Şu an ne düşünüyorsun?🤡
-
yaş 35 hala bekarım, evlenmek isteyip istememek konusunda tereddütlerim var, evet garip gelecek ama gözlerimde felce benzer bir rahatsızlığım var, başkasına zararım yok ama beni üzüyor, gözlerimden rahatsızlandığımda hayattan soğumak bir yana işlerimi bile yapmakta zorlanıyorum tek yapmam gereken bu sırada yatmak ve dinlenmek oluyor, ben böyle evlilik konusunda kendime hastalandığımda ulan sakın bir daha evlenmeyi aklında geçirmeyeceksin annene babana söyle vazgeçtiğini diye yeminler versem de iyi fırsat görünce de lanet olası benliğim /nefsime kapılıyorum ve değerlendirmek istiyorum Yine böyle geçen markette bir kız gördüm tattırımda, iyi güzel beğendim, ulan kendimle savaşmaya başladım, yine mi nefsine yenik düşüyorsun oğlum ya... neyse annemi de götürdüm sunumunu yaptığı ürünü tattık ve aldık ama konuşamadım, sonra annemi gönderdim anne git konuş peki dedi o da , gitti ulan yaşı 21 yaş çıkmasın mı dünyam başıma yıkıldı ama bir yandan da sevindim hani o hastalığımda verdiğim söz vardı ya dedim kendime... neyse o kız aklıma gelince hala üzülüyorum çok beğenmiştim, kader ya nasip kısmet diyorum...
Evde dolaşırken bazen annemin babamın olması beni sevindiriyor ve bir gün tek başıma öleceğim aklıma geliyor, geçenlerde babama tek başıma ölecem dedim, o da deden de tek başına öldü dedi yahu dedim o babannem varken tek başına değildi babannem den sonra da siz çocukları gelip gittiniz dedim, gerçi benim de 4 tane yeğenim var ama yine de sonuçta yeğen nolcakki, ama yine de dedeme durumumu babamın benzetmesi hoşuma gitti ne yalan söylüyüm.
-
Aziz nesin halt etmiş, evet ben de Atatürk'ü sevmekte zorlanıyorum, duygularım karışık bilmiyorum acaba seviyor muyum sevmiyor muyum. deist olduğunu biliyorum, ama Aziz Nesin'in dediği gibi değil tam tersine Atatürk e karşı gelmiyorum, çünkü saygı duyuyorum, sempati besliyorum, samimi buluyorum, biz islamda devlet din ilişkisini din ü devlet tabiri ile karşılarız, Atatürk de devleti getirmiştir, geleneksel islam hukukuna son vermiştir, geleneksel islam hukukuna son vermesinde ilahi mukadderat herşeykinden daha da belirgindir. Çünkü medeniyet ve teknoloji gelişecek ve hukuk yetersiz kalacaktır yani fetret devrine geçeceğimiz bir zamana gireceğizdir. işte bu modern zaman Allah'ın siyaset ekonomi ve sosyal hayatta yeni düzenini getirecek mehdiyeti beklemektedir. mehdiyet islam inanıcında maturidi ve eşari de vardır, mübarek olsun.
-
@Prens-Ernak, içinde söyledi: Şu an ne düşünüyorsun?
Allah'ın siyaset ekonomi ve sosyal hayatta yeni düzenini getirecek mehdiyeti beklemektedir. mehdiyet islam inanıcında maturidi ve eşari de vardır, mübarek olsun.
Balatalar yanmış. Bu din işini sal gitsin. Çıkmaz sokakdır bilesin.
-
@Prens-Ernak sevgili kardesim asagidaki resim seni rahatsiz ediyor mu etmiyor mu bunu bilmek istiyorum?
-
@phi benim kendi hayat görüşümde burada beni rahatsız eden vasıtalar yok rahatsız olmadım, sarık normal, kelimeli tevhid bayrağı normal, at var, sonuçta bu unsurlar geçmişimiz ile alakalı, alakalı olmasa da ülkede özgürlük old. düşünürsek rahatsız etmeden istediğini yapabilir.
