Biraz da gülelim :)
-
@TENTEN burada karşıma Tenten (Tıntın) çıktı. Çıkınca çağrışım yaptı ve paylaşalım dedim.
https://twitter.com/ChristianDubui/status/1738155869634789763
Bu profili sabah sabah twitter'ın bana önerilerinde çıkan bu twit nedeniyle inceliyordum
Dokuzuncu dozdan hemen sonra televizyonun karşısında böcekli sandviçin tadını çıkarıyordum ve uzmanlar bize çılgın diktatör Putin'in görüntüsüne tükürmemizi söylerken, Ukraynalı siyah transseksüel kocam içeri girdi ve bana hamile olduğunu, muhtemelen bir pangolinden hamile olduğunu söyledi.
https://twitter.com/ChristianDubui/status/1619313609217310722
-
Alamanların meşhur bir sözü var:
-Mizah, her şeye rağmen(!) gülmektir. -
Mehmet Şimşek: "Dünyada kredi kartına taksit uygulayan tek ülkeyiz. Bu uygulamalar vatandaşın gelirinden fazla harcamasına neden oluyor, bu iyi bir şey değil."
Nasil iyi mi
-
Hayatın anlamını ararken mutfakta leziz bir çikolata buldum. Yanıtın daha muhteşem bir şey olduğunu zannetmiştim.
-
Kanuni sultan süleyman ın ismi bilinmeyen bir kadından çocukları olmuş.
Aşağıdaki anlatıma göre Osmanlı da kimin şehzade olduğu bile belli değilmiş. Saraya gizlice sokulan sahte şehzadeler varmış.Aynı suudi arabistan hanedanı gibi. Kadının ismi bile yok.
Ne kadar büyük bir süper güç değil mi? Verin mehteri.
-
-
Alo! Muhittin, Arif ben. Amerikan başkanı dahil herkese haber verin. Uzaylılar tarafından kaçırıldım!
Ve bana sigaranın faydalarını anlattılar... -
Sebze meyvede fire vardır. (Bozulur, çürür, kurur, seçilir kalır, su kaybeder ve tamamı satılmayabilirdi, bu meta değil)
(Altta yorumlarda alış fiyatı demek maliyet demek değildir hesaplamaları)
-
Geçersiz ileti...
-
-
-
-
-
En güçlüsü kim?
Senelerden beri CİA, Mossad ve KGB önemli bir noktada anlaşamazlar bir türlü. Üçü de azılı suçluları kimin yakalayacağı hususunda bahse girerler. BM genel sekreteri bunu açıklığa kavuşturmak için bir deney hazırlar: Bir tavşan balta girmemiş bir ormana bıraklır ve istihbarat örgütlerinin görevi onu en kısa zamanda bulmak.
Önce CIA ajanları başlar aramaya. Ormanın her yerine casuslar, muhbirler ve sayısız kamera yerleştirirler. Tüm hayvan ve bitki dünyasını sorgularlar. Üç ay sonra tavşanın var olmadığını ortaya çıkarırlar.
Sonra Mossad ajanları eyleme başlar. İki hafta sonra hâlâ tavşanın izine rastlamadıklarında ormanı yakarlar ve tavşan dahil tüm hayvanları öldürürler. Sebebi: Tavşan bunu hak etmişti.
Sonunda sıra KGB'ye gelir. Sadece birkaç saat sonra ajanlar, yanlarında kötü bir şekilde ağzı burnu kan içinde kalmış ve gözleri morarmış bir ayıyla ormandan çıka gelirler. "Tamam, tamam!" diye bağırıyordu ayı. "Ben bir tavşanım! Ben bir tavşanım!"
-
-
Albert Einstein der ki:
Işık sesten hızlıdır. Bu nedenle bazı insanlar konuşana kadar zeki gözükürler. -
Düşen uçakta ateist olur mu?
Yavaş düşürmüşler.
-
@TENTEN şehadet getirmeyi unutmuslar
Ama Allah demişlerdir ️İlla uçaktan düşmeyi beklememek lazım ️
-
Pilot eğitimi için bu makineye sokmaları lazım.
Öbür tarafa gider gelir. -
Uçak düşerken dua etsen ne yazar, etmesen ne yazar?
Dua edene kanatlı melekler gelip yardım mı ediyor?
Dua etmeyeni şeytan mı götürüyor?
Her hâlükârda nalları dikiyorsun.
Bunlar çocuk işleri...