Biraz da gülelim :)
-
Tarikatlardaki ortama bak.
-
@Sputnik, içinde söyledi: Biraz da gülelim
Tarikatlardaki ortama bak.
"Aç ayı oynamaz " diye atasözümüz var.
Gazze vb için topladıkları paraları yedikleri için fazla kilolarını eritmeye çalışıyorlar.
Bağışlarını böyle yerlere veren kişilerde aptal.
-
Duvar
Uzun bir yaşamın ardından hayata veda eden bir haham cennetin kapısına gelir. Kapıda duran melek onu içeri davet eder.
Haham: "Ama ben Yahudi'yim."
Melek: "Önemi yok. Hadi gel."
Melek içeride ona etrafı gezdirir.
Haham: "Burada başka birçok Yahudi var."
Melek: "Elbette var. Hrıstiyanlar var. Şurada Budistler, orada Ateistler, ileride Animistler var."
Sonra ikisi de yüksek bir duvarın önüne gelirler. Melek, "Şimdi susmalıyız" der. Haham buna bir anlam veremez. Melek gülümser ve kısık bir sesle devam eder: "Bu duvarın arkasında Müslümanlar var. Hâlâ burada yalnız olduklarını düşünüyorlar." -
@TENTEN
Hurafe reis yine coşmuş. -
-
@Sputnik nakil olan akla uygunsa kabul edilir. Kimbilir kimlerin adamları bu kişiler. Gaye İslamiyeti bilemesin Müslüman, ha böyle hurafelerle aklını doldursun diye.
-
@Sputnik nakil olan akla uygunsa kabul edilir. Kimbilir kimlerin adamları bu kişiler. Gaye İslamiyeti bilemesin Müslüman, ha böyle hurafelerle aklını doldursun diye.
@Efruhte , boşver nakili.
Bu reis gibiler neden saçmalıyor? -
@kereste Bu gibi kişiler bu saçmalıklarla sizlerin ekmeğine yağ sürüyor. Yani aynı amaca hizmet ediyorsunuz.
-
@kereste Bu gibi kişiler bu saçmalıklarla sizlerin ekmeğine yağ sürüyor. Yani aynı amaca hizmet ediyorsunuz.
@Efruhte , ne ekmeği, neyin ekmeği?
Ne amacı?
Benim kendi doğrularım var, böyle ulu orta saçmalayanlara ilk tekmeyi ben vururum. -
@Efruhte , ne ekmeği, neyin ekmeği?
Ne amacı?
Benim kendi doğrularım var, böyle ulu orta saçmalayanlara ilk tekmeyi ben vururum.@kereste öyleyse iyi
-
Gülmekten yarıldım...
Espri desen, değil. Türkiye´nin müslümanlarına bir haller oldu. Hani camiler kutsaldı?
Bir de "Oh Baby" yazmışlar ki şeytanın aklına bile gelmez. Bari Arapçasını yazsaydınız.https://www.kocaeligazetesi.com.tr/haber/24896143/kocaelide-skandal-camide-baby-shower-yaptilar
-
@Efruhte, içinde söyledi: Biraz da gülelim
nakil olan akla uygunsa kabul edilir. Kimbilir kimlerin adamları bu kişiler. Gaye İslamiyeti bilemesin Müslüman, ha böyle hurafelerle aklını doldursun diye
Aşağıdaki hadisi sorularlaislamiyet sitesinde gördüm.
“Allah’ı öyle çok zikredin ki, ta -insanlar- size mecnun / deli desinler.” (Ahmed b. Hanbel, 3/68; Hâkim, 1/499; Mecmau’z-Zevaid, 10/16)
-
@Efruhte, içinde söyledi: Biraz da gülelim
nakil olan akla uygunsa kabul edilir. Kimbilir kimlerin adamları bu kişiler. Gaye İslamiyeti bilemesin Müslüman, ha böyle hurafelerle aklını doldursun diye
Aşağıdaki hadisi sorularlaislamiyet sitesinde gördüm.
“Allah’ı öyle çok zikredin ki, ta -insanlar- size mecnun / deli desinler.” (Ahmed b. Hanbel, 3/68; Hâkim, 1/499; Mecmau’z-Zevaid, 10/16)
@Sputnik Hûd Sûresi 112. âyette şöyle buyurmaktadır: “Seninle beraber tövbe edenlerle birlikte emrolunduğun gibi dosdoğru ol! Aşırı da gitmeyin. Çünkü O, sizin yaptıklarınızı çok iyi görendir.”
-
Gülmekten yarıldım...
Espri desen, değil. Türkiye´nin müslümanlarına bir haller oldu. Hani camiler kutsaldı?
Bir de "Oh Baby" yazmışlar ki şeytanın aklına bile gelmez. Bari Arapçasını yazsaydınız.https://www.kocaeligazetesi.com.tr/haber/24896143/kocaelide-skandal-camide-baby-shower-yaptilar
-
Zikir yaparken sözde kendinden geçenler, sahtekârların önde gideni aslında. Böyle salakça göstermelik hareketler yapınca taptıkları tanrıya daha çok hizmet ettiklerini zannediyorlar. Da, bu numaraları yiyen başka salaklar var.
-
Dünyada kafayı sıyırmış dindar deli çok....
-
Dünyada kafayı sıyırmış dindar deli çok....
-
@Sputnik , hepsi değil. Sosyal medyada gördüklerin devede kulak. Ezici çoğunluk suya sabuna dokunmayanlardan.
-
@Sputnik, içinde söyledi: Biraz da gülelim
Sanırsın dünya da ezan sesi duyulmamış bir yerde kuş durduk yere arapça ezan ses takliti yapıyor. Şaka gibi insanlarız. Açıp biraz Richard Dawkins okumalılar diyecem ama alıcılar kapalı olunca algılayamayacakları aşikar.