Anlıklar
-
@ictenlik, içinde söyledi: Anlıklar
Yani kafamda engelledim haliyle
Şöyle ve üzgünüm. Yorumlarımı bence sıralı ve düzgün şekilde okumuş/okuyor olamazsın. Okuyor olsan bunları yazamazsın. Okuyup bunları yazıyorsan zaten ben seninle istesem de iletişim kuramam ya da yanıt vermem uygun olmayacak çünkü ne yöne çekilir, ne yanıt gelir, ne anlarsın, hiç bir şey kestiremiyorum. Bir şey anlatıyorum onu hiç açıklamamış ve anlatmamış ve söylememiş hissettiriyorsun. Bana göre tamamen ilgisiz bir bildirim veriyorsun ve tüm yorumlarımı içeriğimi bana göre benim anlattığım anlamda bütünüyle yanlış ele aldın ya da kopuk okudun ve ilgisiz bir yöne konu dışına taşıdın ve üzgünüm ve bunu istemezdim ama üzgünüm. Yazarın serbest içeriğine ilgisiz tersleyici bildirim cevap yetiştirme gibi bir uğraş var hatta direkt rahatsız edici ,zorlayıcı ve gerekirse yazarlığımı durduracağım üzgünüm. Yani kendimi saçmasapan bir şekilde bunaltamam. Ben ateist forumunuza gelmedim. felsefe forumu. Serbest bir şekilde içerik düşünce ve felsefe üretimi sunma çabasındayım . Hiç bir üretiminiz yok moderasyon almışsınız, yemekteyiz izler gibi içerik eleksiyonu yapıyorsunuz ve üye bezdiriyorsunuz. Pes. Atesiforum şımarıklığıyla felsefe platformu denetleyecekseniz ya kesin bunu durdurun ya da sen ve bilimci arkadaşların burada bilim bilim bilin bilin takılın sorun yok tamam..
-
Yani kafamda engelledim haliyle
Şöyle ve üzgünüm. Yorumlarımı bence sıralı ve düzgün şekilde okumuş/okuyor olamazsın. Okuyor olsan bunları yazamazsın. Okuyup bunları yazıyorsan zaten ben seninle istesem de iletişim kuramam ya da yanıt vermem uygun olmayacak çünkü ne yöne çekilir, ne yanıt gelir, ne anlarsın, hiç bir şey kestiremiyorum, bir şey anlatıyorum onu hiç açıklamamış ve anlatmamış ve söylememiş hissettiriyorsun bana göre tamamen ilgisiz bir bildirim veriyorsun ve tüm yorumlarımı içeriğimi bana göre benim anlattığım anlamda bütünüyle yanlış ele aldın ya da kopuk okudun ve ilgisiz bir yöne konu dışına taşıdın ve üzgünüm ve bunu istemezdim ama üzgünüm. Yazarın serbest içeriğine ilgisiz tersleyici bildirim cevap yetiştirme gibi bir uğraş var hatta direkt rahatsız edici ,zorlayıcı ve gerekirse yazarlığımı durduracağım üzgünüm. Yani kendimi saçmasapan bir şekilde bunaltamam. Ben ateist forumunuza gelmedim. Serbest bir şekilde içerik düşünce ve felsefe üretimi sunma çabasındayım . Hiç bir üretiminiz yok moderasyon almışsınız, yemejkteyiz izler gibi içerik eleksiyonu yapıyorsunuz ve üye bezdiriyorsunuz. Pes. Atesiforum şımarıklığıyla felsefe paltformu denetleyecekseniz ya kesin bunu durdurun ya da sen ve bilimci arkadaşların burada bilim bilim bilin bilin takılın sorun yok tamam..
Ben ateist değilim.Deneycilik felsefesinin türevlerine(pragmatizm,pozitivizm,duyumculuk) inanıyorum. Ateist gibi görünmem bu yüzden.
Ateistforum yönetcisi değilim. Binlerce kez banlandım orada. Bazılarından kendim çıkıp başka nickle girdim.
Senin nick orada hala açık.
