Depremin 1.inci Akşamı Sela Okunması
-
Artık bu da oldu. Bunlar dinlerini ne zannediyorlar. Her alana dinlerini sokup probaganda yapıyorlar. Sela denen şey ölüye okunur. Bunu duyan insanlar daha birinci gün aklına neler gelir.
İnsanların morala ihtiyacı olduğu zamanda ölü selası okumak hangi bağnazın fikri acaba.
Sela okuyacaksan artık bir ay sonra okunur. Tüm yaşam umutları kalmadıktan sonra okunur.
Bunlar din probagandası yapmak için bahane arıyorlar.
Kime yaranmayı amaçlıyorlar anlamıyorum.
-
Allafü akbaaaar diyerek enkazdan canlı çıkarılması rezilliğin ikinci boyutudur.
Senin Allah'ın çok büyük olması, hiç kimsenin ondan daha büyük olamaması , Allah'ın asla yenilmemesi , asla muhtaç olmaması neyi değiştirdi?
Hiçbir şeyi!!!
Allah'ın büyüklüğünü o inşaatlar yapılırken onay veren yetkililerin üzerinde görmek isterdik.
Tamamen din sömürüsü. O kadar kanıksandı ki.
Bundan sonra Allah'ın göçük altında kalanlara mucize kurtuluş hikayelerini dinleyeceğiz.
Bir kişi de soracak mı bu felaket olmadan Allah neredeydi diye?
Depremi engelleyen tarikat şeyhleri deşimdilik ortalarda yok.
-
Skandal ölçüsünde olaylar ayyuka çıktı. Kızılay çadırları nerede çığlığına hakaretlerle yanıt verilmesi hem de en üst düzeyden skandalın en büyüğü iken, Kızılay başkanından da itiraf geldi.
Samandağ belediye başkanı çadırlar nerede, insanlar çaresiz evlerine girmek zorunda kaldı ve yeni depremlerde öldüler diye isyan edince Kızılay başkanı gönüllüler için kurulmuş çadırları söküp Samandağ'a göndereceklerini açıklayınca skandal patladı. Kızılay bu kadar aciz ve hazırlıksız demek.
Manzara şu ki insanların ne öldükleri, ne ölecekleri hiç kimsenin umrunda. Holdigler yardım yaptık filanca holding olarak deyip reklam peşinde. Hayır yardım yapıyorsan firmanın adını niye özenle vurguluyorsun? Bu yardım kampanyası da bu yüzden skandala dönüştü.