Terörist İsrail
-
hikaye ya yok nükler fırlatırlarmış yok hazardan kodummu oturturlarmış haniiii hanii? kaç çocuk daha ölmeli artık???
-
Daha evvel demistik:
İran, her zamanki gibi boş beleş sallıyor. Ne İsrail´e ne de ABD´ye yan bakabilir. Bu, bu kadar net. -
Yiğidi öldür ama hakkını yeme diye bir özlü sözü hepimiz biliriz. Son zamanlarda Batı Şeria bölgesindeki Yahudi yerleşimciler oradaki Filistinlilere saldırıyor ve onlara karşı kaba kuvvet kullanıyorlar. Bu tür vakalar çoğalmaya başladı. ABD, İsrail´den bunun önlenmesini ve sorumlu Yahudilerden hesap sorulması istedi.
-
@Fides, içinde söyledi: Terörist İsrail
ölmesin sevişsinler
Filistinliler sevişe sevişe Gazze'yi dünyanın en fazla nüfus yoğunluğuna sahip yeri yaptılar. Çocuk yaşta ve çok eşli evlilikler alabildiğine teşvik ediliyor. Bölge kuluçka makinesinden farksız. İsrail'e çocuk sayısı ile üstün gelmeye çalışıyorlar.
Sevişmek de bazen savaşmak için oluyor anlayacağın.
-
Nükleer gücü olan bir ülkeyi yok etmekle tehdit etmek için ya aptal olmak lazım ya deli. Ya da ikisine de gerek yok insanlık düşmanı bir canavar olmak yeterli. Dünya böyle canavar tiplerden arınmadıkça güvenli bir gezegen olmayacak.
-
Dünya Hitler'i yok etmeyi bildi ama gezegen Hitler üretme kuluçka makinesi mübarek... Habire küçük Hitler'ler türüyor.
-
iran savaşa gircek bence az kaldı rusya biraz daha gaza getirsin
-
@Fides
İran´da o cesaret ve askeri güç yok. Artı; İsrail´in ardında ABD var ve ABD, atom programı yüzünden İran´a saldırmak için fırsat kolluyor. İran bunu elbette biliyor. Bu nedenle her zamanki gibi boş beleş gazel okuyor İran.Bilenler bilir; zamanında İran´la Irak 8 sene boyunca savaşmıştı. O zaman bile İran Irak´ı yenememişti. Yani İran içi boş tenekeden ibaret.
-
-
İsrail çoktan kaybetmiş . Bu iman gücünü yenebilecek hiçbir şey bulamaz
https://www.facebook.com/share/r/VwTwiLsW82Q7xxDk/?mibextid=D5vuiz
-
@Efruhte Tamamen şovmenlik amacıyla edilen laflar. "Benim dedem temiz" dediği kısımda niyeti belli ediyor zaten.
Dünya da savaş suçu işlememiş bir millet yoktur. Ama bazı ülkeler vardır ki işlenen suçları gündeme bile getiremezsin. -
@Efruhte İman gücü boş bir laf. Eski çağlarda da boştu artık daha boş. İman gücüyle insansız savaş uçağını durdurabilir misin?
Adamın psikolojisi düzgün değil onu da söylemek gerekir. -
@Sputnik https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Müslüman-Türk_katliamları
Ermenilerin yaptıkları zulumlerle ilgili çok daha fazla paylaşımlar yapabilirim.
Ama hiçbir ırkın temiz olmadığı gerçeğini değiştirmez. Bir şekilde herkesin tüm milletlerin birbirinin kanı bulasmistir ellerine.
-
@Sputnik insanı ayakta tutan, her türlü zorluğun üstesinden geldittiren , mücadele azmi veren ,umut veren yegane güçtür. Bir milleti ayakta tutan güçtür. İnsansız hava cihazını nasıl ,neyle düşürebilir aklını da veren güçtür.
-
@Efruhte Az önce paylaştığın video ile çelişiyorsun. Konuyu başka yere çekmeye çalışmanda aptalca. Ben, "Ermeniler Türk katliamı yapmadı" dedim mi?
-
@Efruhte İnanç ve iman gücü farklı şeylerdir. Boş yapma. Paylaştığın videoda kastedilen islami iman gücü idi. Boş yapmakta üstünüze yok.
-
@Sputnik videoda kastedilen Ermenilere katliam yapıldı denilerek devamlı gündeme getirilip ,yapilmayanlarin dahi yapıldığını soylenilmesi . Ermenilerin yapmış olduklarına göre evet benim dedem temizdir. Kendi topraklarinda canını, iffetini, malını ...vs korumak için öldürmüştür. Evet Ermeni kanı ellerine bulasmistir ama onların yaptıkları zulümlere karşı kendini korumak içindir.
-
@Sputnik İslami iman gücü olunca içi boş mu oluyor yani . Ne kadar boş bir sözdü .
-
@Efruhte, içinde söyledi: Terörist İsrail
Ermenilerin yapmış olduklarına göre evet benim dedem temizdir. Kendi topraklarinda canını, iffetini, malını ...vs korumak için öldürmüştür. Evet Ermeni kanı ellerine bulasmistir ama onların yaptıkları zulümlere karşı kendini korumak içindir.
Bu sözlerinle İsrail'in yaptıklarını onaylamış oldun.
-
@Sputnik hayır Hamasin yaptigini onaylamış oldum .