Kasyopya celselerini eleştirdim. Hiçbir tutarlı yanı yok. Quija tahtası ile haberleştiğine inananlara Kusura bakma deli derim. Bana bir faydası yok. SAna varmı diye sordum gittin forumlarında sordun cevap gelmedi.
Neyse umurumda değil neye inandıklarınız.. Sözde özgürsünüz. Özgür olsaydınız bu hastalıklarınızdan kurtulurdunuz. -
Şöyle ve üzgünüm. Yorumlarımı bence sıralı ve düzgün şekilde okumuş/okuyor olamazsın.
Yorumlar okunacak gibi değil ki.
Türkçeyi sonradan öğrenmiş birinin sözel yeteneğiyle yazılmış gibi. Hatta daha anlaşılmaz diyebilirim.Yanlış anlama ama;
Uzaylılar, tanrılar, cinler, periler vb. inançlar için tavsiyemiz çok açık.
Psikiyatriste gidip ilaç isteyeceksin. Başka yolu yok. Tek başına sağlıklı beslenme ile bu inançlar düzelmez.Eğer bu inançlardan kurtulmak istemiyorum diyorsan bence tekrar düşün çünkü akıl sağlığın bozulmaya başlamış gibi görünüyor. Yaklaşık 2 gündür anlaşılmaz şeyler yazıyorsun.
(Kimseye hakaret olarak değil, dostça uyarı, tavsiye anlamında yazmış bulunuyorum.) -
@TENTEN İçerik bütünlüğüm okunmuyor bu bal gibi ortada.
Neyi konuşuyoruz ama;?
Ben çocuk muyum?
Yukarıdakilerin hepsini kaç kere bildirdin zaten ve ne ilgisi var? Nereden çıktı?
Yahu sen beni muhtemelen ve çok büyük ihtimalle okumuyorsun, okumuyorsun. Sana ne yazılır!
Beni foruma çağırıyorsanız, serbest yazar, serbest düşünce yazar, zaten az çok biliyorsun
Ben hiç bir yerde kendimi saklamadım
Serbest düşünce yazdırmayacaksan ya da mevcut okuyucunun, mevcut üyenin tahammülü yoksa serbest yazar çağırma.Ben ateistforumunuza dinimi bildirmeye savunmaya da gelmedim
Buraya size bildirime de gelmedim
Çağrıldım geldim, en içten doğal biçimde yazdım, serbest ifadelerimi, serbest düşüncelerimi sürdürdüm hatta kendimi eski kişisel gündemden çatışmadan uzak da tutmak istedim ki hiç açmayayım, nazikçe forum yapalım, olabildiğine felsefe tabanında kalalım ve serbest düşünce içten düşünceler açalım ve ben hatta kişileri/sizleri rahatsız edecek düşünceleri gizleyeyim ve geri de tutayım istiyordum. Tuttun bana yazdığın her şey bilim karşıtı dedin. Bunu dediğin başlık buydu. Üstünde yazılanlar belliydi.Serbest düşünceli olmayan yazar çağırırsın, o bilime uygundur o yazar.
Benim bilim/dünya algımla -ki belli- -gizlenmiş değil- sorunun, çatışman/batışman varsa beni ilgilendirmez ama varsa beni neye çatışmaya mı çağırdın?
Beni bana bildirmeye mi çağırdın? Yazar/katılımcı alarak mı çağırdın?
İçerik üretici olarak mı çağırdınız?
Eğer öyleyse ürettiğim içerikle niye boğuştun?Şimdi bilim kavramında çatışacak ,bilim bildirecek ahkam kecesek, vaaz verecek çoluk çocuk arıyorsanız açarsın bir ateistforum gelenlere bildirir bildir durursunuz
Dalga geçer dalga geçer durursunuz, cehalet bildirirsiniz ,bilgi bildirirsiniz
Herkesin aynı gakladığı, herkesin bilim diye gakladığı yerde değilsek ben bilimin ne olduğunu biliyorum, bilim adamının kim olduğunu senden öğrenecek değilim ve sen bana bildirme git beni okuatesitforuma gelen dindarın üzerine atılmayı bekleyen lejyonerler gibi habire yarım yamalak okumadan cevap yetiştiriyorsun
Okumadan içeriğe cevap yetiştiriyorsun.ateistforum çömezleri toplanın bir forum açın, bilimle ezecek/dövecek bilim bildirecek ahkam verecek/kesecek çoluk çocuk arıyorsanız onları da çağırın.
