Uzaylılar Var mı?
-
Uzaylı konusunun yeni nesil dedikleri Z neslini yönetmek için kullanacaklarını düşünüyorum. Yeni Dünya sisteminin şeytanı uzaylılar olacak. Kendi yaptıkları her pisliği uzaylı diyerek insanları kullanacaklar.
Bir kere uzaylılar niye sadece görünüp kaçıyorlar. Bizden kat kat üstün olan bir varlığın görünüp kaçması tam bir salaklık. Zaten bizden çok üstünler ışın silahları var , galaktik seyehat etme tekniğini biliyorlar , ışınlanıyorlar falan. Neden kaçsın ki?
Gelir ele geçirir yönetir belki adam oluruz daha iyi olmaz mı.
Uzaylı görsem kaçmam , insandan daha pislik olacaklarını düşünmüyorum eğer öyleyse zaten ayvayı yemişizdir.
-
Medyadaki UFO haberlerini ABD istihbaratının servis ettirdiğini düşünenler var. Bence de öyle.
Amaç kendilerini olduğundan çok daha güçlü göstermek. "Bakın biz Ufo vurabiliyoruz, size neler neler yaparız, ayağınızı denk alın." demeye getiriyorlar.
Rusya veya Çin hükümetinden olsaydım "UFO diye birşey yoktur, bunlar ABD'nin propaganda oyunu" diye açıklama yapardım.
https://onedio.com/haber/dunya-alarm-verdi-abd-f-22-savas-ucagi-ile-bir-ufo-dusurdugunu-duyurdu-1127981 -
@kâfir-imam, içinde söyledi: Uzaylılar Var mı?
Zaten bizden çok üstünler ışın silahları var , galaktik seyehat etme tekniğini biliyorlar , ışınlanıyorlar falan
Birde ele geçirilen uzaylıların çantalarından NUTUK çıkıyormuş.
Bunu da unutmayalım.
-
Devletler bu uzaylı masallarını kendileri de kullanacaklar. O yüzden kimse çıkıp bu işiin ABD uydurması olduğunu söylemiyor.
Uzay çalışmalarında dünya dışı ortama dayanıklı canlıların kullanılması gerekir. Genetik çalışmalar ile az oksijen tüketen yada oksijeni kendi üreten insansı varlıklar yaratılmış olabilir. Bu varlıkları uzayda marsta kullanma olasılıkları var. Bize uzaylı diyerek alıştırmaya çalıştıkları yeni bir canlı türü olabilir.
-
Bilmem kaç ışık yılı uzaktan gelen bir varlığın adam kaçırıp incelemesi veya uzay aracını Nevada çölüne düşürmesi ayrı komedi.
Bir kişide sormuyor, uzaylılar bu kadar kolay kaza yapabiliyorsa nasıl o kadar uzak mesafeleri seyahat edebiliyorlar diye.
(Ufoculara duyurulur.)