Biraz da gülelim :)
-
@kereste, içinde söyledi: Biraz da gülelim
Bu, Ju ve Fu adında üç Çin´li Amerika´ya göç eder. Orada topluma uyum sağlamak için isimlerini bile değiştirirler: Bu kendisine Buck adını vermiş; Ju, Juck ismini almış ve Fu´ya gelince...
O, Çin´e geri dönmüş.Dipnot: Fıkrayı anlayanlar parmak kaldırsın bakiiim.
-sh eki alsalarmış.
-
@TENTEN
Fu çok terbiyeli ve efendi olduğu için ismini değiştirmeden Çin´e geri dönmüş. -
Kekemelik
Kekeme bir adam bir gün Tophane’de bir at ölüsüne rastlar ve hemen polisi arar: “İiiiiii iiiiiiyi gügügünler,” der. “Bubububurarada bir aaaat öölüsü var.”
Telefondaki polis, heyecanla at ölüsünün nerede olduğunu sorar.
“Totototototo... Tooop...” diye başlar kekeme, fakat yanıtını tamamlayamadan polisin sorusuyla karşılaşır: “Topkapı`da mı?”
Kekeme, polisin bu sorusunu da kekeleyerek yanıtlamaya başlar:
“Hahahaaayır, ” der ve telefonu kapar. Kekeme bir süre sonra yeniden karakolu arar: “İiiyi günleleler... Buburaradada biiii bii bir at ölülüsü vaaar...”Polis, bu sefer tane tane sorar: “Anladık da kardeşim. Burası dediğin yer neresidir, o at ölüsü nerededir?”
Kekeme Tophane’de demeye çalışırken yine “Tooooooop... tototop....top...” diyerek kekelemeye başlayınca, polis de yine aynı soruyu sorar: “Topkapı’da mı?”
Kekeme aynı soruya yine aynı yanıtı vermeye çalışır: “Hahahaaayır!”Sabırsız polisin tepesi atar, telefonu kapatır. Kekeme tam dokuz kez daha karakolu arar, fakat her aradığında karşısına aynı sabırsız polisin çıkması üzerine sonunda telefon etmekten vazgeçer.
Sonra mevzuyu anlatmak içın yeni bir yöntem dener. Aradan iki saat geçtikten sonra karakola onuncu kez telefon eder: “İiiiiyiiii güüüünleeer... Bububurarararadadada bibibir at öölüüüsü va va varrr," der.
Polisin “Nerede?” sorusu üzerine de “Toooooo....toootooop. top... top” derken, yanıtını tamamlamadan polis yine sorar: “Topkapı’da mı, kardeşim?”
Kekeme, soluk soluğa yanıt verir:
“Oooo oooo ooooraraya gö gö gö gö gööggööögötürdüm!" -
Kekeme misin?
Çocuğun birisi liseye kayıt için müdürün yanına gider.
Müdür sorar: "Oğlum, adın ne?"
Çocuk: "Mememehmet Yayayakut"
Müdür: "Oğlum, kekeme misin sen?"
Çocuk: "Hayır, müdürüm. Babam kekemeydi. Nüfus memuru puştun teki olunca böyle olmuş işte." -
Sonra söyle
Kekeme bir dağcı arkadaşı ile dağa tırmanıyorlar. Kekeme olan, arkadaşına "Aaaaaa...ahmet."
Arkadaşı: "Şimdi sus, ne söyleyeceksen sonra söylersin."
Bir süre sonra dağın zirvesine ulaşırlar. "Hadi söyle, ne diyecektin demin?"
Kekeme: "Ça ça ça ça dı dı dı rııııııı uuuuuu nuuuuttuum"
Arkadaşı istifini bozmaz, "Çadır olmadan burada kalamayız, hadi gidip alalım," der. Yine beraberce aşağıya inerler. Arkadaşı çadırı ararken...
Kekeme: "Şaaaa şaaaa şaaaakaaa yaaa yaaappptımmm!" -
Kekeme damat
"Amanıııın, senin nişanlın kekemenin teki," der, kızın annesi.
Kız: "Olsun anneciğim. Biz evlendikten sonra söyleyecek bir şeyi kalmaz." -
Oldu olacak bir tane daha gelsin.
Star Trek'ten bir alıntı:
Picard: "Data, şimdi lütfen bana atış codunu söyle."
Data: "Mavi Mavi Mavi"
Picard: "Umarım kekelememişsindir." -
Onunla nasıl tanıştınız?
Ben eczayıcım ve o, bir gün eczahaneye girdi ve prezervatif istedi.
Dedim ki: Hangi boyutta?
Dedi ki: XXXXXXXLOnunla evlendikten sonra kekeme olduğunu farkettim.
-
-
-
@kâfir-imam
-
-
Mantık sıkıntısı çekenlere gelsin...
-
Bilmece
Eleştiremez
Fırçalayamaz
Reddedemez
Umursamaz
Hazırcevaptır
Tapınır
Ezbercidir -
Bilmece
Eleştiremez
Fırçalayamaz
Reddedemez
Umursamaz
Hazırcevaptır
Tapınır
EzbercidirMüslüman
-
@kâfir-imam
Peki, kim? -
@kâfir-imam
Peki, kim?Bu mübarek şahıs mı?
https://efelsefe.com/assets/uploads/files/1708960424616-pictalk1708957376372.jpg
-
@kâfir-imam
He. Ipucular her cümlenin başındaki harfte. -
-
@kâfir-imam o tur fotolari copy paste yap direk olarak buraya o sekilde gorunur.