Beni okuyorsan okursun dinliyorsan dinlersin. Nezaket ve iletişim tabanlı, empati tabanlı iletişim kurarsan kurarsın
Ben ruhumla varlığımla, içeriğimle çatışacak batışacak okuyucu bu beni yoruyor. Yatağa huzursuz giriyorum geldiğime geleceğime yarı böyle pişman oldum. Ben bu işi yazarlığı yarı bıraktım zaten yoruldum, suskundum..
İkincisi; Burası bir felsefe forumu mu?
Kendi düşünce üretimi, içeriğini sunarsın, bağımsız içerik üretirsiniz.
Hani?
Ne yazdınız yorum sunalım cevap verelim, biz de yazalım?
Video sunma değil?Yahu bilim denetçiliği yapıyorsunuz, içerik kovuşturmacılığı yapıyorsunuz
,Bir de üste çirkinsiniz üste çıkarsınız basın gidin -
Ben (diğerleri gibi sizin gibi bilim kıçında gezmedim serbest bilgi topladım) ve serbest içerik üreticisiyim. Serbest yazarım. Sınırlamam sınırlanmam. Ben sınırlanmış, sınırlanabilen, mülkiyetlenmiş mülkiyetlenebilen ,denetlenmiş denetlenebilen hiç bir şeyi hiç bir zaman (iletişim paradigması olarak) üretmedim zaten üretmem. Serbest söyleyiş, doğaçlama, çalakalem içtengele yazarım (nadiren tersi bunalırız çatışma olur kavgadan kötü sözden sakınma olur biraz). İstenen buysa çağır. Buna tahammülün yoksa bilim papağanlarının hepsi aynı şeyi söyleyebilir
-
Özgür/serbest düşünceye tahammülü olmayan ya da özgür/açık düşünceye saldırgan ya da karşı bildirgen, sınırlı/tutsak/bağlı/bağımlı düşünen üyeler ve okuyucuyla ya da üye birliği/çoğunluğu ve toplantısıyla özgür düşünceli yazar , serbest içerik üreticisi çatışması. Ne anlandığı önemli değil. Bilim bilimciler felsefeyle törpülenmeden özgür içerik için okuyucu olamazlar. Çatışmacılar. Dinlemek için kulakların boyutu önemli değil. Egolar bilim pompasıyla özel şişirilmiş bu inmeyecektir ve indirmek benim işim değil, sadece bunaltı.
-
Ben (diğerleri gibi sizin gibi bilim kıçında gezmedim serbest bilgi topladım) ve serbest içerik üreticisiyim. Serbest yazarım. Sınırlamam sınırlanmam. Ben sınırlanmış, sınırlanabilen, mülkiyetlenmiş mülkiyetlenebilen ,denetlenmiş denetlenebilen hiç bir şeyi hiç bir zaman (iletişim paradigması olarak) üretmedim zaten üretmem. Serbest söyleyiş, doğaçlama, çalakalem içtengele yazarım (nadiren tersi bunalırız çatışma olur kavgadan kötü sözden sakınma olur biraz). İstenen buysa çağır. Buna tahammülün yoksa bilim papağanlarının hepsi aynı şeyi söyleyebilir
Hala hakaret ediyorsun.
Bilim kıçında geziyormuşuz.
Metoroloji haritalarını nereden aldın? Kendin mi ürettin? -
@ictenlik
Bilim karşıtlığından gözünüz dönmüş.
Buraya bilimsel üretim sayesinde yazabiliyorsunuz. Teknoloji de bilim sayesinde var oldu. Hatırlatırım. -
Şimdi bilim kavramında çatışacak ,bilim bildirecek ahkam kecesek, vaaz verecek çoluk çocuk arıyorsanız açarsın bir ateistforum gelenlere bildirir bildir durursunuz
Burada özgür düşünce var. Eğer "kimsenin yazdıklarımı yorumlamasını istemiyorum" diyorsanız kişiye özel bölümde yazın.
