Halktan Çalınan Parayla Bağış Yapılır mı?
-
Tıpkı Osmanlı gibi , halktan köylüden çaldıkları altınlarla kendi adlarına camiler , aşevleri , hamamlar yaparak sanki kendileri çalışıp da emeğinden artırdığı parayı bağışlamış gibi görünmek doğru mıdır?
Bugün bağış yapan devlet bürokratlarının tamamı bu şekilde bağış yapmaktadır. Halktan rüşvet ,hile veya peşkeş ile çaldıkları paraları bugün bağış olarak kendi adıyla veriyorlar.
Eminim siz o paraları çalmasaydınız halk daha zengin olacaktı ve ucuza kaçmayarak daha kaliteli konutlarda oturacaktı.
Tıpkı Osmanlı gibi..
-
Ödenen vergiler nerede diye soramayanlar fetö usulünde açık artırma bağış topluyorlar. Akp yolsuzluklara dur diyeceğine fetö usulünde himmet toplantısı düzenledi dün akşam.
Siyasiler lütfedip bir maaşlarını feda etmişler. İsrafa dur desinler , makam araçlarını bıraksınlar , sosyal tesislerden faylanmasınlar bu yıl ve oralar depremzedelere açılsın.
-
Zaten bu bağış olayı resmen trajikomik bir hal aldı.
Bir yandan kurumlar, diğer yandan dernekler malı götüren götürene.
Çaldıkları parayla millete fors atmaktan başka birşey değil. -
Türkiyeliler aptal mı ?
IQ düzeyi en düşük ülkeler arasındayız.
Yıllardır çalıp yolsuzluk yaptığı tescillenmiş birinin yardım kampanyasına dün gece SMS ile para gönderdiler. Belki bu kez yapmaz diye bir şans daha mı verdiler dersiniz?
Oradaki rakamlar doğru mu bilmiyorum ama eğer doğruysa o paralar depremzedelere harcanmayacak.
Öncekileri nasıl yedilerse bu paraları da öyle yiyecekler. Büyük olasılıkla da yaklaşan seçimlerde AKPnin seçim kampanyasına harcanacaktır.
Buna aptallık denir.
Şöyle bir gözünüzde canlandırın , rehine pazarlığı yapan teröristler nasıl yapıyorsa dün gece bağış kampanyası da öyleydi.
Para vermezseniz oradaki insanlar ölür!!!
Ana konu bu olunca rehine pazarlığından başka bir şey anlamak mümkün değil.
Devlet vergileri nereye harcadıysa bu güne kadar o yardım paralarını da oraya harcayacak.