Anaokullarinda Mescid Zorunlu Oldu
-
sputnik ay keşke o dediğin olsa
-
@Fides
Hadislere imanın tam ise al sana bu mevzu ile ligili mis gibi hadis:
https://islamqa.info/tr/answers/127233/namaz-icin-cocuklari-dovmek-nasil-olur -
@Sputnik, içinde söyledi: Anaokullarinda Mescid Zorunlu Oldu
Başörtüsü yasaklanması gereken ilkel bir "şey" dir. Bir gün gelecek bu ülkeden emperyalistlerin dayattığı başörtüsü gibi iğrenç şeyleri atacağız. Hiç şüpheniz olmasın.
bunun için demiştim ben kereste
-
@Fides peki bu tür bir yaklaşımın sizlere karşı yapılmasına nasıl bakardiniz?
-
@Fides
6 kelimelik cümlenden anca o kadarını anlayabilmiştim. Olsun; mis gibi hadis kaynağımız da oldu. -
@Efruhte, içinde söyledi: Anaokullarinda Mescid Zorunlu Oldu
@Fides peki bu tür bir yaklaşımın sizlere karşı yapılmasına nasıl bakardiniz?
Beni hedef göstermenize gerek yok, ruh sağlığım bazı zamanlar gidip geliyor ve bu süre içinde ne yazdığımı ve ne yazmamam gerektiğini anlayamıyorum.
-
@Sputnik
Muska yazdır, şıp diye düzelirsin. -
bana yapılıyor zaten mini etekle mülakata girdim elendim rujum kırmızıydı, tırnaklarımda frenchti beğenmediler yıllar geçti hala atanmayı bekliyorum
-
@Sputnik muskaci da varmış madem kendi usullerinizce yazdirirsiniz artık
-
@Efruhte
Ohooo, hacı hoca olur da muskacı olmaz mı. Elbette olur. -
@Fides her iki tarafta etkileniyor malasef.
-
ben bir tarafta değilim ne alaka iki taraf?
-
@Fides, içinde söyledi:
bana yapılıyor zaten mini etekle mülakata girdim elendim rujum kırmızıydı, tırnaklarımda frenchti beğenmediler yıllar geçti hala atanmayı bekliyorum
Sana bunu yapanlar insanlıktan nasibini almayanlardır. Bunlar her diyarda var.
-
@Fides konu bu paylaşım olunca .
Başörtüsü yasaklanması gereken ilkel bir "şey" dir. Bir gün gelecek bu ülkeden emperyalistlerin dayattığı başörtüsü gibi iğrenç şeyleri atacağız. Hiç şüpheniz olmasın.
-
@kereste, içinde söyledi: Anaokullarinda Mescid Zorunlu Oldu
nu yapanlar insanlıktan nasibini almayanlardır. Bunlar her diyarda v
filistin için yürüyüş yaparlar şeyh için milli yas ilan ederler şehitler içinde vatan sağolsun derler onlar müslüman biz kafiriz sanki manyaklar ya
-
@Efruhte, içinde söyledi: Anaokullarinda Mescid Zorunlu Oldu
iki taraf ne kardeşim şimdi burda sen hangi tarafsın beni hangi tarafa koydun neyin tarafındayız senin allahın varda bizimki patlıcanmı nedir yaaani?
-
@Fides siz mini etekli olduğunuzdan vs bahsettiniz. Konu da başörtüsüyle alakaliydi. İki taraf dediğim sadece giyim kuşam üzerine taraf.
-
tamam şimdi başörtüsü takıp senin tarafına geçiyorum beni koru kolla ve biran önce atanmamı sağla
-
@Efruhte Kimsenin giyimine kuşamına düşman değilim kim ne isterse giysin beni ilgilendirmiyor.
-
@Fides
Suudi Arabistan Kralı öldü, milli yas ilân edildi. O Suudi Arabistan ki ülkemizde resmen cinayet işledi. Geçen gün 12 genç askerimiz öldürüldü. Onları sadece şehit olarak anmakla yetinildi. Milli yas falan yok, ama hafta sonunda Filistin desteği yürüyüşünde hilafet çıkırtkanlığı yaptılar. Bu ülke uğruna ölenleri umursamıyorlar, sokaklarda onlar adına da yürümediler.