Terörist İsrail
-
@kereste ne yapıp ne yapmiyacagim size soracak değilim. Ayrıca herkes kendi tipine baksın
-
@Efruhte
Bana sor demiyorum. Silmemeni rica ediyorum. -
@kereste niçin sildigimi cevap yazdığım kişiye açıkladım. Bunu tartışmak isteseydim silmez tartisirdim.
-
-
hamas denen teröristi aklayan birinin ne yazdığının açıkçası hiç bir önemi yoktur. Bu açıktır. Terör fiilinin tanımı çok açıktır. Sivil halkı katledip, olayı başlatıp. Bide üste karşı tarafı terörist ilan edici başlık açacak kadar da pişkinliğe, arsıza Pes denir. Yukarıda @phi, de belirtmiş. hamas' a terörist değil demek pekaka ya özgürlük savaşcısı demeyle eşdeğerdir. Aynı şeydir. Sivil halkın kafasına rastgele binlerce roket yollıyan bir pekaka da yok ayrıca. Sen çoluk çocuk demeden binlerce roketi bir halkın kafasına yollayacaksın. Ama buna karşılık kafana bomba yağdırılınca mağdura yatacaksın. Hadi ya.. Bizde yedik. Bunlar pekaka dan beterler. Netenyahu' nun "insansı.." tanımına uymuyorlar desem haksızlık etmiş olurum...
-
@kereste silinme yapilmiyor, duzeltmeden girilip, yazilarini siliyor kullanici fakat bu hos bir durum degil.
Kisitlama icin calisma yapiyorum. -
@phi
BIliyorum, silme derken yazının tümünün silinmesini kastediyordum. Her forumda 15 dakikadan sonra yazılmış olanları değiştirmek mümkün değil.
Böyle bir kısıtlama getirilmeli. 15 dakikadan sonra değişime kapatılsın. -
30 dk 1 sa de olabilir. Elektirikler, internet bağlantısı kopması göz önünde bulundurmak lazım. Ben mesela bir anlık yazıyorum sonra bir çok imla hatamı, devrik cümlelerimi düzeltebiliyorum bu esanada. Veya 1 sonraki posta gerek duymaksızın yazıma ekleme yapabiliyorum. v.s.
-
@phi silme hakkımız olsaydı öyle bir şey yapmaya gerek duymazdim. Bir iki yazı silme hakkımız olmalı.
-
Yarım saat, bir saat çok, çünkü bu esnada yanıtlar verilmiş oluyor. İmlâ hatalarına bir şey demiyorum, ancak gördüğün gibi iletisini tamamen silenler var. Bu davranış doğru değil.
Ayrıca uzun yazılar evvela başka bir yerde yazılmalı, kontrol edilmeli ve sonra foruma iliştirilmeli.
Başka yerde yazın, düzeltin, sonra buraya iliştirin. Motto bu olmalı.
-
Konudan kopmayalim arkadaslar, daha once duzenleme suresi cok kisitli diye talepte bulunulmustu onu arttirmistim. Taleplerinizi talep yada istek bolumunde belirtirseniz geregini yaparim.
Kullaniciya silme yetkisi verdigimiz zaman konularda kopukluklar oluyor o sebeple silme yetkisi sadece yoneticilerde yada moderatorlerde oluyor. -
@phi
Yukarıda açıkladım. Düzenleme için sınır 15 dakika olmalı. Yazılan iletiler tamamen silinmemeli. Yani silme butonu kaldırılsın, ki şu an mümkün değil. Iyiki böyle. -
İsrail, World Central Kitchen yardım örgütünün düzenlediği yardım konvoyuna yapılan hava saldırısının sorumluluğunu resmen üstlendi. Saldırının her yönüyle inceleneceği ve bir daha olmaması için önlemler alınacağı bildirildi.
-
"Anne senin gözyaşlarımı silmeni özledim. Dertlerim yanağımda kaldı. "
Şifa Hastanesi Gazze
Filistinli bir çocuk -
-
Filistin'in Çocukları __
Kutsal doğumların ülkesine
Orada kefenleri üzerinde doğar bebekler.
Süt kokularının nasıl olduğu bilinilmeden
Zeytin ağaçlarının boyuna erişmek
Günesi selamlamak, nasır tutmuş ellerle
Gündelik telaslarla yorgun
ve gündelik işlerden şikayetci
Dinlemek bir şarkiyi sonuna kadar
Ve söylemek sesinin çıktığınca
Ağzını şapirtarak yemek karpuzu
Ve gülmek dişlerinin sarısnı gösterircesine.
Uyumak sıcacık yorganın arasına girip.
Horultusunu arabaların egzozuna dinlettirip.
Ne zaman bir çocuğun başını okşasam
Hayaline yakalanirim Filistinli çocuklarin.
Davalar küçük omuzlara yapışık
Esaret mi özgürlük ,özgürlük mü esaret?
Sualin cevabını bilemedi insanlık.
Dabke dansıyla,vicdanını temizleyenler
avuclarında sıkıldıkça,küçülen taşıyla
Musa'yı bekleyen çocukları
Bilip,anlar mı? -
İran, yine boş beleş atıp tutuyor. Efendim, misilleme yapacaklarmış...mış. Aylardan beri aynı zırvaları tekrarlıyorlar. Korkaklar; madem tehdit ediyorsun, o zaman hadi saldır. Saldıramıyorsan, bari sus.
Geçen hafta n´olmuştu?
İsrail, nokta vuruşu yaparak Suriye´de konuşlanmış olan İran´lı generalleri tahtalı köye yollamıştı. -
Terörist(!) İsrail kişi başına düşen milli gelirde Almanya, Japonya ve Fransa dan üstün.
Konya kadar yüzölçümü var.
Ekonomisi de İran dan daha büyük. -
@Sputnik
Olabilir ancak bu gelirin en büyük payı savunmaya gidiyordur herhalde. -
İsrail, eğer haberler doğru ise Güney Gazze şeridinden kısmen çekileceğini bildirdi. Muhtemelen ABD ´nin baskısına boyun eğecekler.