Okyanus etkisi
-
@GuPSe
Sorun değil. Aslında sürekli relax olmak gerek. -
@kereste
O da keske mümkün olsa ama değil .) -
@GuPSe
İstedikten sonra her şey mümkün. -
@kereste
Sadece anda kalmayı başarabiliyorum bu konuda hakkımı yiyemem .)
Ama relaxlık bana gore değil burdan şuda anlasilmasın her seyi kafaya takan buyuten biride degilim orta karar gidiyorum işte .) -
@GuPSe
Tamam işte. Kimseye zararın yoksa, bundan daha iyisi olamaz. -
@kereste
Bile isteye kimseye zarar vermem .) -
Bitmeyen bir cumartesi..
-
~Denizlerin sınırları var,
Sevginin sınırları yok ️ -
️ -
🪐
-
Uzun zaman olmuş.
-
@GuPSe, içinde söyledi: Okyanus etkisi
Uzun zaman olmuş.
Forumu şişe dibi gözlüklerle okuyorum artık.
-
@TENTEN , Avrupa´daki tüm Türkler (ben hariç) göz ve diş için sizin oraya geliyor. Uygunmuş. Gözünü ameliyat ettir, gözlükten kurtul.
-
@TENTEN çoğunu okumadan geçiyorum 🤫
Günaydin bu arada .)
-
@GuPSe , pek yazdığını da görmedim. Yazmayı pek sevmiyorsun galiba.
-
@kereste
Aksine yazmayı severim fakat burda anlatılmak istenilenden ziyade kendi anladığiyla gereksiz sekilde yazı katlediliyor o sebeple içimden yazmak gelmiyor.
Bir cok konuya cevap yazıp son anda vazgecmisliğim var.
Bir şeyi gercekten öğrenme isteğiyle sorulan soruya cevap yazarim ama aksi seylerde luzum gormuyorum umarım kendimi doğru sekilde ifade edebilmisimdir .) -
@GuPSe , kendi anladığıyla derken, bu arada kendini de kastediyor musun?
Forumlar yorumlarla ve tartışlamalarla zenginleşir, ki kişisel saldırı olmadığı müddetçe en ağır eleştiri bile yapılabilir. Yoksa sadece şarkı iliştirmek yeri değildir forumlar.
Yazmak istiyorsan, yaz lütfen çekinme, çünkü vazgeçmekten iyidir. Seni ilgilendiren konular aç, illa siyasi/politik/dinsel bir konu olması şart değil. Özel hayatında önemsediğin konular vardır mutlaka. Doğaya iklime hayvanlara önem veriyorsan onları işle mesela. Ne bileyim, yaşadığın yerdeki trafik sorunlara değinebilirsin vs. vs. vs. -
@kereste
Elbette kendimde dahilim.
Evet forumlarda normal hayatimizda oldugu gibi bir konu uzerinde tartisilir fikir beyan edilir ama dediginiz gibi bunlari yaparken sınırlarda gecilmez.
Burda gozlemledigim kendi gorusunde olmayana dısarda yuzune diyemeceği seyleri fütursuzca sarfedildigidir bu hiç benlik değil.
Ne bana yapilsin ne de bir baskasina.bunları gormek gercekten üzüyor duygularini yüzeysel yaşayan biri hic olmadim o sebeple bir baskasina yapilan yanlış bana yapilmis gibi üzüluyor ve zaman zaman hiddetlenebiliyorum bu da hic hosuma gitmiyor kalbimi bu sekilde yormak istemiyorum uzak kalmak benim icin daha iyi oluyor.
Daha oncede belirtmistim hayatim şarkilardan ibaret değil üzüldugum sevindigim kızdigim mevzular var keza fikrimin oldugu konularda var ama karsimda fikrimi dedigimde anlamadigi kismi öğrenmeye calisan kisi yoksa fikriminde bi anlamı kalmiyor .) -
@GuPSe , hayat sadece gülücük göstermekten ibaret degildir. Gerçek hayatta böyledir aslında, yüzüne karşı kötü konuşulmuyor olabilir ancak insanlar bencildir ve içi dışı aynı değildir. Yani sokaktaki insanların hal ve hareketine aldanmamanı temenni ederim.
Bu arada son bir pasaj eklemiştim yazıma. Seni ilgilendiren konular işle. Siyasi/dinsel/politik olması şart değil.
-
@kereste
Evet son kismi yazimi yolladiktan sonra gordum.
İnsallah diyim .)
Burda fotograf yuklemeyi bilmiyorum onu bilirsem daha iyi olur.