Terörist İsrail
-
Aşağıdaki CNN haber kanalı ortamı tamamen tiyatrodur. Ülkemiz İsrail'in ortadoğu da ki en büyük destekçisidir. Sunucu ve katılımcılar tamamen rol yapıyorlar.
Gerçek bu. -
Neredeyse 50 kere ayakta alkışlatmış kendisini... (Netanyahu)
-
siyonist pislikler
arkadaki adam el işaretleriyle ne yapmalarını söylüyor satılık pisliklere -
@Sputnik, içinde söyledi: Terörist İsrail
Aşağıdaki CNN haber kanalı ortamı tamamen tiyatrodur. Ülkemiz İsrail'in ortadoğu da ki en büyük destekçisidir. Sunucu ve katılımcılar tamamen rol yapıyorlar.
Gerçek bu.katılıyorum hepsi o kadar yapmacık ki. ülkemiz İsrail'İ kınayan gözüken destekçisi
-
@Efruhte, içinde söyledi: Terörist İsrail
katılıyorum hepsi o kadar yapmacık ki.
Özellikle kadın sunucu çok komik davranmış. Çok yapmacık dediğin doğru.
-
Bernie Sanders, İsrail'in gıda geçişini engellediğini söylemiş.
-
Bazıları içindeki Yahudi kinini/nefretini nereye akıtacağını şaşırmış vaziyette. Beri tarafın ölen insanları insan da, diğer tarafın ölenleri patlıcan mı?
Meselenin özüne gelelim, da, daha önce izah etmiştim.
İki mikrop (başka mikroplar da var elbette), kıyasıya birbirini katletmekten başka bir şey düşünmüyor. İkisinin de eli kanlı olmasına rağmen, ikisi de kendini övmekten geri kalmıyor. Hem A hem de B mikrobunu bir güzelcene odanın bir köşesinde ve tek ayak üzerinde dikmek lazım. O zaman belki akılları başlarına gelir. -
İnsan, önyargılarıyla kördür. Bu yüzden önyargılı birinden görmesini bekleyemezsiniz.
-
Eşekler çok inatçıdır. Kıçına istediğıniz kadar tekmeyi vurun, bildiği yoldan şaşmaz. Tarafgir insanların da durumu buna benzer.
-
Tarafsız olduğunu iddia edenlerin körce önyargıları, gaflet içindeki halleri yukarıda tarif edilen eşeğin durumuna benzemektedir.
Bu yüzden ne kadar hakikati göstermeye çalışsanız da durum değişmez. -
Eşekler iyidir ancak eşeklik(!) yapmak her yiğidin harcı değildir. Cahillik gerek, kafayı kuma gömmek gerek, hep ben haklıyım havasında olmak gerek, kör inanç gerek... bu böyle devam eder.
Özet: A mikrobu neyse, B mikrobu da odur. -
C mikrobu (Hizbullah), Golan tepelerine (A mikrobunun bulunduğu yer) attığı füze sonucu 10 kişi yaşamını yitirdi. Bunların arasında çocuk ve gençler var. Bunlara boşuna mikrop demiyorum. Alayını falakaya yatıracan.
-
@Pakize israil bir teror ulkesi midir? filistine yapilan saldirilari dogru buluyor musun?
-
Bu tür tartışmalar genellikle karmaşık ve çok boyutlu olup, farklı bakış açılarına bağlı olarak değişkenlik gösterir. İsrail ve Filistin arasındaki çatışmalar uzun bir tarihi geçmişe sahip ve birçok insan bu durumu farklı şekillerde yorumlamaktadır.
İsrail hakkında "terör devleti" ifadesi, genellikle çatışmanın bir tarafını destekleyen veya karşıt görüşte olan bireyler tarafından kullanılır. Bazı insanlar, İsrail'in Filistin'e yönelik askeri eylemlerini ve müdahalelerini terörizmin bir biçimi olarak görebilir. Diğerleri ise bu eylemleri kendi güvenliklerini sağlama çabası olarak değerlendirebilir.
Filistin'e yapılan saldırıların doğruluğu veya yanlışlığı da aynı şekilde, bireylerin siyasi görüşlerine, inançlarına ve deneyimlerine bağlıdır. Bu konudaki görüşler genelde ideolojik, etik ve insani açılardan farklılık gösterir.
Sonuç olarak, bu tür karmaşık meselelerde net bir yanıt vermek zor, çünkü olaylar ve bunların yorumları çeşitli bağlamlarda değişebilir. Herkesin görüşlerine saygı duymak, bu konuları tartışırken önemlidir.
-
sence cok guzel bir cevap degil mi @kereste ? objektif?
-
@phi
Benimle aynı fikirde, ben hepsine mikrop diyorum. Pakize ise biraz daha diplomatik davranıyor. -
Beklenen oldu yine. İsrail, son Hizbullah saldırısına misilleme yaparak Lübnan´daki Hizbullah hedeflerine saldırdığını bildirdi. Görünen o ki, İsrail´in Lübnan´a girmesi an meselesi.
-
Mekânı cennet olsun...
“Ölmekten korkmuyorum. Benim hayatım İslam’a feda olsun. İslam ve ümmet söz konusuysa benim hayatımın hiç biri önemi yok. Biz ya hür yaşayacağız ya da şehit olacağız” [İsmail Haniye]
-
@Efruhte, içinde söyledi: Terörist İsrail
Mekânı cennet olsun...
“Ölmekten korkmuyorum. Benim hayatım İslam’a feda olsun. İslam ve ümmet söz konusuysa benim hayatımın hiç biri önemi yok. Biz ya hür yaşayacağız ya da şehit olacağız” [İsmail Haniye]
Keşke mekanı cennet olsa ama olmuyor işte. Yalan dinlere inanarak aslında İsrail'i güçlendirmiş oluyoruz. Yahudilerin dine bağışıklığı var onlar etkilenmiyor. Biz de ise din itibar kaybına yol açıyor. Ne kadar acayip.
-
https://www.facebook.com/groups/1101209617517090/
Facebook kullanan bütün Türkleri bu sayfayı şikayete davet ediyorum.
Zamanında Hitlerin zülmünden onları kurtaran Türkleri unutmuşlar. Hatırlatmakta fayda var.
Hatırlarsanız ilk başından beri yazmıştım. Asıl hedefleri Türkiye diye.