Öylesine Konuşmalar _2. sayfa
-
Bir konu hakkında duygu ve düşüncesini yapay zekayla dile getirenleri görünce çok tuhafıma gitti. Açıkçası üzüldüm . Yazdıklarının yapay zeka ürünü olması tüm samimiyeti, içtenliği yitirdi. Cevap olarak yazdığımi silmekle geçistirdim.
Güzel olmuş ya da olmamış şeklinde bir yorum yazmış olsaydı ama kendisi yazmış olsaydı ne kadar da kiymetliydi oysa. -
Ülkemiz köle, sömürge olmayı tercih etmiş rahatlığı uğruna. Ne zaman düşünecek olsalar, fikir adamlarını susturmuslar. 90'li yıllar ülkemizin en çok fikir ürettiği yillaridir aslinda.
Şöyle bakiyorum da özgürlüğü için direnen, kafa tutan ülkeler İran, Filistin ve Mısır. Oldum olasi hep öyle olmuşlar. Rahatliktan ziyade fikir üretmeyi,özgür olmayı daha çok önemsemisler. -
Çay Deneyi
Bir bardağa çay doldurup, içine şeker atıp karıştırın.
Ateist , şekeri görmediği için bunun içinde şeker yok diyecektir.
Filozof, çay olduguna göre şeker olabilme ihtimali olabilir diyecektir.
İlahiyatçi, çayin içinde şeker olduğunu hem hissediyorum ,hem de çayın her halinden belli olduğu için şeker var diyecektir.Not: var olan, var olduğu bilinilen aranır. Aranmayan, aranmak istenilmesi olmayan yoktur zaten
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş