Kafayı sıyırmışların yeri: SOTT.NET
-
@TENTEN, içinde söyledi: Kafayı sıyırmışların yeri: SOTT.NET
@ictenlik, içinde söyledi: Kafayı sıyırmışların yeri: SOTT.NET
Her yere bir kaç TENTEN/kereste/Sputnik vb olup yerleşerek ya da kendinizi yerleştirerek orada sadece istediklerinizin ,sizin istediğiniz ve onayladığınız türden şeylerin konuşulmasını ve bizim gibilerin susup gitmesini ve varsa kendi gerçeğini konuşabildiği diğer alanlara çekilmesini sağlayabilirdiniz.
İstediğiniz buysa şimdi bunu alın.
Kasyopya konuşamıyorum o halde bir şeyi konuşamam. Kendime saydıracak yada bunları çekecek değilim ve karşılık vermesi daha beter. O halde iki yer çözüm bıraktınız.
İçtenlik istese de burada varolamaz.O halde bize buraları bıraktınız. O halde oralardayım.
baskalarinahizmet.com
cassiopaea.org/forum/
twitter.comKendinizi modere edebildiğiniz gün orada olmayı yeğlerim
baskalarinahizmet.com da ampirist nickimden baska nickim yok. O da banlı.
Sorularıma zaten yazmadığım şeyler üzerinden cinsel içerikli cevap verdiler. O yüzden bir daha üye olmadım.
Bana faydası olmayan bir yer.
cassiopaea.org/forum/ ingilizce olduğu için üye olmadım.
Twitter ı sevmiyorum. O da facebook gibi ikide bir sebep belirtmeden banlıyor. 14 senedir kullanmıyorum. Adamlar benden açmak için nufus kağıdı fotopisini istiyorlardı. Ne yapcakalr benim kişisel bilgilerimi?@kereste @Sputnik ile Aynı kişi değilim. zaten düşünce farklılıklarımız var. Şüphe edin ama dozajını kaçırmayın.
Şiir hikaye yazma gibi yeteneklerim yok.:)
-
Biri TENTEN'e izah edebilir mi? Konuştuğu dili bilen biri?
Kuran, İncil reddiyesi, toplumsal olarak buna bağlı olunan bir alandan tüm bunun yaklaşık felsefesi, tarihi ve içeriğini bilmeyle verilir ve gelir. Bu olgusal reddiye
Tanrıya reddiye ontolojik tabandan verilebilir, diğerlerini irdelemeye gerek yoktur. Bu kavramsal reddiye
Şimdi siz şunu yaptınız. Dışarıdan bakarak kabaca üç beş sayfa hakkında internetten bilgi edinerek ve muhtemelen zaten olmaz öyle şey diyerek ve belki bir olasılıkta 3 bin sayfalık bir metinin ön bölümlerine yüzeysel göz gezdirerek karar verdiniz ve yargı dağıtıyordunuz.
Ben bunu niye ciddiye alayım?
Bana göre ben sadece önyargı dinliyorumBunu kırmakla da ilgilenmiyorum
TENTEN i anlayan biri var mı, onunla iletişime geçebilecek ,benim ne anlattığımı ona kendi diliyle, algılayabileceği biçimde tane tane açıklayabilecek olanımız var mı?
Gönderimi sabote etmeyecekse yazarım
Sabote etmeyeceğini söyleyip saha sonra sabote etmeyecekse..
TENTEN sabote etmeyecekse yazarım
Sabote edilmemiş bir gönderi yazılabileceği zaman yazarım"Şerh ve reddiye alıyorum."
Bu benim iletişim düzlemim. Benim iletişim düzlemim bu, diğerine çekmeye çabalayan olursa sabotajını sabote ederim.
"Şerh ve reddiye alıyorum."
Öyle ya da böyle bu kadar ciddiye alıp incelemeksizin bu benim ne sen ,ne o ,ne diğeriyle konuşma tartışma alanım değil. Ben önyargı kırma bakanı ay da sorumlusu değilim
Tek tek okuması hakkında tartışma yapmak isteyen
Teke tek okuması hakkında reddiye vermek isteyen
Teke tek okuması hakkındaOkuması hakkında, okuması hakkında, okuması hakkında..