-
@TENTEN, içinde söyledi: Anlıklar
Hala hakaret ediyorsun.
Sana hakaretin ne olduğunu bildirelim
Hakaret yazarn içeriğini okumamak ya da yalapşap önyargıyla okuma
Hakaret saygısızca bildirgen üslup
Hakaret önyargıyla demeç verme
Hakaret suskunlukla saklanmak
Hakaret düşüncelerin ifade de kılığını değiştirme ve yöneltme
Hakaret soruları yanıtsız bırakma
Hakaret bunlar sana hatırlatıldığı ,açıklandığı halde özeleştirisizlik
Hakraret açık sözlülük tersi açık yüreksizlik
Hakaret düşünceleri gizleme, gizlenmeHakaret kendi çağırdığınız yazarın yazar kimliğini açık bildiğiniz halde içeriğine sözde bilimsel ya da onsal bunsal, ona buna şuna uygunsal neyse denetim/filtre uygulama ,bildirimle yöneltmeye, küçültmeye , çarpıtmaya, düzeltmeye değişikliğe kalkma zorlama, bilim ya da neyse ney seçiciliği gibi tuhaf üslup ve refekslerle yazar okuma bunaltma ve hazır cevap yetiştirme/bildirme
İçerik üreticisine sataşma, içerik üreticisini serbest üretim de dağıtma sulandırma bulandırma yöneltme çabası
Hakaret hiç anlamadığın şeyleri anlıyormuş gibi yaparak bunları yapma -
Bana Harun Yahya adında bir adam söylendi. Çoğu popüler bilim yazarı, gençlere kitleye bilim sevdiren ve öğreten bilim yazarı tam da öyledir. Propagandacıdır. Kitlenin bilim sandığı içerikler, gölge yazarlar ve propagandacılar eliyle pazarlanmıştır. Çok sevilen -popüler- bilim yazarları propagandacılardır..
O adama yani akıllı tasarıma inanmak ile uzaylılar tarafından kontrol edildiğimize inanmak arasında ne fark var?
İkisi de saçmalık. -
Sana hakaretin ne olduğunu bildirelim
Hakaret yazarn içeriğini okumamak ya da yalapşap önyargıyla okuma
Hakaret saygısızca bildirgen üslup
Hakaret önyargıyla demeç verme
Hakaret suskunlukla saklanmak
Hakaret düşüncelerin ifade de kılığını değiştirme ve yöneltme
Hakaret soruları yanıtsız bırakma
Hakaret bunlar sana hatırlatıldığı ,açıklandığı halde özeleştirisizlik
Hakraret açık sözlülük tersi açık yüreksizlik
Hakaret düşünceleri gizleme, gizlenmeKendine özel bölüme yazmanı tavsiye ederim.
-
Genel söylüyorum
Toplumunuz; özel bilgi-bilim propagandasıyla, sizleri, sizin gibileri üretti. (Bilim bilimciler, ateistforumcular, dinciler, materyalciler vb diğerleri)Sonuçta sizlerin dönüp dolaşıp web de tek tek işleviniz şu.
Sizin uygun/norm olduğunu düşündüğünüz bilgi lehine taraflılık ve taraf olma. Haliyle yapacağınız, özgür bilgi düşmanlığı/karşıtlığı, bilgi karartma, bilgiyi/bileni filtreleme , sizin uygun olduğunu düşündüğünüz bilgi lehine karşıyı susturma, gizli/örtülü/kapalı ya da açık siber zorbalık, duygusal şantaj/saldırı/taciz mobbing görünümünde benzerleri, ad hominemler yöneltme. Buna aracı olursunuz. Sonra karşı tarafı kendini savunur ve açıklarken hakaret ediyor saçmalıyor adında gösterme... Bunu yaparsınız.
Bunu bir daha yaşatılmak istemiyoruz.
Muhterem atesitforumunuz ve diğer bilim forumlarınız sadece lejyoner okulları, birleşme/bilişme yerleriniz ve eğitim kampları ya da bunun pratiği gibiydi.
Siz sadece şımarıksınız, şımartılmışsınız
Size bilginin yegane sahibi olabileceğiniz bu nedenle yanlış bilen herkesi
aşağılayabileceğiniz, küçümseyebileceğiniz, bildirip bilgilendirebileceğiniz ve herkese had bildirebileceğiniz öğretildi. Bu düzeltilemez.
