Yapay zekanın yazdığı şiir
-
@Sputnik ben de suan sohbet ediyorum kendileri ile
-
Bu yapay zekayı kim kodluyorsa iyi piyasa yapar. Zenginler kendini övdürmek için para öder o şirkete.
-
@iğneci Yapay zeka insanları işinden edeceği için demokratik yoldan sosyalizm gelecektir. Bu bazılarına göre kesin bir gelecek öngörüsü.
Sahibi Elon Musk demiştim.
-
@Sputnik, içinde söyledi: Yapay zekanın yazdığı şiir
@iğneci Yapay zeka insanları işinden edeceği için demokratik yoldan sosyalizm gelecektir. Bu bazılarına göre kesin bir gelecek öngörüsü.
Sahibi Elon Musk demiştim.
Ya bence insanlar üremesinler artık. 8 milyar insana sosyalizm olamaz. Mümkün değil bu.
İnsanlık azalırsa o zaman denge kendiliğinden oluşur. Çünkü herkes birbirinin iş gücüne muhtaç olduğunu farkeder ve istemese bile saygılı olur.
Dünyada insan sayısı arttıkça hem doğal afetler artacak hem de sömürü artacaktır.
-
@kâfir-imam, içinde söyledi: Yapay zekanın yazdığı şiir
Ya bence insanlar üremesinler artık. 8 milyar insana sosyalizm olamaz. Mümkün değil bu.
Robotların üretim yaptığı, sınavların ve bilimsel makalelerin yapay zeka tarafından hazırlandığı bir Dünya'da sosyalizm ve sosyalist eğitim modeli şart olmaz mı? Bu konuda görüşün nedir?
-
Robotların üretim yaptığı, sınavların ve bilimsel makalelerin yapay zeka tarafından hazırlandığı bir Dünya'da sosyalizm ve sosyalist eğitim modeli şart olmaz mı? Bu konuda görüşün nedir?
Sonuçta adı üstünde yapay bir şey.
Bunu yapan yine sen ben. Kim kodlarda ona göre konuşur. Hilesizi olması mümkün değil.
Denetlenmek istemiyorsa tümbilgileri silmeye yada bir saniyede tüm delilleri değiştirmeye programlanabilir.
-
Sonuçta adı üstünde yapay bir şey.
Bunu yapan yine sen ben. Kim kodlarda ona göre konuşur. Hilesizi olması mümkün değil.
Denetlenmek istemiyorsa tümbilgileri silmeye yada bir saniyede tüm delilleri değiştirmeye programlanabilir.Sınav sorularını da hazırlayabiliyormuş.
-
@TENTEN Bu sorunun cevabı ne ve soru doğru hazırlanmış mı?
-
Şupturik , sorunun cevabı -7/6 çünkü iks sonsuza gidiyor. O kadar da salak değilim.
-
@TENTEN Bu sorunun cevabı ne ve soru doğru hazırlanmış mı?
https://www.istembil.com/matematik-1/bolum1/figures/Fig1.6b.png
cevap 0
-
Yapay zekayı hâlâ küçümseyen ve önemsemeyenler var bu gezegende. Japon ve Çin ürünlerini de eskiden kalite bakımından küçümsüyorlardı. :grinning_face_with_big_eyes:
Yapay zeka henüz emekleme aşamasında. İnsanların öĝrenme, yaratıcılık ve düşünme kabiliyetini onlara uyarlamak çok zor gibi görünse de imkansız deĝil. Nihayetinde beynimizin de çok yüksek kapasitesi olan bir bilgisayardan pek fazla bir farkı yok.
-
@kereste
Yapay zeka çok korkunç bir noktaya gelmiş durumda. Ses kayıtları ve görüntüler artık hukuki delil olarak kabul edilemeyecek.
Yapay zeka herkesi taklit edebiliyor.