Terörist İsrail
-
@Efruhte
Her yazdığin saçmalamaktan başka bir şey değil.
Gerçek olan şu; Müslüman Müslüman katletti, şimdi de aynısı devam ediyor.@kereste çünkü kendilerindenmis gibi gozukenleri sözlerine kaniyorlar. İyi niyetlerinden vuruluyorlar
-
@kereste çünkü kendilerindenmis gibi gozukenleri sözlerine kaniyorlar. İyi niyetlerinden vuruluyorlar
@Efruhte
Bir pok yapamıyorsunuz diyorum.
Ayrıca gizli gizli yazmayı bırak artık. -
@Efruhte, içinde söyledi: Terörist İsrail
@Sputnik kâfirler hak hukuku çignediklerinde ..vs kılıç sallayabiliyoruz.
Hem müzik dinleyip hem yazı yazamıyorum. Kafam karışıyor.

Suudi Arabistan Yemen de bir sürü mazlumu öldürdü. Onları neden görmüyorsunuz? -
@Sputnik silinmesi gereken ?
-
@Sputnik silinmesi gereken ?
Benim yazdığım hatalıydı. Onun için silinsin yazdım.

-
@kereste devamlı giriş çıkış yapmak istemediğim için bu şekilde görünmez yapmak daha mantıklı geliyor bana
-
@kereste devamlı giriş çıkış yapmak istemediğim için bu şekilde görünmez yapmak daha mantıklı geliyor bana
@Efruhte
Bana ne be!
Bizler saygın varsa, gözükerek yaz. -
@Sputnik kâfirler hak hukuku çignediklerinde ..vs kılıç sallayabiliyoruz.
Hem müzik dinleyip hem yazı yazamıyorum. Kafam karışıyor.

Suudi Arabistan Yemen de bir sürü mazlumu öldürdü. Onları neden görmüyorsunuz?@Sputnik Ebu lehebin Ebu cehilin neslinin tükendiğini kim söyledi ki
-
@kereste üslup kişiliktir.
Fikirlere katılırsın ya da katilmazsin ama üslubuna dikkat etmelidir insan. Çunku her yazdığı ,her söylediği kendi kişiliğinin , karakterinin yansımasıdır. -
@kereste üslup kişiliktir.
Fikirlere katılırsın ya da katilmazsin ama üslubuna dikkat etmelidir insan. Çunku her yazdığı ,her söylediği kendi kişiliğinin , karakterinin yansımasıdır.@Efruhte
Evet, üslup sanal dünyada hiçbir şey ifade etmez. Çünkü kimin yalan söylediği heeç anlaşılmaz. Binbir kılığa girmek mümkündür. Sanal dünya böyle bir şeydir. Hâlâ mı gizleniyorsun? -
@Efruhte
AKP bile laikliğe teslim oldu, islamcılar bir türlü teslim olamadı. Gel sende laik ol
Bakıyorum da twitter da filan hala AKP'yi öven İslamcılar var. Ne kadar gülsek az
-
@Efruhte
Evet, üslup sanal dünyada hiçbir şey ifade etmez. Çünkü kimin yalan söylediği heeç anlaşılmaz. Binbir kılığa girmek mümkündür. Sanal dünya böyle bir şeydir. Hâlâ mı gizleniyorsun?@kereste sanal da olsa bir rumuzun arkasına geçip istediğini yazıp söylemek değildir.
Bence insanların kişiliği karakteri sanal da daha çok belli olur. -
@kereste sanal da olsa bir rumuzun arkasına geçip istediğini yazıp söylemek değildir.
Bence insanların kişiliği karakteri sanal da daha çok belli olur.@Efruhte
Bana yine maval okuma, melekvari ayaklarına yatma lütfen. Senin gerçek hayatta nasıl birisi olduğunu bilmiyorum. Yani bana burada karakterden falan filan bahsetme. -
@Efruhte
AKP bile laikliğe teslim oldu, islamcılar bir türlü teslim olamadı. Gel sende laik ol
Bakıyorum da twitter da filan hala AKP'yi öven İslamcılar var. Ne kadar gülsek az
@Sputnik kişilerin laik olması demek dinsiz olması demek.
-
@Sputnik kişilerin laik olması demek dinsiz olması demek.
Farkındayım.

-
@Efruhte
Bana yine maval okuma, melekvari ayaklarına yatma lütfen. Senin gerçek hayatta nasıl birisi olduğunu bilmiyorum. Yani bana burada karakterden falan filan bahsetme.@kereste kindarliğinizin gözlerinizi kör etmesi benim suçum değil
-
@Efruhte
Kindar olan sensin ve bunu her iletinde belli ediyorsun. Kamufle etmeye çalışıyorsun ama yemezler gülüm yemezler. -
@kereste kindarliğinizin gözlerinizi kör etmesi benim suçum değil
Namaz kılıyor musun?

İslam'da, namaz kılmayan müslüman da değildir. Kabul olmuyormuş.
-
Namaz kılıyor musun?

@Sputnik bir inanca tabi ise insan, o inancın gereği ne ise onu yapmaya çalışmalıdır.
Bir Müslüman da elbette ki namaz kılar.
Soru ne maksatla soruldu bilmiyorum -
Namaz kılıyor musun?

@Sputnik
Arap ilâhına ve Muhammede biat ettiğin müddetçe sıkıntı yok. En önemli husus budur İslam´da.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş