Soru Cevaplarla Kasyopya Okült Materyali
-
Okuyanın yanıt vermesi ve en azından öncelikli olarak soru cevap temelli iletişim yürütmeyi denemesini rica ediyoruz.
Okültizm nedir
Okült , en geniş anlamıyla, genellikle organize din ve bilimin kapsamı dışında kalan , doğaüstücülük , mistisizm ve bunların çeşitli uygulamaları gibi uhrevi aracılık içeren fenomenleri kapsayan ezoterik doğaüstü inançlar ve uygulamalar kategorisidir. Daha dar anlamıyla; geçmiş çağlarda doğa, evren, insan ve evren ilişkileri ve gelecek hakkında gerek duyumnsal ve fenomenlojik yollarla gerekse aktarılagelen ezoterik gelenekler yoluyla edinilmiş bilgiler bütünü olarak tanımlanabilir. Okült, bilimsel yöntem dışındaki yollar ile "gizli" bilginin araştırılması demektir.
Vikipedi
Kasyopya Oturumları (Celseleri) Nedir?
Kasyopya celseleri, bir grup insanın, okült yöntemle, bir ouja board (viya tahtası) yoluyla kanallama örneğidir.
(Aslında bunun iddiasıdır. Doğrulanana ya da yanlışlanana ya da gözlenene ve yeni tanım getirilene kadar. Yani cümle kanallama örneği iddiasıdır olarak düzeltildi)Kanallama Nedir?
Manevi bir rehberden gelen mesajları iletmek için açıkça meditasyon veya transa benzer bir duruma girme uygulaması. -dictionary-com
Bilinçdışı zihin aynı zamanda yüksek benlikle, diğer benliklerle ve evrensel zihinle bağlantı kurmak için bir kanaldır. - Kasyopya materyali kendi iç tanımı
Kimin/neyin kanallandığı söyleniyor?
Oturumu sürdüren kişilerin uzak gelecekteki kendi benliklerinin kanallandığı iddiası
Neden kasyopya celseleri denmektedir?
Kasyopya celseleri adı verilen içeriğin celse oturumlarındaki "nereden bağlantı kuruyorsunuz" sorusuna viya tahtası yoluyla ilk olarak bu yanıt verilidi. "Kasyopya. Daha sonra yapılan açıklamalarda ise varoluşun temel 7 deneyim seviyesi olduğu bizim şu an 3. üçüncüde olduğumuz ve bu bağlantının aslında 6. (altıncı) seviye uzak geleceğimizle kontağımız ve iletişimimizi temsil ettiği ve kasyopya isminin sadece bağlantını fiziki aktarım noktasının yakın bir temsiline bir gönderme içerdiği açıklanmıştır. Aslında bu da tam olarak kasyopyanın kendi de değildir ve yakınlarındaki bi pulsar açıklığı olarak iletilmiştir. Yine de kasyopya adı benimsenmiş olup bu ad kullanılmaktadır.
Kasyopya Celseleri Ne anlatmaktadır?
Daha önce şu soru yanıtlanmalıdır
Bölmek ve açıklamak zor ama kabaca şuradan başlayabiliriz. Öncelikle bu metin bütünüyle bir soru cevap trafiğidir. Bu içerik başta bize bize bilgiler aktarıldığı varsayılan eski ilahi tebliğ mitiyle karıştırılır. Buradaki oturum kavramında ise evrensel bilgi ve merak hatta kişisel soru ve sorunlarına bile yanıt arayışına dönük olarak çağrılmış, davet edilmiş yanıt verebilecek bir bilgi merkezi ya da varlık kavramına erişiriz. Yani bu celselerin ilk açıkalamalarından biri şudur. Bizim meraklarımız ve yanıtlarını arzuladığımız sorularımız vardı ve yanıtlayabilcek bir ilerini aradık ve tabiri caizse biz onlara, karşı tarafa telefon ediyoruz ve sorular soruyoruz ve sadece sorularımıza yanıtlar iletiyorlar.
Celse oturumunu sürdüren grubun açık soruları dışında 6. seviye adı verilen uzak zaman yanıtlayıcısı çok az ve nadiren katılım ya da katkı sunar.Kasyopya Cesleri Ne anlatmaktadır?
Kasyopya celseleri bir şey anlatmamaktadır. Kasyopya celseleri oturumu sürdüren grubun sorularının yanıtlarını içermektedir
İçeriğin genel konpseti nedir
İçeriğin genel konsepti şudur budur denilemez çok geniş
Sorudur.İçeriğin özeti nedir
İçeriği özetlemek içeriği özetlemez ya da kısaltmaz sadece bölerdi ve içeriğin bütün incelenmesi dışındaki her bölme ayrıca kafakasışıklığına kapı aralar.
Ne tip sorular var
Her tip
Yanıtlayıcıların kasyopyalı ya da denildiği gibi 6.seviye olduğunu nereden biliyorsunuz?
Bilmiyoruz. Nereden bilebilirim?
O halde neden inanıyorsunuz?