.. atması hakkında değil
-
Biri TENTEN'e izah edebilir mi? Konuştuğu dili bilen biri?
Kuran, İncil reddiyesi, toplumsal olarak buna bağlı olunan bir alandan tüm bunun yaklaşık felsefesi, tarihi ve içeriğini bilmeyle verilir ve gelir. Bu olgusal reddiye
Tanrıya reddiye ontolojik tabandan verilebilir, diğerlerini irdelemeye gerek yoktur. Bu kavramsal reddiye
Şimdi siz şunu yaptınız. Dışarıdan bakarak kabaca üç beş sayfa hakkında internetten bilgi edinerek ve muhtemelen zaten olmaz öyle şey diyerek ve belki bir olasılıkta 3 bin sayfalık bir metinin ön bölümlerine yüzeysel göz gezdirerek karar verdiniz ve yargı dağıtıyordunuz.
Ben bunu niye ciddiye alayım?
Bana göre ben sadece önyargı dinliyorumBunu kırmakla da ilgilenmiyorum
TENTEN i anlayan biri var mı, onunla iletişime geçebilecek ,benim ne anlattığımı ona kendi diliyle, algılayabileceği biçimde tane tane açıklayabilecek olanımız var mı?
Gönderimi sabote etmeyecekse yazarım
Sabote etmeyeceğini söyleyip saha sonra sabote etmeyecekse..
TENTEN sabote etmeyecekse yazarım
Sabote edilmemiş bir gönderi yazılabileceği zaman yazarım"Şerh ve reddiye alıyorum."
Bu benim iletişim düzlemim. Benim iletişim düzlemim bu, diğerine çekmeye çabalayan olursa sabotajını sabote ederim.
"Şerh ve reddiye alıyorum."
Öyle ya da böyle bu kadar ciddiye alıp incelemeksizin bu benim ne sen ,ne o ,ne diğeriyle konuşma tartışma alanım değil. Ben önyargı kırma bakanı ay da sorumlusu değilim
Tek tek okuması hakkında tartışma yapmak isteyen
Teke tek okuması hakkında reddiye vermek isteyen
Teke tek okuması hakkındaOkuması hakkında, okuması hakkında, okuması hakkında..
.. atması hakkında değil
Ben yazıların hepsini okurum. Sen okumadım zannediyorsun.
Hepsini aklımda tutamam. Orası ayrı konu.
İçerik önemli. Hangi sorunumu çözecek bu yazılar?
Böyle okuyorum. Ölçülecek denenecek bilgi içermiyorsa ne yapayım sayfalarca yazıyı.
Ben seçiciyim her bilgiyi ne olursa olsun kabul edemem.
Faydası yoksa çöptür.
Kuran ile farkı yoktur. Bu tür bilgileri ezberlemeye çalışanlarda kitap yüklü eşektir. Beyinlerini gereksiz bilgiler ile dolduruyorlar. -
Gönderi açsam gönderi sabote edileceği için gönderi açamıyorum ve yazamıyorum daha bunu anlatmaya çalışıyorum
Tartışma ve sabotaj arasındaki farkı ben biliyorum
Tartışma kılığındaki sabotajla tartışma arasındaki farkı da ben biliyorum
Şunu onunla nasıl anlaşılabileceğini bilen biri varsa şunu TENTEN e açıklayabilir mi?
Kimse bir foruma daha önce okuduğu bir metin nedeniyle bunlara maruz kalmak için gelmez ve gelmiyor.
İletişim umudu görmediğim noktada daha fazla ben katlanmayacağım.
Akıl sağlığımla ilgi yargı sunma! Bunun beni bir sonraki götüreceği noktaya bakarak buna ben dahil kimse katlanmak istemez. Hoşta olmaz. İlgili de değil. Yapmak istediğim bu da değil ama niye kayıtsız kalayım?Aslan kendi çayırını arayacak sürünün yargısını değil.