Şımarık pişkin ve düzenbazlarsınız. Bir kere içten değilsiniz. Dürüst olun.
Hiç bir zaman öğrenemeyeceksiniz, üzgünüz.
Açık tüm bilgi kaynaklarına karşı saldırgansınız.
Birbirinizi, kendi aranızda aynı birbirini tekrar eden bilgilerle tasdik/takdis edip tasdik/takdis edip durmalısınız.Ben değil başkası da olsa, sen değil başkası da olsa, o değil başkası da olsa farketmiyor. Norm denetimi. Bilime şuna/buna uyan bilgiye norm der bilgiye uygunluk adına düşünsel denetçilik yapardın. Uymayanla çatışma gelişirdi. Habire bildirirdin. Bu döner durur. (Yoketme/giderme/uygunlaştırma/susturma duygusal tabanında)
Bu/bunlar halihazırda zaten sürekli olup durdu ve bu tekrar edip durdu hiç bir yerde baskısız ya da rahat yazdırılmadık. Buna katlanamıyoruz. Arttık hiç. Üzgünüz.Bunları anlamaya çalışmayın..
Hadi kalın sağlıcakla
-
@TENTEN, içinde söyledi: Anlıklar
Özgür olsaydınız bu hastalıklarınızdan kurtulurdunuz.
Bak şimdi...
Hasta?
Ne hastası ?
Akıl sağlığıNe demek bu?
Bireyin karar verme yeteneğini sorguya açma, doğru uygun gerçeği öyle olmayandan ayıramadığını iddia etme, imlemeBu ne demek?
Bireyin öz varlığına/kendiliğine saldırı, hiçleme, yoketme girişimi. Bu en ağır saldırı açık şiddet. Bırak sen hakareti
Bireyin vesayetine/özlüne kimliğine karşı düzenlenmiş girişim saldırı
ve kim oluyorsun?
kendini kim sanıyorsun? kim olduğunu sanıyorsun sen? ne hakla?_Sen/siz çağırdınız ve siz/sen ne tür bir sağlık taşıyorsunuz da o kafayla beni açık tanıyarak/tanırken i bu foruma çağırdınız? Hiç utanmanız yok mu? hiç utanmanız oldu mu sizin ?
Akıl sağlığıma dil uzatamazsın/uzatamazsınız
Ben hiçbirinize bu yetkeyi vermedim, bende de kimse almadı
Bunu yapmaya cüret edeceksen hangi nasıl bir etik sınırda/tabanda nasıl tartışacağız, yüzleşeceğiz hesaplalaşcağız açıkça bunu açıklamalısınTartışma sürdürüyor sürdüreceksen etiğin olur etik tabanın olur. Uygarlığın/medeniyetin sana sağladığı haklar/ayrıcaklıklarla böbürlenme çakal edebiyatı, üste çıkma tabanı değil
İçtenlik zamanı gelince uygun yerde/zamanda hesaplaşacak.
Henüz çiğsiniz ve yozsunuz
-
hastalıklı düşünce
Bu ifade ilk bakışta size masum/makul hafif, küçücük bir ifade gibi görünecek. Bunun bağlandığı delik bireyin vesayetini doğal olarak hürriyetini sorgular (akıl sağlığı üzerinden onu denetime /denetmenliğe yöneliyor).
İkincisi neyin hastalıklı düşünce olduğuna karar verdiniz. Ne yetkiyle?
Kendinizi bilirkişi -asıl bilici/bilen ,ve bu konuda diğerinden daha üstün karar verebilen yerine koydunuz? Ne hakla? Nasıl?
Bunların hiçbirini tartışamazdınız.
Zaman var. Biliyoruz. Bekliyoruz.Hastalıklı düşüncelere öjeni (yoketeme/bertaraf)), hastalıklı düşüncelere sahip kişilere öjeni (yoketme).
