilir..ilişkilerinizde,sevgi dilinize dikkat etmelisiniz..Bazı ayrılıklar yaşanabilir..
Ay saat:20.30 da chiron ile üçgen açısı Bazı şeyleri telafi etme şansı verebilir..DuygusaI şifalanma yaşayabilirsiniz..BiriIerine yardım etmek,sevginizi göstermek,değerli olduğunu hissettirmek,severek şifalanmak iyi gelecektir..SağIık ile ilgili konularda olumlu haberler gelebilir..
Ay saat:22.01 de Uranüs ile karesi can sıkıcı gelişmeler,beklenmedik değişimler,duygusal farklılaşma,şok gelişmelere sebep olabilir..Bu iki gün Rusya Ukrayna arasındaki gerginlik daha da tırmanabilir..Karşımıza Bazı engeller çıkıyorsa ,gecikmeler yaşanıyorsa muhakkak altında yatan sebebi anlamaya ve arkasında neler var araştıralım..
Ay'ın yöneticisi güneş balık burcunda Ay Düğümlerine doğru gidiyor..15 Mart sabaha karşı netleşecek..Bu iki günlük gündemler çok önemli,yol haritası çizmemize,gelecekte oluşabilecek bir konunun alt zeminini oluşturmasına,ilahi anlamda yardım gelmesine,sevdiğiniz ve değer verdiğiniz insanlarla ilgili bir karar vermenize sebep olabilir..
Enerjilerin farkında olalım.. Mucizeler Sizlerle olsun..SevgiIer.. -
Haklı olmak mı ? Hakka(-)niyetli olmak mı ? Tüm mesele budur belki...