Terörist İsrail
-
@kayısı2024 Efruhte Hanım
Filistinlilerin hepsi Müslüman değil. Hakkınızda hayırlısi olsun -
@Efruhte, içinde söyledi: Terörist İsrail
@kayısı2024 Efruhte Hanım
Filistinlilerin hepsi Müslüman değil. Hakkınızda hayırlısi olsunEfruhte bey Ben müslümanlarını da sevmiyorum ya , kalbimde hala lekeler var allah ıslah etsin beni.
-
@kayısı2024 kimin çakma rumuzusunuz acaba
-
@kayısı2024
Haberiniz olsun; @Efruhte han´mefendi kendisi.
Kalbinde kara lekesi olan sadece siz değilsiniz, kimin kalbi lekesiz ki. -
@kayısı2024 kimin çakma rumuzusunuz acaba
Her forumda bir efruhte yeter ikincisi laf ve zaman israfı olur.
-
Filistin, nasıl güzel bir milletsiniz. O takvalı, imanlı, vakur duruşunuz. Teslimiyetiniz ve sabrınız.
Günlerce aç olan insanlar bir lokmayı paylaşmanın ne demek olduğunu öğretiyor dünyaya. Ne çalma ne hırsızlık.
Anestezi olmadan çocuk ama koca adamlar ayetler okuyarak hiçbir şey yokmuş gibi bir teslimiyet.
Bu savaşı Filistinli Gazze kazandı. -
@Efruhte allah belalarını da vermiş olabilir. bir de bu açıdan düşün.
-
@kâfir-imam hiç sanmıyorum. Böyle güzel insanlari geç fark ettiğim için pişmanım
-
Eski KullanıcıEfruhte başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@kâfir-imam hiç sanmıyorum. Böyle güzel insanlari geç fark ettiğim için pişmanım
İnek bölümü 85.inci cümle , işte bak allah böyle rezil rüsva ediyormuş. Bu cümle müslümanlar için söylenmiş. Yoksa iman etmiyormusın kâfir
Sonra sizler (söz vermenize rağmen) birbirinizi öldürüyor, bir bölümünüzü yurtlarınızdan çıkarıyor, günah ve haddi aşmada onların aleyhine yardımlaşıyorsunuz. (Dindaşlarınız) size esir olarak geldiğinde, onları yurtlarından çıkarmak size haram kılınmasına rağmen (serbest bırakma karşılığında) fidye alıyorsunuz. Yoksa siz Kitab’ın bir kısmına inanıp, bir kısmını inkâr mı ediyorsunuz? Sizden böyle yapanların cezası dünya hayatında rezil rüsva olmaktan başka bir şey değildir. Ahiret Günü'nde de azabın en çetinine uğrayacaklardır. Allah sizin yaptıklarınızdan gafil değildir.(2/Bakara 85)
-
Filistin, nasıl güzel bir milletsiniz. O takvalı, imanlı, vakur duruşunuz. Teslimiyetiniz ve sabrınız.
Günlerce aç olan insanlar bir lokmayı paylaşmanın ne demek olduğunu öğretiyor dünyaya. Ne çalma ne hırsızlık.
Anestezi olmadan çocuk ama koca adamlar ayetler okuyarak hiçbir şey yokmuş gibi bir teslimiyet.
Bu savaşı Filistinli Gazze kazandı.Ben de üç beş tane İsrailli tanıyorum , o kadar iyiler o kadar iyiler ki... Demek ki bütün İsrail çok iyi. Dünya onları yanılış tanıyor. Anlayana..
-
Her millette pislik seviyesinde insanlar olduğu gibi düzgün hareket edenler de vardır. Yani bu durum hem Filistililer hem de Yahudiler için geçerlidir. Her millet için geçerli!
Yahu burası İlkokul mu, beni böyle yazılar yazmaya zorluyorsunuz? -
İsrail'e güveniyorum.
-
@Sputnik hah haa haahh hah
Tövbe tövbe aptalliklarina gülüyorum
Akıl ne güzel bir nimet lakin kullanmasını bilene -
İsrail ipin ucunu kaçırmaya başladı, çünkü hâlâ Refah´a kara kuvvetlerini sokmakta ısrarlı. Da, ABD buna şiddetle karşı çıkıyor ve İsrail yetkililerini Washington´a çağırdı. Netanjahu tıpış tıpış oraya gitmeyi kabullendi.
-
@kereste allahları kulları arasında ayrım yapmıyor demek. İsrail'in de kulağını çekip cetvelle korkutacak anlaşılan.
-
-
Osmanlilar kudus ve gazzeyi neden kaybetti once bunu sorgulamak lazim filistinlilerin nasil iyi insanlar oldugunu anlamak icin. Tarihi bilmeden sirf din ugruna savunuculuk korluktur. O topraklar osmanli devletine yaptigi ihanetin bedelini yuzyillar boyunca odeyecekler ve o topraklarda asla huzur olmayacak, bu da benim hadis i serifiyem olsun.
-
@phi
Arap topraklarını kaybetmesinin sebebi fırıldak İngilizler yüzünden. Bunu ben demiyorum, safkan Türk Müslümanlar böyle olduğuna inanıyor. -
Arapları İngilizlerin kışkırttığına inanıyorlar ama İsrail'i de İngilizler kışkırtıyor desek inanmıyorlar.
-
@phi, içinde söyledi: Terörist İsrail
Osmanlilar kudus ve gazzeyi neden kaybetti once bunu sorgulamak lazim filistinlilerin nasil iyi insanlar oldugunu anlamak icin. Tarihi bilmeden sirf din ugruna savunuculuk korluktur. O topraklar osmanli devletine yaptigi ihanetin bedelini yuzyillar boyunca odeyecekler ve o topraklarda asla huzur olmayacak, bu da benim hadis i serifiyem olsun.
Birkaç kişinin ihanetini çoğunluğa hatta milletin geneline ve geçmisin yükünü şimdiki nesle yükleyelim ve ihanetlerinin bedelini çeksinler diyelim
Bakıyorum da geçmişimize incirlik üssünü açıp vuranlara hep destek vermişiz bizim bu ihanetlerimizin faturasini kimlere yüklenecek
Ayrıca tarihimizi biliyor musunuz ? Hangi tarihimizi? Hangi tarihçilerin yorumlarıyla yorumladığı tarihimizi biliyorsunuz mesala.