Okyanus etkisi
-
-
İyi uykular ruhum..
-
-
-
Rahmetle..
-
“Kendisinden kaçılan mısın, kendisine kaçılan mı?..
-
Aklımız, boğmuş gönlümüzü...Sinemizden gelen sesi, lisanımız susturmuş. Her hakikati, aklımızla biliriz sanmışız. Lakin aklın manasız kaldığı, gücünün yetmediği, hükmünün olmadığı neler varmış. Tek hakikat akıl değilmiş öğrendim. Akıl bir et parçası ne edecekte anlamayı bilecek? Oysa gönül varmış ve bilmek değil de hissetmekmiş esas olan. Çünkü insan sadece akılla hayatın manasını kavrayamazmış.
Ben miktarımca konuşurum..
Sen miktarınca anlarsın..
O da miktarınca yorumlar..
Söz, ne benim dediğimden ibarettir.. Ne senin anladığından.. Ne de onun yorumladığından.. "Suyumuz, kabımız kadardır"Bana Gözünle bakarsan beni görürsün; Gönlünle bakarsan seni görürsün.
Değer veren hâlden anlar. Halden anlayanla gönül bağı kurulur. Ve ölene dek mesulüz gönül bağı kurduğumuz herkesten...Salim bir akıl, selim bir kalp, ince, zarif bir zevk, hâlden anlayan gönül nasip eyle Ya Rabbi!
Cahit Zarifoğlu'nun dediği gibi "Sağlık olsun, bir de gönül dolusu huzur. Gerisi yalan dünya..
'Alıntı.'
-
@GuPSe, içinde söyledi: Okyanus etkisi
“Kendisinden kaçılan mısın, kendisine kaçılan mı?..
Ben kaçanlardanım.
-
@TENTEN
Kendine kaciyosan harika -
-
Eski KullanıcıGuPSe başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
Rahmetle..
Milletin malını yolsuzlukla yemiş , halka yalan söylemiş , devletten aldığı para yardım yada teşvikleri toplumdan gizlemiş herkese hakkım haram zıkkım olsun. Evladından çıksın. En iyi günü evladının ölümü olsun. Amen , Amin amon ,hommm
-
@kâfir-imam
Hangi hususta yalan söylemiş ve yolsuzluğa karışmış?
Kendisini tanımıyorum, o yüzden sordum. -
Eski Kullanıcıkereste başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@kereste, içinde söyledi: Okyanus etkisi
@kâfir-imam
Hangi hususta yalan söylemiş ve yolsuzluğa karışmış?
Kendisini tanımıyorum, o yüzden sordum.Söylediyse diyorum hacı, ben nereden bileyim yalan söyleyip söylemediğini ama kendisini yakından tanımam.
Ama ölmeden önce helallik verin diyerek kıvrandıysa vardır bir gediği.
-
@kâfir-imam
Müslümanlar ölmeden önce helallık isterler. Cenaze namazlarında bir hayli yaygındır. -
@kereste, içinde söyledi: Okyanus etkisi
@kâfir-imam
Müslümanlar ölmeden önce helallık isterler. Cenaze namazlarında bir hayli yaygındır.Tamam işte ben de hak yediysr haram ediyorum. Bu kadar basit benim için.
Onlar için hak yemek o kadar basit ise benim için de haram etmek o kadar basittir.
Başlarına öyle belalar gelsin ki evlatlarının ölmesini arzulasınlar. En sevdikleri şey ne ise ondan kaçmak için fırsat arasınlar da içleri kan ağlarken dışarıya gülümsemeye çalışsınlar.
Ben de hak yiynenlere böyle diyorum
-
@kâfir-imam
Daha önce izlememiştim görseli. Şimdi izleyince çaktım köfteyi.
Seyircilerin arasında alkışlayanlardan birisinin RTE olması çok manidar.
Her türlü naneyi yemesine rağmen gayet rahat bir şekilde alkışladığına göre ahirete kesin inanmıyordur. -
@kereste Erdoğan'ın ve devlet büyüklerinin önünde böyle konuştuysa artık gerisini herkes tahmin ediyordur.
-
Bir kimsenin diğer bir kimsede gördüğü ilk kusur, kendi nefsinin pek aşina olduğu bir kusurdur..
-
Nefis ne alaka, ya?
O kadını bilmem ama RTE´nin ve yakın çevresinin yakası temiz değildir.Yolsuzluk olsun, yargıyı çöpe atsınlar, anayasayı oysunlar, adaletsizlik olsun, ha bire ekonomik kriz yaşansın, paramız çöp olsun, birileri malları götürsün. Depremde 150-200 bin civarında insan ölsün, sorumlular ortada dolaşsın. Tüm bunlara sesimizi hiç çıkarmayalım, eleştirmeyelim. Olur, paşam. Nefismiş...miş. He, paşam.
RTE kendisi itiraf etti zamanında. Fetö örgütünün güçlenmesine önayak olanlardan birisidir RTE ve arkadaşları. "Ne istediniz de, vermedik?" itirafı neyin ne olduğunun kanıtıdır.
Hesabını verdi mi? Vermedi elbette.
Nefismiş...miş. He, paşam. -
Eski KullanıcıGuPSe başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
Bir kimsenin diğer bir kimsede gördüğü ilk kusur, kendi nefsinin pek aşina olduğu bir kusurdur..
Kendi pisliklerinin ortaya çıkarılmasını ve konuşulmasını istemeyenlerin kuracağı en masum cümle budur.
Senin bakış açına göre dindar kadınların hepsi namussuzluk yapıyor. Çünkü başkalarındaki herşeyleri namuslarına göre yorımluyorlar.
Ha bu arada sormayı unuttum @Efruhte nerede biliyormusun yoksa yedin mi?