Biraz da gülelim :)
-
Sebze meyvede fire vardır. (Bozulur, çürür, kurur, seçilir kalır, su kaybeder ve tamamı satılmayabilirdi, bu meta değil)
(Altta yorumlarda alış fiyatı demek maliyet demek değildir hesaplamaları)
-
Geçersiz ileti...
-
-
-
-
-
En güçlüsü kim?
Senelerden beri CİA, Mossad ve KGB önemli bir noktada anlaşamazlar bir türlü. Üçü de azılı suçluları kimin yakalayacağı hususunda bahse girerler. BM genel sekreteri bunu açıklığa kavuşturmak için bir deney hazırlar: Bir tavşan balta girmemiş bir ormana bıraklır ve istihbarat örgütlerinin görevi onu en kısa zamanda bulmak.
Önce CIA ajanları başlar aramaya. Ormanın her yerine casuslar, muhbirler ve sayısız kamera yerleştirirler. Tüm hayvan ve bitki dünyasını sorgularlar. Üç ay sonra tavşanın var olmadığını ortaya çıkarırlar.
Sonra Mossad ajanları eyleme başlar. İki hafta sonra hâlâ tavşanın izine rastlamadıklarında ormanı yakarlar ve tavşan dahil tüm hayvanları öldürürler. Sebebi: Tavşan bunu hak etmişti.
Sonunda sıra KGB'ye gelir. Sadece birkaç saat sonra ajanlar, yanlarında kötü bir şekilde ağzı burnu kan içinde kalmış ve gözleri morarmış bir ayıyla ormandan çıka gelirler. "Tamam, tamam!" diye bağırıyordu ayı. "Ben bir tavşanım! Ben bir tavşanım!"
-
-
Albert Einstein der ki:
Işık sesten hızlıdır. Bu nedenle bazı insanlar konuşana kadar zeki gözükürler. -
Düşen uçakta ateist olur mu?
Yavaş düşürmüşler.
-
@TENTEN şehadet getirmeyi unutmuslar
Ama Allah demişlerdir ️İlla uçaktan düşmeyi beklememek lazım ️
-
Pilot eğitimi için bu makineye sokmaları lazım.
Öbür tarafa gider gelir. -
Uçak düşerken dua etsen ne yazar, etmesen ne yazar?
Dua edene kanatlı melekler gelip yardım mı ediyor?
Dua etmeyeni şeytan mı götürüyor?
Her hâlükârda nalları dikiyorsun.
Bunlar çocuk işleri... -
Hayatın tadı...
Hayatın tadını çıkarmaya çalış.
Baktın beceremiyorsun,
tadını kaçıranı
hayatından
çıkart. -
Bu sefer ödeyecek...
Karı koca yine kavga ederler. Kadın annesini hararetle arar: "Anneciğim, artık canıma tak dedi. Bıktım bu heriften. Çantamı alıp size geliyorum!"
Annesi hiç düşünmeden: "Öyle şey mi olur, kızım. Bu sefer hatasının bedelini ödeyecek. Ben sizinle yaşamaya geliyorum."
-
-
-
@phi evlendirmeye kalksan yaşı küçük çocuk denilir. Evliliğe gelince çocuk olanlar zinaya gelince büyük oluyorlar. Çok yazık olmuş o ağaçlara
-
@phi
Hah hah ha....
Kaynak Zaytung, eylem sürtüşme, sonuç orman yangını.
Bu zımbırtıya inanacağımı düşünmüyorsun herhalde.Ulan bu yaşıma geldim sürtüşmeyle cinsel ilişki olabileceği aklımın ucundan geçmedi. Halbuki daha kolay yolu var. Alacan anahtarı bulacan deliği.
-
ya arkadaslar fake haber bu boyle birsey mumkun mu
jelibon misali