Nazi etikli propaganda tabanlı biliminizin ve bilişinizin ürünü/sonucu. Tamamen özgürlükleri dışlamakla, yoketmekle, defetmekle ilgili ve bunu size açan anlatan size karşı da iyiniyetli.Benim hiçbir konuşma borcum yok. Bunu tekrar ediyorum. Siz çağırdınız geldim. Bunu tekrar ediyorum.
ve her zaman her yerde bu böyle yazan ben.Şimdi hastalıklı düşüncelere sahip olduğunu düşündüğün kişiyi forum ortamına, yazar, katılımcı, içerik üretmeni olarak davet ettiğinde ne yaptığına bak.
Buraya hastalıklı düşünce (ve düşünceye sahip üye -belirliyken ve açıkken-) mi davet ettiniz, çağırdınız. Beni kavgayı mı çağırdınız? Kaosa mı çağırdınız?
Ben onu hiç açmadım ama hiçte saklamadım.
Özgürlükleriniz ve yasalarınızla ilgili temel fikirler edinin. Açık tartışın. Kibir etiğine tutunmayın, güç etiğine tutunmayın, bozguna uğrardınız.
Benim ifade dizgeme bak, sorgula ve bana bende düşünce hastalığı göster. Herhangi akademik çıktıyı okuyabilir, herhangi akademik çıktıyı düzenleyebilir , herhangi karmaşıklıktaki herhangi şeyi muhtemelen deşifre edebilir ve çözümleyebilirdim. Herhangi objektif, herkese uygulanabilir genel testinde akıl/biliş sağlığım, düşünce yeti sağlığım asla çakılmazdı. Onda bir hastalık gösteremezdin. Subjektiviteyi kesin.
Ben ben de düşünce hastalığı, hastalıklı düşünce de görmüyorum. Böyle bir şey bildirmedim ya da böyle bir şey göstermedim. Bir sorun bildirmedim. Bir teşhis/tanı istemedim.
Sen ne hakla ve cüretle kimsin? Kim oluyorsun? Kendini kim ve ne sanıyorsun;?
Özgürler özgürlere karşıysa. Ben özgür kendine yetebilen bir insanım. Düşüncelerim sana sorgulama yetkisi vermedim. Özgürlüğümü hiç. Köle ahlakınla beni bir daha inceleme. Bir daha bana benden çok bildiğini bildirmeye kalkma. Üstünlük taslamaya da. Üstünler altına döner.Bunları yapacağınızı bilseydik bunu size önceden de hiç açmazdık. Biz sosyal sorumluluk duyduk. Ben akıl sağlığımı sana niye sorgulatayım ya. Sen kimsin?. Kasyopya okuduğumu sana ve hiç kimseye ben söylemeyebilirdim. Ben deli miyim? Manyak mıyım? Biz bunu paylaşma, saklanmama, bireysel edimini gizlememe hatta bilgi paylaşımı, bilgiyi paylaşma, erişileni açma/paylaşma olarak paylaşım bilinciyle getirdik.
Aşağılık nazi etiğine tutunmayın, kendinizi bu yolla/yordamla savunmayın. İnsanları ve düşünceleri bu yolla elimine etmeyi, filtrelemeyi kesin.
Sen kimseye köle alt sınıf, az bilen, yanlış kişi, hasta yanlış düşünceli kişi ,bu yüzden bilmediği için bildirilebilecek kişi vb muamelesi yapamazsın. Kendi hukuk hak tabanına göre eşit özgür insanları karşına aldığını varsaymalısın, düşünce ifade özgürlüğüne taraf olarak bu etiği sürdür. Yükseldiğin ya da alçaldığın yerde, uygunlaştığı yer ve zaman tekrar edeceğiz görüşeceğiz çünkü gerçekten de çakalsınız .. Çakallığı kes.
Yazılamıyor çünkü kişiyi tekrar tekrar bu döngüye cendereye çekeceksiniz. (Belli açmıyorum kullanmak istemediğim küçümsenici ifadeler) Doğal alarak kendiniz yazdırmıyorsunuz/sınırlıyorsunuz.
Kavgayı, boğuşmayı kesin görüşelim. Uygun zaman yer.Bu çirkinliği bir daha yapmayacağınız /keseceğiniz yer /zaman. Özeleştiri alınıp verilebilen yer/zaman.
