Okyanus etkisi
-
@Sputnik
Ben anlamadığım veya bilmediğim mevzulara yazmam. -
-
️
-
-
-
-
-
-
Yaz gelsin düğünler başlasın
-
Başka bi huzur..
Umarim yükleyebilmisimdir seni sevgili fotocuk.
Olmamis neysee -
Koşulsuz sevgiyi herkes ister. Ama sevgi hak edilmelidir. Gayretle mayalanmış, aldığı kadar vermeyi de bilen bir sevgi hak edilmiş bir sevgidir.
'Kemal Sayar
-
@GuPSe, içinde söyledi: Okyanus etkisi
Koşulsuz sevgiyi herkes ister. Ama sevgi hak edilmelidir. Gayretle mayalanmış, aldığı kadar vermeyi de bilen bir sevgi hak edilmiş bir sevgidir.
'Kemal Sayar
Herkes önce kendini sevmek zorundadır. Birilerine yaranmak ancak kölelere özgü bir davranıştır. Koşulsuz sevgi yoktur. Bak Allah dediğiniz şey bile karşılık bekliyor.
-
@kâfir-imam
.) -
Bedenine değil kendine değer ver, ve gönlünü olgunlaştır! Çünkü insan; bedeni kadar değil, ruhu kadar insandır.
'İmam-ı Gazali
-
Bedenimize değer vermezsek, hasta olup gideriz. Önce sağlık; demek ki önce beden.
Kim demiş bunu?
Ben dedim. -
"Az konuşmak hikmeti, az yemek sağlığı getirir. Ağzına geleni söylemek cahilin, önüne geleni yemek hayvanın işidir..."
'Ali Şir Nevai
-
@GuPSe, içinde söyledi: Okyanus etkisi
"Az konuşmak hikmeti, az yemek sağlığı getirir. Ağzına geleni söylemek cahilin, önüne geleni yemek hayvanın işidir..."
'Ali Şir Nevai
Hayvan önüne geleni yemez , ama müslümanım diyenler önüne geleni çaldı bu ülkede.
-
-
️
-
Az konuşmak, haksızlığa uğramaya yol açar. Az yemek ise zayıflatır, da, sağlığı getirmek zorunda değil. Yemekle içmekle hiç alakası olmayan o kadar çok hastalık var ki, şaşarsınız.