-
@hulk tartışmayı genişletecek , insanları daha da aydınlatacak, bilgi verecek, benim mesajı genişletecek derinleştirecek bir post yok burada.
-
-
Elon Musk, CHATGPT gibi yapay zekaların 2030 yılına kadar dünyada ki bütün insanların toplamından daha zeki hale geleceklerini söylemiş.
Böyle bir şey gerçekten olursa çok acayip olur. Yeni keşifler bile yapabilir, hastalıklara değişik çözümler filan bulabilir.
:))))@phi, içinde söyledi: Şu an ne düşünüyorsun?
@Prens-Ernak sevgili kardesim asagidaki resim seni rahatsiz ediyor mu etmiyor mu bunu bilmek istiyorum?
Gelişmiş ülkeler yapay zekayla uzayla filan uğraşa dursun biz bu sarıklı cübbelilerin din meselesiyle uğraşalım.
Birde bu kendine dindar diyenler neden nefret ve öfke dolu?Filistin konusunda;
Filistinliler Yahudilere düşman olmak yerine onlarla birlikte yaşasınlar?
İsrail de 3 milyon Arap barış içinde yaşamıyor mu? Onlar neden rahatsız değil? -
Robotlar nedeniyle insanlar pısırık ve özgüvensiz olacak.
-
@kâfir-imam
İleri bilim ve teknolojide insan zekasına ihtiyaç kalmayacak. Şuan yapay zekalar 150 IQ seviyesinde.
2030 da ne olacağını Zeus bilir. -
@Sputnik bir söz vardır , her sistem kendi düşmanını içinde taşır. İnsanlar da alfa olmaya özendiği için alfa karakter üretiyorlar. Alfa robotlar insanlığın sonunu getirmese de ev hayvanı konumuna getirebilir.
-
Firavun Tutankhamunun Maskesi
(Milattan Önce 1323) -
@Sputnik, içinde söyledi: Şu an ne düşünüyorsun?
Firavun Tutankhamunun Maskesi
(Milattan Önce 1323)Covid-19 süreci sağlıkçı heykeli
(Milattan sonra 2019)https://www.haberturk.com/denizli-deki-saglikcilara-ithafen-yapilan-heykeller-gundem-oldu-3229393
-
@Sputnik, içinde söyledi: Şu an ne düşünüyorsun?
Filistin konusunda;
Filistinliler Yahudilere düşman olmak yerine onlarla birlikte yaşasınlar?
İsrail de 3 milyon Arap barış içinde yaşamıyor mu? Onlar neden rahatsız değil?israil, birlikte yaşamalarına izin vermiyor, bakın batı şeria barış içinde israile dokunmadan yaşamak istiyor ama yine de her türlü zulümü görüyor ve batı şeriada israil yerleşimleri büyüyor israil göçmenleri Filistinleri topraklarından çıkarıyor, mescidi aksada kudüsde zulum ediliyor yani bu iş batı şerianın yaptığı gibi barış ile olmaz, bunlar lanetli millet yahudiler, gazzeden bir örnek vereyim israil Filistinlilerin üzümleri yetiştirmelilerine izin veriyor sonra da üzüm olduktan sonra da Filistinlileri üzüm bağına almıyor ve üzümleri o rızkını bekleyen Filistinlilerin gözünün önünde çürütüyor
-
Eski KullanıcıPrens Ernak başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@Prens-Ernak birlikte yaşamalarına izin vermeyen İsrail değil Hamas terör örgütüdür. İsrail savaş öncesi çağrı yaparak sivillerin kendi ülkesinde güvende olacağını duyurdu hatta bir ay boyunca kapılarını açık bıraktı. Ama Hamas teröristleri sivillere baskı yaparak gitmelerini yasakladı.
İki Arap kabilesi sonuçta beni ilgilendirmez. İnsan haklarından söz edecek kişiler değiller. Önce kendi inançlarını sorgulasınlar. Yahudiler de müslimamlar da da . Zaten hepsi akraba topluluklar.
-
@Prens-Ernak, içinde söyledi: Şu an ne düşünüyorsun?
bunlar lanetli millet yahudiler,Sen bu tür nefret' ini fütursuzca kusarsan "yahudi" sana(müslüm) "insansı haşere" muamelesi yapmasında ne yapsın?
