Biraz da gülelim :)
-
@TENTEN lezzetlimiydi acaba .))
-
@GuPSe, içinde söyledi: Biraz da gülelim
@TENTEN lezzetlimiydi acaba .))
İkinci verdiğim link pasta değil.
Yapıştırıcı ile gerçek doku kemik vb kullanıyorlarmış.
Onlar yenmez.
https://www.euronews.com/next/2023/09/20/mexicos-controversial-alien-bodies-undergo-lab-tests
İnsanları kandırıp duruyorlar.
Yakında genetiği değiştirilmiş insanlar yaparlar onları uzaylı diye piyasaya sürerler. -
@TENTEN
İstedikleri kadar uğraşsınlar bu mukemmellikte bir canlı yapamazlar .)sadece gorsel olarak benzetebilirler. -
Nusret kesin rüşvet vermiştir.
Dünya Futbol Şampiyonasında Messi ile aynı karede görünmek için etmediĝini saçmalık kalmamıştı. -
Gelecek tahmini (fal)
Bir kadın bir panayırda dolaşırken bir falcının çadırını görür ve meraklı bir şekilde oraya doĝru yönelir. Çadırın içine girer ve oradaki falcıya geleceĝini tahmin etmesini rica eder.
Falcı, önündeki cam küreye eĝilip dikkatle bakar, bir daha bakar ve ellerini vakur bir tavırla havada sallar ve aniden korkuyla irkilir ve keskin bir çığlık atar.
Falcı, "Bunu sana nazikçe nasıl açıklayacağımı bilmiyorum, bu yüzden doğrudan konuya girsem iyi olur" der. “Kendinizi dul olmaya hazırlamalısınız. Bir yıl dolmadan kocanız vahşice öldürülecek.”
Kadın sanki taşlaşmış gibi orada dikilir ve kötü haberi sindirmeye çalışır. Elleri titremeye başlar, boğazı düğümlenir.
Nihayet bir süre sonra kendini toparlar ve falcıya sorar: "Peki, beraat edecek miyim?"
-
Beynimizin lüzumsuz bilgileri teget geçtiĝini biliyor muydunuz?
-
Bazı fıkraları sadece akıllı insanlar anlayabiliyormuş. Valla böyle diyorlar internet diyarında.
Bunlardan birisi şu:
Werner Heisenberg çok hızlı giderken, polis tarafından durdurulur.
Polis: " Beyefendi, ne kadar süratle gittiĝinizin farkında mısınız?"
Heisenberg : "Hayır, fakat nerede olduĝumu biliyordum!" -
Trump vs Lukaşenko
Trump: "Diktatör Efendi, size demokrasiyi getirme zamanı geldi!"
Lukaşenko: "Hangisi, sizinki mi? O çoktan geldi!" -
-
-
@TENTEN Ya ısırırsa?
-
-
-
Baş ağrısı için gigong uygulaması.
Başınızı tokatlayın.
Gigong uygulamalarını dini uygulama için yaparsanız bedenizde sanrılar(damarlarınızda böcek dolaşıyormuş hissi ağrılar kaşıntılar ) oluşma olasılığı var. Bunları hayali chi enerjisine bağlarsınız.
-
Antik Yunan´da felsefe, "Ben kimim?" sorusuyla başlar.
Kişilik sorunu yaşanan ülkemizde ise şöyle başlar:
"Sen kim olduĝumu biliyor musun?" -
Dünya malı...
-
Elma ile armut arasındaki fark nedir?
Var mı, bilen?
Çünkü elmaya armut muamelesi yapanlar var, iyi mi? -
Bunu ne zaman izlesem sürekli gülüyorum.
-
@TENTEN
Hah hah ha... -
James Randi (3 sene evvel öldü), hâlen bazı insanların nelere inandıklarını görse, herhalde keyifle gülerdi.