Biraz da gülelim :)
-
@kâfir-imam
He. Ipucular her cümlenin başındaki harfte. -
-
@kâfir-imam o tur fotolari copy paste yap direk olarak buraya o sekilde gorunur.
-
ornek;
-
Yok, copy var ama paste yok. Kullanıcı paneli çok zayıf. Resimi kopyalıyorum ama pasta yapamıyorum.
-
@kâfir-imam
Sende bir terslik var.
Kopyala yapıştır benim diyarda gayet iyi çalışıyor. -
@kereste, içinde söyledi: Biraz da gülelim
@kâfir-imam
Sende bir terslik var.
Kopyala yapıştır benim diyarda gayet iyi çalışıyor.Mozilla fayırfoks kullanıyorum acaba engelliyor mu
-
@kâfir-imam
Ben de onu kullanıyorum. Garip bir durum. -
O zaman sitede sorun var
-
güldürmedi
-
@Fides, içinde söyledi: Biraz da gülelim
güldürmedi
Ama ben çok komiğim , herkes öyle diyor. Tipim çok komikmiş
-
-
@Efruhte
Neden böyle?
Çünkü Türk erkekleri çömertttir. Kadınları için aynısı iddia edilemez. Hatta tüm dünya kadınları erkeklere nazaran biraz pintidir gibime geliyor. Bu nedenle sadece kendi hesaplarını ödemek isterler. -
Her yerde
Baş melek: "Efendim, gün geçtikçe size inanmayanların sayısı çoğalıyor."
Tanrı: "Ama ben her yerdeyim."
Baş melek: "Yeterli değil. Facebook, X, İnstragram gibi yerlerde de gözükmelisiniz." -
Şu şirin nükte @kâfir-imam ve @Efruhte ´e gelsin...
Arap kanalında maç izliyorum. Spiker ne derse, Babaannem "Amin" diyor.
-
-
Usman aganın dört oğlu varmış. Padişah ferman çıkartmış , savaşa erkek lazım herkes bir erkek çocuğunu verecek diye.
Usman aganın oğlu gitmiş gelmemiş.
Sonra tekrar bir savaş fermanı daha çıkmış , herkes bir erkek oğlunu verecek diye.. yine savaşa gitmiş gelmemiş.Öyle böyle Usman aganın çocuklar bitmiş ama padişah bir ferman daha çıkartmış.
Usman aga fermancı askerin yanına gidip demiş ki , padişahına söyle Usmanın aganın uçkuruna güvenip de sağa sola savaş açmasın , bizde çocuk yapacak hal kalmadı.
-
-
@TENTEN
Resimli İngilizce mi öğrenmeye başladın? -
@Efruhte
Bir gün önceki gülücüklerini silmişsin. Olmaz ki!
Halbuki o Babaanneye her insan (dindarı ve dinsizi) şen şakrak gülümser, ki, ben onu hiçbir kötü niyet taşımadan yazmıştım. Sana tavsiyem, yazdıklarını hiç silme. Sonra sileceksen, hiç yazma.
Nedir bu telaş?