İçinden geçeni söyle!!!
-
niye yaşıyorum yaa.
-
Ucak muhendisiyim @Sputnik eger bana sorduysan
-
@phi
Madem anlaşamadınız, uçaklarına çomak sok. -
uçurumun kenarına getirdin ömrümü...
-
en deli sevdaları yaşarım uykusu geçerken. (mehmetçiğe ait anonim yazarı kayıp)
tatlıdır uykusuz geçen zamanlardan sonra uyku ama nöbet tutulmalıdır, düşman tehlikesi vardır, insanın uykusunun geçmesi çok zordur, uykuya aşırı sabrettikten sonra uykusunun geçmesi insanın... uykusu geçince rahatlar ama tekrar sabreder, tekrar uykusu geçer, tekrar tekrar yaşanır bu süreç sıkıntılıdır. bu süreçte ülkesine duyduğu deli sevdalar bu acılı uykusu geçme anına sabretmesini sağlar, ve bu uykusu geçme anında ülkesine duyduğu deli sevdalar aklına gelir, sabreder... ve sabrettikçe sevdası artar ülkesine, hasreti özlemi artar ve bu tatlı uykuya karşı vermiş olduğu savaş esnasında vatanına karşı kalbinin hissettiği
tarifsiz duyguların en deli sevdaları olduğunu fark eder. -
Din virüsünün sebeplerinden birisi libido düşüklüğüdür. Libido yükseltilip cehalet tedavi edilirse din min kalmaz.
Ne demiş kafir imam?
"At binenin, kılıç kuşananındır."
Ateizm de almış kılıcını dincilere sallıyor işte.@Prens-Ernak, içinde söyledi: İçinden geçeni söyle!!!
ben bu kadar istenmeyen recm edilmiş bir ruh/şahsiyet iken neden gözlerim mavi neden elim yüzüm düzgün öyle çok kötü değil,
Mavi gözlü olmanı tanrı veya tanrılar öyle istedi belki? Onlara şükürsüz kalma.
-
1 haftada 13 bin görüntülenme çok iyi değil mi
-
@Prens-Ernak bence iyi
-
Bu Pakize harika hikayeler yazıyor.
-
o yaprak düşecek kesinlikle toprağa, doğanın kanunudur yaprağın toprak ile buluşması, ama toprakla buluşacak yaprak öyle bir süzülüyordur ki öyle ahenkli toprağa düşüyordur ki, öyle bir sanat cazibe vardır ki toprağa düşmesinde, oturur seyrederiz, öyle isteklidir ki o ahengi ile toprağa düşmekte ve sanki toprağa düşeceğinin kanun olduğunu biliyordur o yaprak... evet şair diyor ki: "bir ağaçtan düşen yapraklar gibi düşüyorum tan yerine". tan yeri ile buluşması kesindir tan yeri ile buluşunca güneşin doğuşuna hayallerine vuslata ulaşması gerçekleşecektir, gerçekleşmesinin önünde bir engel de yoktur çünkü tana yani güneşin doğduğu zamana düşeceği erişmesi kesindir. İçinden böyle arzular, böyle ister, bu duygular ile coşmaktadır, kendisi vuslatını hayallerini bu kadar gerçekleşmeye yakın görse de , karar merci yaratandır ve bundan dolayı çaresizdir, tekrar sitem ile seslenir yaratana: "ya topla yaralı kırlangıçlarını ya bu vefasız şarkıyı bitir"... ve sonra tekrar keşkeler temenniler girer araya ve derki: "özgürlüğe giden tutsaklar gibi siyah gözlerine beni de götür."
-
@Sputnik seni engellemiştim kaldırdım ama lütfen laflarımıza dikkat edelim.
kafir imam seni de değerlendiriyorum.
-
Ortadoğu tanrısı bu kadar geniş evreni neden yaratmış? Hepsi Muhammad adındaki bir adam için mi? Bu olay sizin de aklınızı almıyor mu? Dindarlara soruyorum.
Aslında, evrenin büyüklüğü tek başına ibrahimi dinleri çürütür. Ancak, herkes bu gerçeği kavrayamaz.
-
Bütün yollar Roma'ya çıkar.
Kaynak: https://evrimagaci.org/butun-yollar-romaya-cikar-mi-9082
-
bakınız Akkuyu Nükleer AŞ Üretim ve İnşaat Organizasyon Direktörü Denis Sezemin ne diyor:
Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde en az 600 Türk nükleer mühendisi çalışıyor olacak. Onlar da Türkiye Cumhuriyeti nükleer sektörünün insan kaynakları potansiyelinin ana kemiğini oluşturuyor olacaktır. Bu teknik elit kısma ait kişiler, yeni bir nükleer endüstrinin temelini oluşturacaktır Türkiye'de." diye konuştu.
hiç bir avrupa abd nin vermediği nükleer konusunda mühendislerimizi eğittiler ve know how paylaştılar,
Sakın ola Rusya polonyaya felan saldırır gaza gelip bu iyi niyet göstergelerini elinin tersi ile itip nato ile rusyaya karşı vuruşmayalım, hem bu dostluğa zarar veririz hem de batıl bir savaşta yer almış oluruz, Allah menfaatimizin olmadığı bir savaştan bizi korusun, umarım böyle bir savaş çıkarsa Rusyaya karşı savaşmak için menfaatlerimiz ağır basmaz ya da bastırmazlar, zaten menfaatlerimiz ağır basmazsa nato bahane, elimizin tersi ile iteriz savaşı, nato patriotları nasıl çekip bizi yalnız bırakmıştı.
-
su içmişim ocaktan,
asil kanım kürşattan
hocam Ahmet Yesevi
Alperenim Türküm ben. -
Türk ellere selam olsun,
asrı saadet yolun olsun,
gölgelerin uzun olsun evlat. -
Dünya yus yuvarlak,
neyini sahipleniyorsun?Üç günlük dünyada,
padişah mı olacaksın?Hepsi senin olsa bile,
ne yazar?Tahtalı köye mi
götüreceksin? -
Ne desen boş.
Ne yazsan boş.Ne söylersen söyle.
Dünyanın hali böyle.Kulak, göz ve dili,
umursamıyoruz hiçbirini. -
Cumhurbaşkanının katılıdığı Malazgirt zaferini anma gününde kuvvet komutanlarının hepsi sahneye davet edildiği halde çıkmamış, bazı medya protokol krizi olarak sundu. bakalım yaşta yeni emekliliğe sevk etmeler gelecek mi bu olaydan dolayı , çok merak ediyor takip ediyorum
-
Sahneye çıkınca kahraman ve milliyetçi, çıkmayınca hain mi olunuyor?
Kuvvet komutanlarının başarıları böyle mi ölçülüyor?
Yoksa RTE emir falan mı vermiş?
Belki o sahneye çıkmanın aslında saçma sapan ve çocukça bir şey olduğunu düşünmüşlerdir. Gayet mantıklı. Kaldı ki oraya çıkmadan da vatansever olunur ve saygı gösterilir.Bizim memleketin insanları harbiden bir garip.