Bir Akupunktur haberi
-
Akupunktur batı tıbbına göremi yapıldı yoksa doğu tıbbına göre mi?
Doğu tıbbı hayali var olmayan hayali chi enerjisi yollarına göre iğneleri batırır.
Batı tıbbı ise iğneleri sinir ağlarına göre batırır.
Ayrıca elektrikle uyarma uygulaması yapılıp yapılmadığıda belli değil. -
@TENTEN, içinde söyledi: Bir Akupunktur haberi
Bilmiyorum.
Doğu tıbbı hayali var olmayan hayali chi enerjisi yollarına göre iğneleri batırır.
Doğu tıbbı sahtekarlık değildir.
-
@Sputnik, içinde söyledi: Bir Akupunktur haberi
Bilmiyorum.
Doğu tıbbı sahtekarlık değildir.
Doğu tıbbı taoizm dinine göre yorum yapar. Yanlış olan kısmı o.
Bizim burada yüzerken bacağına kramp girince iğne batırma uygumalası var.
Nasreddin hoca gibi ya tutarsa diye uygulanıyor.
Biri tuttu diye hepsi doğru demek yanlış yanlış. -
Klinik testi diye bir şey var. Bir yöntemin, cihazın veya her hangi bir aygıtın düzgün çalışıp çalışmadığını ölçmek için en azından 85 kişiye ihtiyaç vardır ve bunlar farklı yaş guruplarından olmalı. En az üç yaş gurubu; çocuklar, yetişkinler ve yaşlılar.
Bunu nereden biliyorum, çünkü bizim şirket tansiyon ölçme cihazı üretiyor. Gerekli olan sertifikayı alabilmek için cihazlarımızı klinik teste tabi tutmak zorundayız. Ölçümler hastanede doktorların nezaretinde yapılmalı. Yani bağımsız bilimsel veriler olmak zorunda. Bu sertifika olmadan cihazlarımızı satamıyoruz.
-
Arkadaşlar taoizm batı stili doğu stili falan ne yaksınız yok chi enerjisi yok şu enerjisi derken bilmediğimiz bir enerji mi ortaya çıktı acaba? Enerjinin korunumu yasasını ihlal etmiyor değil mi bu değişik enerjiler. Bilimsellikten çok uzak yaklaşımlar bunlar,
-
@fakruzaruret, içinde söyledi: Bir Akupunktur haberi
Arkadaşlar taoizm batı stili doğu stili falan ne yaksınız yok chi enerjisi yok şu enerjisi derken bilmediğimiz bir enerji mi ortaya çıktı acaba? Enerjinin korunumu yasasını ihlal etmiyor değil mi bu değişik enerjiler. Bilimsellikten çok uzak yaklaşımlar bunlar,
Batı tıbbı bilimsel yaklaşıyor.
Yeni bir tür enerj filan ortaya çıkardığı yok. -
@TENTEN
Gergedanların ve fillerin neslinin bitmesi veya tehlikeye girmesi Uzak Doğuluların yüzünden. Gergedan burnu ve fildişi manyağı bunlar. -
Bilhassa Çin bunlara giriş yasağı koysa, bu iki tür hayvanın geleceği güvence altına alınabilir aslında.
-
Bilhassa Çin bunlara giriş yasağı koysa, bu iki tür hayvanın geleceği güvence altına alınabilir aslında.
Giriş yasağından fildişi ve gergedan burnu satışını kastediyorum.
-
@kereste, içinde söyledi: Bir Akupunktur haberi
Klinik testi diye bir şey var. Bir yöntemin, cihazın veya her hangi bir aygıtın düzgün çalışıp çalışmadığını ölçmek için en azından 85 kişiye ihtiyaç vardır ve bunlar farklı yaş guruplarından olmalı. En az üç yaş gurubu; çocuklar, yetişkinler ve yaşlılar.
Bunu nereden biliyorum, çünkü bizim şirket tansiyon ölçme cihazı üretiyor. Gerekli olan sertifikayı alabilmek için cihazlarımızı klinik teste tabi tutmak zorundayız. Ölçümler hastanede doktorların nezaretinde yapılmalı. Yani bağımsız bilimsel veriler olmak zorunda. Bu sertifika olmadan cihazlarımızı satamıyoruz.
Kanıtlanması için 85 kişi gerekir yazmışsın, 252 kişiyle çalışma yapılmış.
Aşağıda haberi yapılmış.