Herkesin Cennete Gitmesini İstiyorlarmış
-
Bir dinci ile girdiğim tartışmada bana herkesin Cennete girmesini istediklerini söyledi.
Cenneti cebinden versen bu kadar iddialı konusmazdin dedim. 1000 lira paranı calsalar demedigin lafı birakmayanlara bak hele.
Dincilerin tek korkusu hükmettikleri kitleyi kaybetmektir. Sana bu dünyada doğru düzgün yaşam bile sunmaktan kaçan dinciler senin cennete gitmeni istiyorlarmış , Çünkü cenneti kendi cebinden vermiyor ki. Nasılsa yalancıdan vergi almıyorlar.
Bu cennet vaatleri de dincilerin halkı kandırmaca politikasıdır. Tek amaçları hükmettikleri kitleyi ellerinden kaçırmamaktır.
-
Sen yeni mi üye oldun, yoksa şu bizim eski kâfir misin.
Yeniysen hoş geldin, eskiysen neden çoktandır yoktun? -
@bilgisezgi eskisi üyeyim. Arada bir giderim ben. Hoşbulduk.
-
Niye herkesin cennete girmesini isteyeyim. Zalimler için yaşasın cehennem.
-
Eski KullanıcıEfruhte başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@Efruhte zalim kim peki?
Müslümanlar yaparsa iyi , başkası yaparsa zalim.
Bak örneğin kuranda hızır hikayesi anlatılırken masum bir çocuğu öldürmeyi kutsal gösteriyor. Allah putunun hikmeti olarak gösteriyor. O zaman zulüm değil.
Bak aşağıdaki haberde alışverişe yanlız çıkan kadının kafasını kesen iyi müslümanlar var. Ne kadar iyi değil mi?
Ama dur , gerçek İslam o değil
https://pbs.twimg.com/media/GEn2hB-XsAAlRhA.png
Senin dinine göre elektriği bulan Alexandra Volta kafirdir. Zalimdir. Ama Allah ile iddiaya girip çocuğunu kesmeye götüren adam ise Salih bir kuldur ne iyi insandır.```
-
@kâfir-imam zalim dedim değil mi? Herhangi bir bir din vasiflandirmasu yaptım mi ? Hayır tabiki de.
Bu kadar savunma ihtiyacına gitmeniz ve karalamak için yanlış uygulamalardan birilerini seçip koymanız şunu gosteriyor ki, bildiklerinize guvenmiyor ,doğruyu yanlışla gizlemenin korkusu içindesiniz. -
@Efruhte
O hâlde, Allah'a yalan yere iftirâ edenden veya O'nun âyetlerini yalanlayandan daha zâlim kim olabilir?Bak senin kitaba göre zalim budur. Allah putunun egosunu şişirmeyen herkes zalimdir.
Hem dinden bahsetmedim diyorsun hemde müslüman meczubu Sait Nursi den alıntı yapıp övüyorsun.
Senin birşey demene gerek yok taptığın put demiş zaten. Sen onun üzerine laf söyleyemezsin.
-
Boş beleş yalandan kim ölmüş?
"Aman da yanlış yoldasınız, aman da sizin iyiliğinizi düşünüyoruz, aman da beyinsizilik(!) yapmayın..." minvalinde akıl vermeye yeltenen dindarlar, önce taptıkları tanrının avukatlığına soyunmayı ve cennetten canlı yayın yapmayı bıraksınlar, çünkü bu halleri bir hayli acınası gözüküyor. Tanrının kendisi gelsin ve hesap versin. Onun aracılığına soyunanlara karnımız tok.Ayrıca ortada kapı gibi "Allah´a ve Muhammed´e inanmayanlar tahtalı köyde kebap olacaktır" hükmü varken, beyinsizlikle itham ettikleri dinsiz imansızlara beyinsizlik yapmaya yeltenmeleri de komik oluyor.
-
@kâfir-imam, içinde söyledi: Herkesin Cennete Gitmesini İstiyorlarmış
Hem dinden bahsetmedim diyorsun hemde müslüman meczubu Sait Nursi den alıntı yapıp övüyorsun.
Hangi paylasimimda vardı bir zahmet o paylaşımımi paylaşın da bileyim
-
@kereste yazdıklarınızı düşünerek yazsaydiniz bu kadar sacmalamazdiniz
-
Aklı olan insan ne yapar zalim olma durumunu kendine yakiştirmaz.
Sırf muhalefet olma uğruna böyle bir gaflet içinde olmayı kendine yakiştirmaz. -
@Efruhte, içinde söyledi: Herkesin Cennete Gitmesini İstiyorlarmış
zalim dedim değil mi? Herhangi bir bir din vasiflandirmasu yaptım mi ? Hayır tabiki de.
Onlarca karıyla evlenip, terörle muzaffer olan ve korku saçan birinden daha zalim kim olabilir ki?
-
@Efruhte
Salaklığa yine yatma lütfen. -
zalim dedim değil mi?
Aşağıdaki resimde bahsedilen kişi kim bilmiyorum ama bu yazılanlara göre çok zalim birisi olmalı ki bunları yapabilmiş...
(Resim Twitter dan alıntı, ben hazırlamadım. Suç unsuru varsa sorumlu değilim.) -
@Sputnik kendinizi çok zeki sanıyorsunuz de mi? Nerden nereye ters köşe
Yok oyle -
@kereste daha duzeltemediyseniz huyunuzu sizin sorununuz
-
@Sputnik kendinizi çok zeki sanıyorsunuz de mi? Nerden nereye ters köşe
Yok oyleNe oldu gerçek zalimin kim olduğunu görünce hüsrana uğradın dimi :))))
-
@Efruhte
Hâlâ salaklığa yatıyorsun. -
daha duzeltemediyseniz huyunuzu sizin sorununuz
Bu da twitter dan....
-
@kereste salakliga yatmanizi tekrar ediyor olmanızın size bir faydası yok.