Kafayı sıyırmışların yeri: SOTT.NET
-
Ne değişti?
-
Bu soruların anlamı yok hepsi subjektif
Beklentiye uygun değilse okumayın, okuyana sarmayın
-
Valla hâlâ aynı noktadayız.
-
Artık bilimi önemsiz buluyorum
İşte değişim -
Valla bir şey değişmedi.
-
Ben kimseyi engellemem ama herhangi bir iğneli lafın altında da kalmam.
-
Sizin zaten bak şimdi okumanız baştan bloke. Bir kere daha ruhçuluğa ya da okülte güvenmiyorsunuz, bununla ilgili ifikriniz yok, bir tablanın başına ik üç kişi oturup zaman harcarsa ve bri şeyler davet ederse bile belki onun dönmeyeceğini ve orada bir şey olmayacağını düşünüyorsunuz
Bunlar bin yıllık uğraşlar ve var ve vardı...
Ben şimdi ruhçuluk okuyorum. Daha iki gün önce yukarıda sunduğunuz başkalarına hizmet foruma bir üye geldi. Sizin kasyopya yeterli derinlik sağlamıyor bizde bunlar var dedi. Biri de Ruhselmandır.
Şimdi mesela biz Ruhselman'ın celse yaptığına inanıyoruz ama mesela yeterli ,güvenli bizim testimizi geçen bir kaynağa erişemediğine inanırız. Yani onun ruhçuluk işi olduğuna inanırım ama içeriğin benim için hiç önemi yok. Ekip grup ve birleşme işidir.
-
Hee, sen hep haklısın, diiii mi?
Bir konu açıyorum ve bunun hesabını birisi bana soruyor.
Nedir bu?
Faşistliktir bu elbette. Da, bunu özgür olduğunu iddia eden birisi söylüyor, iyi mi? -
Haklı haksız olma değil
Bilimi din gibi görmeye başladık
Sadece arada bir şey anlatamaya çalışıyoruz -
Ruhselman.
Hâlâ gülüyorum. -
Sen kendine tüm özgürlükleri istiyorsun, ama başkasına kısıtlı.
Yok ya. De get, işine. -
Kandırılmadığımı düşünüyorum ve bunu gösteremem ve o halde siz öyle düşünüyorsanız bunu bana daha iyi ve açık gösterebilme için sizi üç bin sayfayı okumaya davet ettim
Kasoypyaya haksızlık yapılıyor
-
Keklendin, bu kesin. Ister kabul et, ister etme.
Böyle yazıyorum diye de, küplere binme. -
Yaşam boyu kandım kanmadım değil
Keklenmedim
-
Pekala, seni mi kıracam?
Kaskopya zımbırtısına kandın. -
Bügünlük pilim bitti.
Yarın çalışmam lazım. Malum para derdi, aş derdi, iş derdi.
Yani hayatın ta kendisi.
Herkese iyi geceler, efendim. -
Kasyopya sandığınız şey değil
Ben aklı başında biriyimİkincisi
Hiçbir ticari bedel ödemedim ve hiç bir bağış sunmadım
Sott haber portalı ve ender uğrarım
Özel olarak Laura'yı değil metni önemseriz. Benim başkalarına hizmet denilen forumdan atılmış bir kaç forum rumuzum var ve Laura'yı yeterince iyi soru sormamak dahil eleştiren yazılarım dahil bulunabilirYani bu eğer söylendiği şeyse çok daha fazlası yapılabileceğini görüyorum
Laura nın kişisel kirtaplarını ya da düşüncelerini vs önemsemedik
Herkesin okuduğu dalga serisi yazılarını bile okumadımAçık forumdan Laura'nın forum iletişim trafikleri izlenebilir.
Sott editörlerinin bir çoğunun açık kimliği belirlidir
Çoğunun sosyal mrdya hesapları vb erişim dahilindedirBenim bunu forumlarda sunarken kendi ürettiğim iddiların bazıları o kişilerin iddiaları değil
Yani bunu insanlara götürelim bu önemli bunu yayalım gibi şeyler. Bunlar doğal olmuştur.
-
Bilim sizi kekliyor ben de bunu anlatmaya çalşıyorum
Herkese iyi geceler
-
Zorla söyletiyorsun. Quja´yı bıraktık bilime geldik.
Keklenen sensin elbette.
Bu gece yatmaktan vazgeçtim. Nöbet tutuyorum burada. -
Arkadaslar herkes fikirlerini ozgurce yazabilir, sadece karsilikli hakaretlerden uzak durmanizi rica edecegim.