Meral Akşener Kimdir
-
Öncelikle şunu belirteyim hiçbir siyasetçiyi desteklemiyorum.
Meral Akşenerin bir konuşmasından kesit aktarıyorum,
“Çocuklar aç sayın Erdoğan,saray seni hale getirdi sayın Erdoğan”
Meral Akşener dahil muhalefet yada iktidar partisi farketmez bütün milletvekillerinin maaşı en az 56000 TL dir.
Ben Meral akşenerin devletten aldığı maaşa bir baktımMilletvekili maaşı 56000 TL
Emekli maaşı 19000 TL
Toplam 75000 TLDevletin partiye verdiği ödeneği hesaplamadım .
Ayrıca buna ek olarak;
Makam aracı , şöför, sekreter, sağlık hizmeti, yemek , kuaför hizmetleri ve sosyal tesislerden yararlanma hakları da var.Nereden bakarsanız bakın aylık 150000 TL lik hizmet alıyorlar.
Şimdi Meral Akşener fakirin halinden anlar mı?
Erdoğan’ın tek suçu akşenerden daha zengin olması mı?
Vekillerin ve bakanların iş takibi yapmadığını ve ihale komisyonculuğu gibi yasa dışı işler yapmadığını kabul ederek aylık gelirlerini hesapladım.
İktidarı ve muhalefeti hepsi birlikte devletin tüm olanaklarından faydalanmaktadırlar. Üstüne bir de bizden hürmet , teşekkür minnet beklemektedirler.
Bırakın artık şu siyasi dinazorları kökünü kazıyın oy vermeyin hepsi aynı...
Hangi emekli ve hangi işçi 3, 4 yıl çalışıp 19000 TL emekli maaşı alıyor?
Hangi çalışan 56000 TL maaş alıp 4 yıl sonra emekli hakkına sahip oluyor.
Üstelik ailelerin de faydalanacağı sosyal hakları devam ediyor.
Soruyorum başka hangi memur hangi emkli hangi işçi bu haklara sahip.
Ey işçiler memurlar emekliler oyuna gelmeyin. Oy vermeyin.
-
@kâfir-imam oy vermeyin derken ciddi misin gercekten? yani genel olarak oy kullanmayin mi demek istiyorsun yoksa bu kadina oy vermeyin mi orayi anlayamadim ben
-
@phi baya bildiğin oy vermeyin diyorum. Çünkü hepsi aynı sistemin ürünü. Eğer oy verecekseniz de gidin ittifak dışı minik partilere oy verin benim kendi fikrim bu yönde
-
@kâfir-imam o zaman secimlere mudahil olmus olmuyoruz ki yani oy kullanmamak ile ayni sey benim icin.
Bence onceligimiz bu duzenin degismesi hukumetin gitmesi olmali.
-
@phi bu düzenin partilerinden bu düzeni değiştirmesi beklenemez. Çünkü sistemin partileri HDP den CHP ye akp ye hepsi yıllardır aynı sistemden besleniyor.
%45 lik bir muhalif çoğunluğun temsilcilerinin akp yi ülkenin dibini kazırken seyretmesi normal değil ki.
Zaten demokrasi bu değil, 50+1 demek değil.
Bakın basit bir kıyaslama . 2018 başkanlık referandumuna gayri meşru diyerek başkanlık sistemine gayri meşru diyerek karşı çıkan muhalefet neden aynı seçimde aday gösterdi. Hile yapıldığı halde hilenin meşru hale gelmesini sessizce kabul ettiler.
Eğer başkanlık gayri meşru ise muhalefetin aday göstermemesi gerekirdi hatta seçime girmemesi gerekirdi ki doğru olan da buydu. Eğer seçime girmese zaten seçim iptal olacaktı.
Bunu o gün yapmadılar.