-
Forumunuza davet ettiğinizde ve ben; tamam gelmek isterdim ama biliyorsunuz ki; çatışmacı algılanan özel düşüncelerim var ve nerede yazsam zorlantı oluyor, bir noktada sorun-takışma üretiyor, bunu bir daha yaşamak istemiyorum o yüzden çekimserim -yani neredeyse istesem de gelemiyorum- dediğim de. Tamam gel diyorsanız bunu zaten biliyorsunuz.
Bunları yazmışım k çağırmışsınız o halde siz denge unsuru koruyacak dengeleyecek yer de..
Şimdi sen bana dönüp onu bildirdiğinde (ben açmamışken) (diğer üye de yaptı).. Bu bir baskı/markaj, bilime uygunluk denetmenlik bildirimiyle, ezgi/yıkma üzerine yazarı düşük konumlandırma, üstünlük kurma ,orada denetim ilan etme ve bunu yapacağını açıkça gösterme felan gibi algılanan süreç olarak algılandı.
Düşük tonda kendi isteyebileceğin ayarlayabileceğin biçimde yazdırmaya çalışacaksın, ezgiyle yıkmayla görmezden gelmeyle, kendine dokunan yerleri ürettirmemeye çalışacaksın vs ya da işte takım çoğunluk bilimi ezgi de tutmadan iki arada bi derede laf ettireceksin gibi mi?. O buraya uymaz. Öyle yazar konumlanır mı?Kimseyi kırmaya üzmeye, kimseyi bilgilendirmeye, kimseye bildirmeye de gelmedik. Kavgaya kaosa gelmedik. Biliş güreşine yarışına gelmedik. Tartışma şövalyeliğine gelmedik, dostluğa geldik. Dostluk kapısın açan açsın bizim ilen söyleşen gelen gelsin diyen çağırsın o halde. Böyle olmaz.
Forum yazarlığı, katılımcı üye olarak toplumsal birliktelik tarafı olarak hatta kişileri zorlayan kendi gündemi geri de tutma isteğiyle, çatışmasız katılım arayarak geldik. Bir tür baskınlık üretimiyle karşılaştık. Bilim ya da diğer düşüncelerim, yazarlığım çok açık belirliyken çağrılıyorum ben buraya getirmedim ki. Buna karşı durmamakta bize uymazdı. Yani ben sana ona buna düşünce yapımı hastalıklı düşünce diye ezdirmeyeceğim, şimdi ezdiğini düşünüyorsan da on uzaman var bol ve bu zaten çık git demek. Kalamazsın ki.
Ben seninle/sizinle herhangi birinizle bunu saatlerce konuşup tartışabilirdim ama konuyu tutup başka yöne çeken ve denilenle ilgilenilmeyen tuhaf bildirimler veren tuhaf bir tartışma oluşuyor. Üzgünüm. Güle güle.
-
bu tur durumlarda iki taraftan birinin sessiz kalmasi durumu sakinlestirecektir diye dusunuyorum.
konularimizi hararetten uzak tutmaya calisalim rica ediyorum. -
@ictenlik seni ben davet ettim buraya ve ara sira bizim de gerginliklerimiz oldu sonuc olarak yine birlikteyiz. bu tur cikislar inisler olur diyaloglarda birbirimizi kirmadan devam edelim.
-
@phi, içinde söyledi: Anlıklar
@ictenlik seni ben davet ettim buraya ve ara sira bizim de gerginliklerimiz oldu sonuc olarak yine birlikteyiz. bu tur cikislar inisler olur diyaloglarda birbirimizi kirmadan devam edelim.
TENTEN in ayrıca daveti oldu/olmuştu. ve hastalıklı düşünce?
Bunu kendi diyor?Sanırım tedaviye çağırdı
-
Her şeye anons gibi süren ve daha öncekilerin tam aynısı olan anonslar görünümde geri bildirimler.
"Yüce bilim sınırlarını aştın", "dikkat bilim sınırları aşıldı", "dikkat bilim çiğnendi" şeklinde dit dit öten alarm/denetim gibi şey ve verilen vaaz.
Hz. bilime hazret demeyeceğiz
Bilgi hazret olsa tamam