-
Gönderi açsam gönderi sabote edileceği için gönderi açamıyorum ve yazamıyorum daha bunu anlatmaya çalışıyorum
Tartışma ve sabotaj arasındaki farkı ben biliyorum
Tartışma kılığındaki sabotajla tartışma arasındaki farkı da ben biliyorum
Şunu onunla nasıl anlaşılabileceğini bilen biri varsa şunu TENTEN e açıklayabilir mi?
Kimse bir foruma daha önce okuduğu bir metin nedeniyle bunlara maruz kalmak için gelmez ve gelmiyor.
İletişim umudu görmediğim noktada daha fazla ben katlanmayacağım.
Akıl sağlığımla ilgi yargı sunma! Bunun beni bir sonraki götüreceği noktaya bakarak buna ben dahil kimse katlanmak istemez. Hoşta olmaz. İlgili de değil. Yapmak istediğim bu da değil ama niye kayıtsız kalayım?Aslan kendi çayırını arayacak sürünün yargısını değil.
Eleştirlmek istemiyorsan git blog aç kendi kendine yaz.
Okuduğum zamandaki öğretmenlere benziyorsun.
Soru sormak yasak. Kendi düşünceni söyleyemezsin. Eleştirmek yasak hoca gelirdi papağan gibi okur bizde yazardık. 10 cümle varsa birinde faydalı bilgi olurdu.
Zaten artık senin konularına yazmıyorum. Adımı andığın için yazıyorum. -
Alırsınız forumunuzu TENTEN in akıl sağlığına gölge düşüremediği, akıl sağlığı töhmetine karşılık verme ,bunu savuşturmak zorunda bırakmadığı insanlarla kullanırsınız
-
Bu kadar bol keseden yargılar dağıtma lüksümüz olduğunda ve tüm bunları çözebilecek tek araç iletişim ve dil olduğunda ve bu araç var gücünle işletildiği halde hala neredeyse hiç bir işe yaramıyorsa susmak, kaçmak, saklanmak ,ötekileşmek ve kavga gibi yeni araçlar türetiriz.
Kavganın bari dürüst ve teke-tekine, dengine, zemin hazırlayın da orada olalım
Kavganın bari kaypakça olmayanına
Akıl sağlığıma damga iliştirenin damgasını tam olarak o damgayı töhmeti ya da buna hakkı aldığı yere tam aldığı verdiği gibi gerisin geri geri sokacağım
Öyle ya da böyle ve er ya da geç. Sizler .. ne yazılması gerektiği bile dürüst olunduğunda bana dönecek silaha çevrilmiş şey..
İletişim yeteneklerini geliştirin ve sağduyu edinin, birbirinizi eğitin, demokratik kültür hakkında ,değerler hakkında kendinizi yeniden eğitin,, kendinize zaman tanıyın ve kendinizi gözden geçirin
Alay dışında bu konuyu kendi zeminine inip gözlemlemek, okumak, tartışmak hatta reddiye sunmak isteyen dürüst okuyucular için orada olacağım
Akıl sağlığı damgacılarınızı kontrol etmeyi ,dizginlemeyi, onları eğitmeyi ve taraflara eşit hak ve denk tartışma sunan dengeli moderasonu öğrenin ve gerekerise kendi akıl sağlığını gözden geçir
Benim akıl sağılığımı gözden geçirme yetkisi sana atanmadı, bunun bedeli olacak
Birisi niye öfkeleniyorsun dedi. Kimsin? Sen kimsin ki benim akıl sağlığım hakkında şüphe yürütürsün? ne hakla? ve bu yapılmışken benim nasıl ?
Nasıl sakin oluş beklenir?Yazılması gereken hiç bir şey yazılamıyor.
Düz adilik. Adi olmayan bir ortam getirin, adileşmeden ,adileşmeyenlerle bunu yapacaksanız oradayız
-
Burası uçmuş yine.
