'Süper' rezalet
-
@kereste ne oldu şimdi de kitabım üzerinden mi saldiriyorsunuz. İyi taktik. Zırva, saçmalık vs de sonra aynı hakaretleri ayna olarak yansitinca kitabima bulaş.
İyi taktik iyi. -
@Efruhte
Konuyu değiştirme; ayna zımbırtısına sen başladın.
Ben de senin ne kadar dürüst olduğunu göstermek istiyorum.
Evet; bekliyoruz şu "dürüst" kitabındaki içerikleri. -
@kereste Almanya dan da temin ediliyor. Al oku bak incele.
-
Başım gözüm sadakasi olsun bir şiirimi paylasayim bari.
Ermişin Hali__
Her şey ki sır
Bilinmez
Bilmez kimse
Bileni
Bir deli, bir sübyan
Bir de veli. -
Sana söylemiştim; para verecek kadar keriz değilim.
Soru şu: Kitabın içeriklerinin %100 hepsi sana ait mi?
Ait değilse, bunu kitabında belirttin mi? -
@kereste yüzde yüzü de bana ait.
-
@kereste para verip almayi kerizlik olarak görenlere de ben paylaşacak degilim
-
@Efruhte
O zaman burada bir konu aç: Hepsini buraya iliştir.
Biz de Google Amca sayesinde inceleyelim tümünü. -
@Efruhte
Tabii paylaşmazsın, çünkü foyan meydan çıkabilir. -
@kereste para verip al kendini bir keriz yerine koy sonra oku incele araştır
Tamam mı belki cahilligin yobazligin gider bu sayede .
-
@Efruhte
Parayla kerizlik satın alınmaz. Olsa olsa kerizler keklenir.
Benim keklenmeye hiç niyetim yok. -
@kereste iyi o zaman benim de paylaşmaya niyetim yok bu şekilde düşünen kişilere.
-
@Efruhte
Bizi ne sandın? Keriz mi?
Antoloji.com sana bir şey ifade ediyor mu? -
Bakalım Atatürk duyarlılığına karşı paraya tamah sağlayarak üstün gelebilir miyiz denemesinin başarısızlıkla sonuçlanmasını sağlayan her iki spor kulübüne de yöneticileri ile, futbolcuları ile ve tüm çalışanları ile, taraftarları ile teşekkürler.
İyi denemeydi ama sonuç kepaze olmalarıyla sonuçlandı. En iyi yorumlar Hollanda (Maç sonucu Atatürk: 10 Suudi: 0) ve Güney Kore (Sağlığında hiç yenemediğimiz Atatürk'ü ölümünden sonra yenebilir miyiz yanılgısı hüsranla sonuçlandı) yorumları oldu.
-
Doğrusu maç saati gelip takımlar sahaya çıkmayıncaya kadar acaba paraya tamah Atatürk'ü bir kenara bırakmaya neden olur mu endişesi sürdü. Neyse ki böyle bir küçük düşürücü durum olmadı, kulüpler paraya tamah sınavından başarıyla çıkınca hüsrana uğrayan bu denemeden Atatürk yenilgi ile çıkar umudu besleyenler oldu.
-
@kereste şiirlerimi daha önce kaydettigim yer ne oldu? Zaten kitabımın ismi de rumuzumdu.
Bana bilmediğim ya da paylasmadigim bir şeylerle mi geldiniz -
İtiraf etmek gerekir ki paraya tamah baskın gelebilir endişesi ağır basıyordu. Umulur ki bu olay Atatürk'ü unutturmaya, silmeye çalışanların gerilemeye başlamalarının miladı olsun. Halkın genelinden böyle bir umudu olmak aşırı iyimserlik olabilir. Bilemiyoruz. "Beş dakkada değişir işler" türünden bir coğrafya. Emin olunamıyor.
-
@Efruhte
Google´de ararken böyle bir siteye denk geldim.
Tanıyor musun? -
@kereste bakınız #40
-
@DemoKratos
Zaten para uğruna TFF ve iki kulüp daha önce "He olur" demişlerdi. Yani resmen ikiyüzlülük yaptılar. Neyse ki yapılan yanlışı son anda farkettiler.