Herkesin Cennete Gitmesini İstiyorlarmış
-
@Sputnik hepsinin bir aciklamasi var. Ve aciklamalari olmadan bu şekilde paylaşmanın sizlere hiçbir faydası yok.
-
@Sputnik eğitim
Kimlere ve nelere göre eğitim. Eğitim deyince şöyle bir düşünmeli . Materyalizm de yine bir eğitim yoluyla geçer. -
@Efruhte
Hâlâ salaklığa yatıyorsun. Bu kesin. -
@kereste sen böyle boşboğazlara cevap vermezdin, herhalde eğlendiğin içindir.
-
@bilgisezgi
Evet. -
Esas sizler gibi bosbogazlara cevap vererek ben eğleniyorum.
-
@Efruhte
Eğlenmiyorsun, zırlayıp duruyorsun. -
Boşbogazlarla bu kadar eğlenmek yeterli.
Size keyifli forumlar -
@Efruhte
Aboooo, bizimki kaçıııııııııııııııııııııııııııııııyııııııııııııııııı! -
Toparlayalım...
Ferman çıkmış bir kere; hem de çooooooook büyük yerden:Duyduk duymadık, demeyiiiiiiiiiiiin!
Bana ve Muhammed´e yan gözle bakanlar tahtalı köye kebap olacaktııır.Duyduk duymadık, demeyiiiiiiiiiiiin!
Beni ve Muhammed´i sevmeyenler öbür diyarda hapı yutacaktııır!Duyduk duymadık, demeyiiiiiiiiiiiin!
Benim namıma ahkam kesenleri aynı akibet bekliyooooooor!Şimdilik sıvıştım.
-
evet islam da inanç cennete girmenin ön şartıdır, ama yaratanın faziletli kullarını cennete katmaya çalışmaktan asla vazgeçmediğini biliyoruz, ama inanç şart çünkü islam da içinde zerre kadar imanı olanı cennete alacağını yaratan tebliğ etmiştir, mantıken de öyle olmalı zaten, inanmayan beni bilmeyen beni tanımayan benden bir beklentilere girmeyeni ben niye ödüllendireyim ki, zaten onlar amansız din düşmanı değilseler toprak yani yok oluyorlar
-
@Prens-Ernak
Senin zerre din bilgin yok. Ne diyeyim sana.
Zerre kadar imanı olan girecekmiş filan tam komedi.
İslam'ı anneannenden filan mı öğrendin ne yaptın. Yazık. -
İslam, kayıtsız şartsız teslimiyet (nam-ı diğer iman) ister. Önce bu olacak, olmak zorunda. Yani bu dinde, diğerleri de pek farklı değil, usunuzu sizlere soran yok.
-
Tüm dinler insanları inananlar ve inanmayanlar diye ikiye ayırır. Tüm saçmalık burada başlıyor, çünkü en başından inananlar iyi, inanmayanlar kötü damgasını yiyor. Ağzınla kuş tutsan ve iyiliğin en kralını yapsan dahi, inanmıyorsan, hiçbir ehemmiyeti yoktur. İş burada bitmiyor tabii. Hem tanrılara biat etmek zorunluğu getiriliyor hem de elçilerini kabul etmek zorunluluğu. Yani sadece tanrının kendisine inanmak yeterli değil; sözde elçilerini de allayıp pullamak zorundasınız.