Demek" lanetli millet" yani onlar insan minsan değil. Siz bu kafayla daha çok öldürmeye, ödlürülmeye mahkumsunuz. Yiyin birbirinizi diyecem ama, milyarlık müslüm arap ordusu bir avuç israil ordusu ayakları altında paspas ediliyor. Halbu ki israil davasında haklı kutsal mabedler(kudüs) onun mabedi. İlk kurulan orjinal olan onların ki. İsrail' in tanrısını kıskanıp, bu araplar da kendilerine taklit bir din icad etmişler. Oaly bundan ibaret. Baktılar yahudi olmayan bu dine giremiyor. Onlarda kendi imitasyonlarıyla dünyayı kana boğmuşlar. Bence lanetlenmesi gereken bu kan dökücü "gökten indiği sanılan dogma" tüm ideolojilerdir. Lanetliyorum alayınızı...
-
Ne laneti yahu!
İsrailoğulları, nam-ı diğer Yahudiler, tanrının özene bezene seçtiği kullarıdır. Müslümanlardan önce gelirler, Müslümanlara sadece kendinden öncekilerin inancını ve ritüelini kopyalamak düşer. -
İbrahimi dinlerde Yahudilerin lanetlenmesinin sebeplerinden birisi Molek veya Baal adlı sahte tanrıya tapmaları ve çocuk kurban etmeleriymiş.
Aşağıdaki ayet Tevrattan, ayrıca İsrail'in tanrısının İbrahime "çocuğunu kurban etme, al şu koçu kurban et" demesinin sebebi de bu deniyor.
Yeremya 32: 30-35
‘Çünkü İsrailoğulları ve Yahudaoğulları gençliklerinden beri yalnızca gözümde kötü olanı yapan kimselerdir. İsrailoğulları elleriyle yaptıkları putlarla da Beni öfkelendiriyor.’ Yehova’nın sözü. ‘Çünkü bu şehir, kurulduğu günden bugüne dek, onu gözümün önünden kaldırayım diye Bende sadece kızgınlık ve öfke yarattı. İsrailoğullarının ve Yahudaoğullarının, kendilerinin, krallarının, yöneticilerinin, kâhinlerinin, peygamberlerinin, Yahuda adamlarının, Yeruşalim’de oturanların Beni öfkelendirmek için yaptıkları bütün kötülükler buna neden oldu. Bana durmadan yüzlerini değil, sırtlarını döndüler. Eğitildikleri halde, erkenden harekete geçip onları eğittiğim halde, hiçbiri verdiğim terbiyeye kulak asmadı. Adımla anılan evi kirletmek için iğrenç şeylerini getirip içine koydular. Üstelik oğullarını ve kızlarını Molek’e kurban olarak ateşte yakmak* için Hinnomoğlu Vadisinde Baal’e yüksek yerler yaptılar. Ben böyle bir şey emretmedim; Yahuda’yı günaha sokmak amacıyla bu iğrenç şeyi yaptırmayı yüreğimden bile geçirmedim.’ -
@kereste, içinde söyledi: Şu an ne düşünüyorsun?
Ne laneti yahu!
Dinlerde lanetliler ama ne hikmetse dünya ekonomisini kontrol ediyorlar.
Enistein bile Yahudi -
LİVÂÜ'l-HAMD sancağı var diye biz dinimizden biliyoruz, geçenlerde anneme anne dedim bu anlatılanlar gerçek olursa beni m için çok ilgin ç olur dedim, müslümanlar hani livaül hamd sancağı altında toplanacaklarmış ya dedim, hani her ümmet kendi peygamberi imamının önderliğinde gidecekmiş ya cennete dedim, bana çok komik ve ilginç geliyor dünyada yaşadıklarımdan dolayı dedim, ben bir düşünürüm müslüman olarak katılmayı dedim, muhakkak birisinin beni itmesi lazım oraya dedim, annem de sen zaten hesapsız girersin cennete dedi. ilginç ya gerçekten