Neye
Yani onu Laura'nın yazdırmadığını ve hayalgücünden üretmediğini nereden biliyorsunuz?
Bilmiyoruz
Kanıtlanabilir mi?
HayırGözlemlenebilir mi?
Belki evet. Bilmiyorum
Katılarak, okuyarak. Sınırlı ve çok sınırlıİçeriği kendi anladığın gibi özetler misin?
Belki
-
@ictenlik
O lafını "Köpek sürüsü.." geri almadığın müddetçe yaptığın tek şey köpeklik olacaktır. O lafını sana her zaman yediririm! -
@kereste, içinde söyledi: Soru Cevaplarla Kasyopya Okült Materyali
@ictenlik
O lafını "Köpek sürüsü.." geri almadığın müddetçe yaptığın tek şey köpeklik olacaktır. O lafını sana her zaman yediririm!...........
-
@ictenlik
Aşağılık sensin, havlama!
O lafını "Köpek sürüsü.." geri almadığın müddetçe yaptığın tek şey köpeklik olacaktır. O lafını sana her zaman yediririm! -
@ictenlik
O lafını "Köpek sürüsü.." geri almadığın müddetçe yaptığın tek şey köpeklik olacaktır. O lafını sana her zaman yediririm!O soru evlat
Yanıt vereydin
-
@ictenlik
O lafını "Köpek sürüsü.." geri almadığın müddetçe yaptığın tek şey köpeklik olacaktır. O lafını sana her zaman yediririm!Farkınız ne diye soruldu
-
@ictenlik
Moruk, iyi oku.
@ictenlik
Moruk, iyi oku.
O lafını "Köpek sürüsü.." geri almadığın müddetçe yaptığın tek şey köpeklik olacaktır. O lafını sana her zaman yediririm!Biri bana senin sott ne başlığında bu yazıyı asarsam bunun olacağını zaten göremediğimi söylesin
Lafımı getir
Alıntı al
-
@ictenlik
Adam gibi özür dile!
-
Bize köpek diyemez!
-
@TENTEN
Seni kırmam. İstediği kadar havlasın bundan sonra.
Ama o lafını hiç unutmayacağım.
Bu konuya son lafım bu. -
@ictenlik
Adam gibi özür dile!
O lafını "Köpek sürüsü.." geri almadığın müddetçe yaptığın tek şey köpeklik olacaktır. O lafını sana her zaman yediririm!Bak şimdi bir yazılarım orada
Ne dediğim açık
Forumda okült kapsanırken ben tanınırken çağrılmışım yok okuyan delidir melidir takip eden şudur budur lafı ne
Bir değil üç değil
O yapıldığında sizin tepkiniz ne
Bana yapılanı açıp göstermeye çalıştığımda tepki ne
Nİye birinizide çıkıp forumda bu alan var. Bunu okuyan okur galiba yanlış yapıyoz felan demiyo
Size soruldu tepki buysa herkes dönüp bana çullanacaksa sizin köpek sürüsünden farkınız ne kalır mı?
-
@ictenlik
Geç kaldın. Bir üsteki iletimi oku.
Bundan sonra 10 tane cevap iliştirirsen devam ederim.
Yazmıyorum dedim. Yazdırtma beni. -
@ictenlik
Yazmıyorum dedim. Yazdırtma beni.Boşver celselerden alıntıları yazınca ne olduğu ortaya çıkacak zaten.
-
@ictenlik
Yazmıyorum dedim. Yazdırtma beni.Orada yazdığımı okuyun
Bütün forum dönmüş bana olur mu?
Ben derdimi açmışım adam geliyo lafımı kapmış bi cümle bana dönüyo çalıyo
-
@TENTEN, içinde söyledi: Soru Cevaplarla Kasyopya Okült Materyali
@ictenlik
Yazmıyorum dedim. Yazdırtma beni.Boşver celselerden alıntıları yazınca ne olduğu ortaya çıkacak zaten.
Böyle sürdürmem altı temiz olacak
Köpek sürüsü muhabbetini ben kendi yorumumu silebilirim, mümkünse. yani yapılabiliyorsa
Bunu hakaret için söylemiyorum
Dikkat çekmek, rahatsız etmek için bunaldık
-
@ictenlik
Silmek çözüm değil. Özür dileyeceksin. -
@ictenlik, içinde söyledi: Soru Cevaplarla Kasyopya Okült Materyali
@TENTEN, içinde söyledi: Soru Cevaplarla Kasyopya Okült Materyali
@ictenlik
Böyle sürdürmem altı temiz olacak
Köpek sürüsü muhabbetini ben kendi yorumumu silebilirim, mümküsne. yani yaıalbiliyorsa
Bunu hakaret için söylemiyorum
Dikkat çekmek, rahatsız etmek için bunaldık
Be nal me mal sen
herkes kendi iletisini silebiliyor. silin gitsin. @phi gelince temizlik yapar.
-
Teşbih teşbih kimseye köpek demedik dencekse bana de ben gocunmam seni rahatlacaksa de