Faşizm Halktan Beslenir
-
Tüm faşist devletler gücünü halktan alır. Bu yüzden devlete yardım etmeyin.
Bir aferin almak için takla atan çocuklar gibi devlete yaranmaya çalışmayın. Bildiğinizi devletten gizleyin. İşgücünüzü onlarla paylaşmayın.
Ben biliyorum , ben gördüm , ben buldum diye hev hev hev yapmayın.
Çünkü bütün bulduklarınız bildikleriniz ve kazandıklarınız hepsi size şiddet ve baskı aracı olarak geri dönecektir.
Sonra da suçu dış güçlere atıp karşınıza bir şeytan figürü koyarlar.
ASELSAN mühendislerinden tutun da PKK ve uğur mumcuya kadar devletin içinde olmadığı bir olay yok bunu aklınızdan çıkarmayın.
PKK tamamen TC nin kontrolünde yıllardır. Bunu aklınızdan çıkarmayın.
Öldürüp yasını tutanlar yine kendileridir
Bunu bilmeyen muhalefet ya salaktır yada haindir. Üçüncü bir olasılık yok.
-
Şikayet etmezsen sorunların hiç çözülmez.
Tam tersine halk sorunlarını hiç şikayet etmiyor devlete. -
Eski KullanıcıTENTEN başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@TENTEN, içinde söyledi: Faşizm Halktan Beslenir
Şikayet etmezsen sorunların hiç çözülmez.
Tam tersine halk sorunlarını hiç şikayet etmiyor devlete.Kime şikayet edeceksin?
Cimer diye ucube bir kanal oluşturdular ama oradaki şikayet beğenmiyorlar.
Heriflere yasadışı göçmenlerin kayıtdışı çalışarak ülkeden dolar çıkardıklarını şikayet ediyorum cevap olarak diyor ki isim ve adres verin gereğini yapalım.
Heriflere yabancı orospular ülkeye doldu hertürlü pislik içerisinde hastalık yayıyorlar üstelik kazandıkları paraları kısa sürede döviz olarak yurtdışına çıkarıyorlar diyorum cevap olarak yine adres verin diyorlar.
Heriflere şu şu şu firmalar sahte ilaç üretiyor şu etken maddeler ile piyasaya sürecekleri ürünler tamamen uyduruktur diye şikayet etmişim. Cevap olarak diyor ki ilaçların ticari isimlerini verin gereğini yapalım. Diyorum ki o ilaçların ticari isimleri bakanlıkta saklı , ticari isim gizlidir bunu siz bilebilirsiniz.
Sonra şu şu bölgelere kaçak yapı yapıldı , yapanlardan birinin adı şudur budur.. cevap olarak böyle bir bilgiye rastlanmamıştır diyorlar.
Neden ?
Çünkü senin şikayetini gidiyor şikayet ettiğin kişiye ileterek cevap vermesini istiyor.
Milletvekili bozuntularının zaten halkla ilişkileri yok denecek kadar zayıf. Kime şikayet etsin vatandaş
Şikayet ettiğin kişilerle devlet iç içe rüşvet ağına girmiş zaten.
-
Evet dilekçeni şikayet ettiğim makama gönderiyorlar.
Adres ve isim vermen gerekiyor.
Yoksa şikayetini dikkate almıyorlar.Ben mesela hem çalıştığım hemde başka işyerlerini fazla çalışma süreleri için şikayet etmiştim.
Sadece benimkini çözdüler.
Başkası adına yapılan şikayetimi ise dikkate almadılar. Kendisi şikayet edecekmiş.
İşten atılma korkusu olduğu için şikayet edemiyorlar. -
@TENTEN, içinde söyledi: Faşizm Halktan Beslenir
Evet dilekçeni şikayet ettiğim makama gönderiyorlar.
Adres ve isim vermen gerekiyor.
Yoksa şikayetini dikkate almıyorlar.Ben mesela hem çalıştığım hemde başka işyerlerini fazla çalışma süreleri için şikayet etmiştim.
Sadece benimkini çözdüler.
Başkası adına yapılan şikayetimi ise dikkate almadılar. Kendisi şikayet edecekmiş.
İşten atılma korkusu olduğu için şikayet edemiyorlar.Merak etme artık onu da kaldırdılar. Cimerden mimlendiysen şikayet kanalı açılmıyor bile. Çünkü seni boş boş şikayet yazan sınıfında işaretliyorlar. Böylece şikayetçi olamıyorsun.
-
Eski KullanıcıTENTEN başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@TENTEN Daha geçen pazar AKP'li belediyenin kendisine resimli şikayet gönderdim. Tırlar ve kamyonlar sokak arasında parkediyor trafiği zora sokuyor. Bunlar için park yeri ayırmalısınız dedim.
Cevap olarak bugün dediler ki verdiğiniz adreste böyle bir aracın kaldırıma park ettiğine rastlanmamıştır. Bu durumlarda emniyet trafik şubesine şikayet ediniz.
Dediler.
Adamlar salağa yatıyorlar. Ben kaldırım üzerine parkediyorlar dememişim ama onlar öyle anlamış. Şikayetimi pazar günü yaptığımda resmini çekitiğim tır oradaydı. Pazartesi günü tır gitti. Perşembe günü denetim yapmış yerinde bulamamış.
Ya gerçekten bunlar AK mallar yada salağa yatıyorlar. Ama salağa yatmaları mal olmalarına engel değil. Her ikisi de aynı anda olabilir.
-
@TENTEN
Halk sorunlarını devlete şikayet etmiyor-edemiyor evet.
Mesela ben, "devlet milletin bacak arasına karışmamalıdır" lafı ile "devlet serbest piyasaya karışmamalıdır" lafı arasında bir fark görmüyorum.
Eğer düzgün araştırılırsa iki lafında birilerinin yanlış özgürlük anlayışından kaynaklı olduğu ortaya çıkar.
Hatta daha derin araştırırsanız eşek eti kesip satanlara tepki göstermeyenlerle, ağrı kesiciyi kanser ilacı diye kanser hastalarına satanların yukarıdaki belirttiğim lafları edenlerle aynı kişiler olduğunu görebilirsiniz.
(Son cümle sahte kanser ilacı vakasına yönelik yazılmıştır.)