Günlükler
-
Fosil yakıtları durdurma için elektriğe, elektrik için hava, su güneş, rüzgar, kömür ve nükleer enerjiye, depolanabilir elektrik için lityum ve nikel gibi metallere ve lityum/nikel için doğal kaynaklara, kaynaklar için Latin Amerika ve Afrikaya, lityumu ellerinden ç-alabilmek için (paraya) savaşlar, sömürü ve kolonileştirmeye, ucuz üretim için emek sömürüsü ve çocuk çalıştırmaya da ihtiyacınız var.
Sonra binebilirsiniz elektrikli arabanıza. Çevreyi kirletmeyeninden ve CO2 salmayanından ve sonuçta gezegeni kurtardığın için onur duy.
Usta diyor ki; bu eller 20-30 sene ev/inşaat yaptı bir ve sahibi olamadı, kendine ev yapamadı.
-
*Sırf bürokratlardan nefret ettiğiniz, doktorları küçümsediğiniz, medyaya güvenmediğiniz, emir takipçilerine dayanamadığınız ve dünyadaki kurumların %99'una olan saygınızı kaybettiğiniz için. Bu senin kötü bir adam olduğun anlamına gelmez. Tam tersi! Hayatta kalan son dürüst adam sen olabilirsin."
Tanrı Jeff'le bana haber göndermiş, selam çakmış gibi oldu.
-
Kılıç buda, yay ger... ve kından çıkan keskin kılıç
-
İçtenlik yazıları/yazarlığı mülkiyetsiz ve anonimdir, halk içindir. İstenmeden, sorulmadan, belirtmeden ve (yazar içtenlik adına imzalanandan) alınabilir, dağıtılabilir, kopyalanabilir, çoğaltılabilir.
-
Zahit Bizi Tan Eyleme söyledim. Kendi sesimden...
Keyifli dinlemeler -
Yılın ilk karı
-
@ictenlik, içinde söyledi: Günlükler
İçtenlik yazıları/yazarlığı mülkiyetsiz ve anonimdir, halk içindir. İstenmeden, sorulmadan, belirtmeden ve (yazar içtenlik adına imzalanandan) alınabilir, dağıtılabilir, kopyalanabilir, çoğaltılabilir.
Bunu tekrar ediyoruz çünkü içtenlik kendi düşünce sisteminde üretiminde tekil mülkiyet bulamıyor. Üretiminin katılımcı sinerji tabanlarının işbirliği ya da kuantum gözlemciliğin kesişmesinin ortak aktarımları , ortak dışavurum, ortaklığa ait olacağına vb ye inanır.
Daha açığı içtenlik yazmışsa forum katılımcılarının ortak ürünüdür.
Bu karmaşıksa ormanda bir ağaç düşse ve onu duyan olmasa ses çıkarmış mıdır ve okuyan olmasa yazan var mıydı?
İçtenliğin kafası karışık ama bunu ortak ürün olarak gördüğünü yineliyor.@ictenlik, içinde söyledi: Esnek Serbest Eskizler ; Çalakalemler ve Doğaçlamalar
Göğün göğnü perinçekli bakman bakar
Yerin karnı arkınlıklı dikmen bakarGöğ karnında yer doğurdu
Doğman yer hahGöğ karnına yer uçuru
Uçuru ki ne uçuru
Uçuru uçuru uçura da ucu bucu bulunamadı
Yer uçtu da gök karnında
Uç uça varamadı
(Varıncakta varmanlıklı varınlık olayıdı olayıdı, olayıdı da varırıdı belki)
Uca muca varamadıYer göğdeki kal küredir
Küre taştan topraktandır, elementten birleşmektir
Göğdeki boşluklardan oturur
Salıncakta sallanırca göğ karnında salım salar salman salar
Salman sala salım sala göğün ucu bulumadıGöğ boşluğu boşluk dolu boşluk bazen küre dolu
Bazıları ateşdendir bazıları toprahtandır
Kürelerde yüze yüze bir gıyıya varamadı
Gıyı bulak gıyı bulak arayalar arayalar
Göğü ara göğü dara yeri ara nere ara
Göğün gıyısı var mı? Yerin berisi var mı? -
@bilgisezgi, içinde söyledi: Tıp abartılıyor
@ictenlik içtenlik hoş geldin, sen bizim aynı zamanda tenörümüzsün.
https://efelsefe.com/topic/1587/tıp-abartılıyor/13
Hoşbulduk. Merhaba
Bugün 5-6 kayıt attım ve bu dendiği için -aklıma da geliverdi ve- paylaşma istedim ve çok dinleyicim yok. Dinleyici olunup kulak kabartılırsa keyifli dinlemeler dileriz.
İçtenlik kayıtları mülkiyetsizdir, açık kaynak kodludur