Reptilian (Sürüngen Uzaylılar) Zırvalığı
-
@kereste, içinde söyledi: Reptilian (Sürüngen Uzaylılar) Zırvalığı
Haklısın; zırvaya zırva denir.
"İnanmıyorsan, bari saygı duy!"
Bu uzaylılara inananların böyle demesi beni çok güldürür. -
@TENTEN
Birisi bir şey kıçından uyduruyor; bunlara bir şey demiyorum, çünkü isteyen istedigini uydurmakta özgür. Ancak insanlar tarafından uydurulan bu şeylere başka insanlar körü körüne inanıyor, iyi mi?
Bu Reptiliyan zımbırtısı da tıpkı piyasaya insanlar tarafından sürülmüş tanrılar gibi. Birisi uydurmuş, milyarlarca inanırı olmuş bu tanrıların.
Kimbilir; 100 sene sonra Reptiliyan dinine inanan milyonlarca insanın olması olası. -
@TENTEN
Birisi bir şey kıçından uyduruyor; bunlara bir şey demiyorum, çünkü isteyen istedigini uydurmakta özgür. Ancak insanlar tarafından uydurulan bu şeylere başka insanlar körü körüne inanıyor, iyi mi?
Bu Reptiliyan zımbırtısı da tıpkı piyasaya insanlar tarafından sürülmüş tanrılar gibi. Birisi uydurmuş, milyarlarca inanırı olmuş bu tanrıların.
Kimbilir; 100 sene sonra Reptiliyan dinine inanan milyonlarca insanın olması olası.Uzaylılar tarafından kaçırılanların anlattıkları, 240p çözünürlüklü UFO görüntüleri filan onlar için yeterli kanıtlar. Onlar öyle düşünüyorlar. Ne yazık ki.
-
@Sputnik
240p bir zamanlar bir hayli revaçtaydı. Şimdi yüzüne bakan yok.
Ayrıca bugüne kadar berrak ve hiçbir şüpheye mahal vermeyecek bir UFO görseli/resmi piyasaya sürülemedi. -
240p bir zamanlar bir hayli zavaçtaydı.
Eskiden öyle olabilir.
UFO görüntüleri hala 240p çözünürlüklü oluyor. Sahtekarlık anlaşılmasın diye çözünürlüğü düşük tutuyorlar. -
@Sputnik
Mantıklı. -
kızılötesi kameralarda hala düşük çözünürlükle çalışıyor.
-
@TENTEN
Sebep? -
https://www.netes.com.tr/urun/fluke-tix580-uzman-serisi-kizilotesi-termal-kamera
hem düşük çözünürlüklü hemde çok pahalı.
nedenini bilmiyorum.
Dalgaboyu sensör pikselinden büyük olduğu için galiba. -
@TENTEN
O fiyat ne öyle?!
22 bin Dolar ve fiyatı makulmuş.