Kafayı sıyırmışların yeri: SOTT.NET
-
@ictenlik, içinde söyledi: Kafayı sıyırmışların yeri: SOTT.NET
O celselerde o tahtanın başına belki yüzler belki binlerce değişen tekil tanık-kişi de oturdu.
Yani? İnanmak zorunda mıyım?
Badem çıkaran şeyhe de sözde yüzlerce kişi tanık oldu. -
@TENTEN neydi o kişinin adı?
Randi idi galiba.
Garibim öldü ama parayı götüren olmadı. -
@Sputnik, içinde söyledi: Kafayı sıyırmışların yeri: SOTT.NET
@TENTEN Ruh diye bir şeye inanmıyorum. Sahtekar bence bunlar.
Bakın altını çiziyorum, BENCE.
İçtenliği öfkelendirmeyelim.Sahte/sahtekarın antisi nedir ve ne konu da
Hiç ruhçuluk ya da okült okudun mu?
Okült okülttürYani şunu okuyucuda bilir. Orada bir şeyler döner ama karşıda kim olduğundan hiç bir zaman emin olamazsın, ortada koyulmuş bir ad vardır ama güvenini bilemezsin. Göremezsin. Bunlar din ayeti olarak görülmez, serbest okunur ve elemeci bi mantıkla okunur. Bu tüm okült okurları ve yaklaşık tüm okült kaynaklar için de böyledir.
Blavatsky okuyan birini ele alalım.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Helena_Petrovna_BlavatskySahte olmama garantisi de verilmez ve verilmedi
Şöyle bak. ikimiz bir tablaya otursak ve gerçekten dönse ve gelen biz muz kabuğu varlıklarıyız dese ve yien de konuşmaya sormaya devam etsek ,sonra bunları halka açsak tutsa ya da alıcı okuyucu olsa o odur
Her okuyan başka bir şey çıkarır
-
Ouja tahtası sahtekârlıktır.
Bu kadar net! -
O celselerde o tahtanın başına belki yüzler belki binlerce değişen tekil tanık-kişi de oturdu.
Sen bunu nereden çıkarıyon?
Yani bu ne demek?
Ne alakası var. Yazdığımı alıntı tutarak benim dediklerimi taban alarak iletişim ve yanıt sunar mısın?
-
1964'te Randi, objektif koşullar altında paranormal yeteneklerini kanıtlayabilecek herkese kendi cebinden 1.000 dolar ödeme sözü verdi. Daha sonra miktarı 10.000 dolara çıkardı. O günden bu yana ödül parası artmaya devam etti ve sonunda bir milyon dolara ulaştı.
Randi öldü, hâlâ parayı alabilen bir babayiğit yok. -
Sahte/sahtekarın antisi nedir ve ne konu da
Hiç ruhçuluk ya da okült okudun mu?
Okült okülttürYani şunu okuyucuda bilir. Orada bir şeyler döner ama karşıda kim olduğundan hiç bir zaman emin olamazsın, ortada koyulmuş bir ad vardır ama güvenini bilemezsin. Göremezsin. Bunlar din ayeti olarak görülmez, serbest okunur ve elemeci bi mantıkla okunur. Bu tüm okült okurları ve yaklaşık tüm okült kaynaklar için de böyledir.
Blavatsky okuyan birini ele alalım.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Helena_Petrovna_BlavatskySahte olmama garantisi de verilmez ve verilmedi
Şöyle bak. ikimiz bir tablaya otursak ve gerçekten dönse ve gelen biz muz kabuğu varlıklarıyız dese ve yien de konuşmaya sormaya devam etsek ,sonra bunları halka açsak tutsa ya da alıcı okuyucu olsa o odur
Her okuyan başka bir şey çıkarır
Cincilik gibi duruyor. Tartışmaya keresteyle veya tentenle devam edebilirsin. Benim artık çıkmam gerek.
-
@Sputnik
Cincilik, evet, sihirli kelime bu. -
Bu okülttür
Buradan çıkın üç beş genel gizemci vb forum bulun ve tarihsel okült çalışmaların nasıl okunduğuna ve görüldüğüne bakalım
İnsanlar onları roman okur gibi içinden ne çıkacak, bir şey çıkarsa diye okur
O alana ilgilidir.
Kimi onu sever kimi bunu sever
Kimi aynı kaynakta bir yer isever öbürünü sevmez
Kimi yarı bozuk yarı işe yarar der
Açar onu üç-beş aynı kulvarda kaynakla kıyaslar
Gayette seçer vs
Bu okülttür
-
Hâlâ bir şey değişmedi.
Ouja, gayri bilimsel bir husustur. İnanmak isyeteyenler inansın ama bana bunların gerçek olduğunu kimse anlatmasın. Çünkü böyle bir şey yok, kanıtlanmadı, çünkü kanıtlanamaz. ÇÜnkü uyduruktan teyyare (kimse kızmasın ve kusura bakmasın).
Iddianızın altını doldurun, objektif ve bağımsız araştırılmasına izin verin, öyle gelin. Yahu, istpatlandı da, biz mi yan çizdik? -
Yasadışı değil
Ahlakdışı değil
Alan razı satan razıTarih boyu varolan aynı birebir benzer okült uğraş
Buradaki tek sorun bunu benim gelip bu muhteremlerin forumunda açıp ağzınıza sakız etmem ya da bilimlerine laf edilip dokununuca dönüp oradan beni rahatsız etme uğraşları
-
Yasa dışı, diyen olmadı.
Ahlak dışı, diyen de olmadı. -
Benim keklendiğime karar verdiysen 3 bin sayfayı tam biçimde okumayı göze alıp keklenip keklenmeyeceğine bak
Sonra konuşalım -
Evet; keklendin.
-
Kabaca bir romanı okumak gibi ve kadar ilgi kurup/tutup okuyacak olan ya da dinsiz olduğu halde hala karşılaştırmalı dinler tarihi için incil inceleyen biri gibi ve kadar , gerekirse reddiye ya da şerh için filozofi takibi yaptığı halde Arabi inceleyen biri gibi ve kadar tüm içerik ve yapıyı incelemeyi göze alan okuyup gelen konuşursa dinleriz
Keklendiğime o aşamada hala keklenmediği yerden karar getireni ciddiyetle dinliyor olacağız
-
Ne değişti?
-
Bu soruların anlamı yok hepsi subjektif
Beklentiye uygun değilse okumayın, okuyana sarmayın
-
Valla hâlâ aynı noktadayız.
-
Artık bilimi önemsiz buluyorum
İşte değişim -
Valla bir şey değişmedi.