-
@phi
Her şeyin de bir sınırı var. Mâlum arkadaş açtığımız konunun hesabını sormaya yelteniyor. Bu mu yani? -
Kasyopyaya reddiye sunmak mı istiyorsun?
Kasyopya hurafe demek mi istiyorsun?
Kasyopyaya şarlatanlık dolandırıclık demek mi istiyorsunİşte sana yolu
Oturursun, irdelersin, iyi bir araştırma sürdürürsün, yapıyı ve kişileri araştırırsın, gerekli kavramlara erişirsin, metni temel düzeyde bir okursun, derli toplu bir içerik, alıntılara ve gerçek kişi ve olaylara vurgu ve gönderme içeren net açık bir inceleme yazısı getirirsin inceleriz
Kitap basarsın alırız
Bu noktada seni dinler ciddiye alırız
Yok "ben 3 bin sayfa emeği zaten boş görüyorum", "neyime gerek", " bunlar benim ilgi alanım değil" "ben ona boş vakit harcamam", "ben böyle şeyleri zaten ciddiye almıyorum" diyorsan gulu gulu bıdı bıdı yazacağına tam bunu yaz
çünkü şu anlama elir
Sen baştan önyargılısın
Bunun olabileceğine ihtimal vermiyorsun
Ruhçuluk gibi bir düzleme zıtsın
Baştan okumadan bile boş görüyorsun
Okusan bile boş olduğunu doğrulamak için okurdun
Böyle bir şeye emek haracamayacaktın
Böyle bir şeyi ciddiye almayacaktınBu durumda
Benim seni ciddiye almamı nasıl beklersin?
-
Kaskopya zımbırtı, baştan sona!
Hâlâ tekrarlıyor. -
@kereste, içinde söyledi: Kafayı sıyırmışların yeri: SOTT.NET
Kaskopya zımbırtı, baştan sona!
Hâlâ tekrarlıyor.Zımbırtı bilimin baştan sona
Hala tekrarlanıyor
-
Ben kimseyi ciddiye alma derdinde değilim. Ciddiye alınmak isyeyenlerin sorunu bu.
-
@phi
Her şeyin de bir sınırı var. Mâlum arkadaş açtığımız konunun hesabını sormaya yelteniyor. Bu mu yani?Ne diyorsan de?
Bana mı?
Bana söyle? -
Bana hangi koyunu açacağımı kimse söyleyemez.
Çince de mi yazayım? -
Senelerini Kaskopya zımbırtılarına harcayanlar, elbette bilimi karalar. Çünkü dünya zaman harcamışlar.
Bilim, insanlara yalan söyleyin demez, sahtekârlık yapın demez. Bunu yapanlar insan. Kızılacaksa insanlara kızılmalı, çünkü insanlar her haltı yer. -
Bana hangi koyunu açacağımı kimse söyleyemez.
Çince de mi yazayım?Bunu kim nerede söyledi ve nasıl bir türden ileri gitme yani ne demek istiyorsun?
Tamam bana da kimse ne yazacağımı söyleyemez phi ye şikayet et beni sustursun istediğin bu mu?
İstediğin buysa ben kendimi feshederim ,burada zaten forum olmaz bu halde
-
Senelerini Kaskopya zımbırtılarına harcayanlar, elbette bilimi karalar. Çünkü dünya zaman harcamışlar.
Bilim, insanlara yalan söyleyin demez, sahtekârlık yapın demez. Bunu yapanlar insan. Kızılacaksa insanlara kızılmalı, çünkü insanlar her haltı yer.Senelerini bilim zımbırtılarına harcayanlar, elbette kasyopyayı karalar. Çünkü dünya zaman harcamışlar.
Kasyopya, insanlara yalan söyleyin demez, sahtekârlık yapın demez. Bunu yapanlar insan. Kızılacaksa insanlara kızılmalı, çünkü insanlar her haltı yer. -
@TENTEN
Dün sana Ouja tahtasını iliştir demiştim, unuttun mu yoksa?
Gerçi hepsi birbirine benziyor. -
Papağanlığa döndü bu forum. USC daha iyisi bilir.