Cevapsız Konular Açmak da Nedir yav?
-
@kereste sizin kidemliyim demeniz kesin bir yargı ifade etmiyor. Kerestenin ne ışigi olabilir ki Efruhtenin yanında
-
@Efruhte
Sen kadınsın; haliyle benden güzel olabilirsin. Muhtemelen öyledir.
Da, bilgi konusunda işin yaş.
Ben boşuma kendime kereste mahlasını seçmedim, vardır bir bildiğim. -
@kereste kereste kerestedir. Yakışmış mahlasiniz
-
@Efruhte
Ne sandın ya?
Biz derin düşünen insanlardanız, öyle şaşafatlı isimlerle işimiz olmaz. -
@kâfir-imam
Maşallah. Yeni köşen mübarek olsun ve inşallah umduğunu bulursun. -
@kereste, içinde söyledi: Cevapsız Konular Açmak da Nedir yav?
@kâfir-imam
Maşallah. Yeni köşen mübarek olsun ve inşallah umduğunu bulursun.İnşallah tabi , maşallah de nazar değmesin . Barekallah , süphanallah , dine imana hayırlı mübarek olur mibarekalla
-
Cevapsız konular açmak yasaklanmalı. Gazete köşe yazılarında bile yorumcular yorum yapabiliyorken bu durum tek taraflı propaganda dır. Yanlış dezonfarme bilgi ile forumu kirletmekten, art niyetten başka bir şey değildir.
Burada; "evlatlık ex karısını( yani elini öpmüş kızını) kendine karı etme(!) helalliği" dinini bilmeyen yok ki. Aksine eğip büküp işlerine geldiği gibi süsleyip püsleyip bunlar yorumluyor, sanki çok hümanist bir şeymiş gibi aklayıp paklıyorlar. İnsanlara bu şeyin tebliğini yapma cüretinde bulunuluyor!. Siz gidin tebliğinizi yabancılara, bilmeyenlere yapın. Bunu yapanlar olsa olsa "demon" dur!.. Sizi gidi sizi...
-
@hulk evet anlamsız bir durum bu.
Felsefe forumunda cevapsız konu olmaz. Bencillikten korkaklık ve egodan ibaret. -
Esas sizler propaganda yapıyorsunuz. Dezonfarme bilgi veren ve forumu kirleten art niyet güden sizlersiniz.
Sizlerin o kadar yazmış olduğu yalan yanlış eksik yazilara gereken yazımı ancak sayfamda yazmış olmamdan dahi rahatsızlık duyuyorsunuz.Felsefe forumunda cevapsız konu olmaz bu ben üye olmadan da vardı ben üye olduktan sonra da var. Ayrıca yazmış olduğum yazılarımda ne bir hakaret vardır ne de kişilere bulaşma hali vardır.
Ayrıca ne bencilim ne de korkağim -
Eski KullanıcıEfruhte başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@Efruhte dezenformasyon ne demişiz bir tane örnek göster. Söylenen sözlerin hepsi ispatlıdır. Asıl sen ispataız hayal laflar ile dezenformasyon yapıyorsun.
Diyelim ki bir konu açtık yanlış birşey söyledik. Onun altına doğrusunu yazan birisi çıkıyor ve düzeltiyor.
Sen kendini ne sanıyorsun?
Cevap vermekten kaçan birisin , amacın probaganda yapmak
-
@kâfir-imam yazdıklarınızın geneli tek tük doğru olan var.
Sadece tartışmak istemiyorum ve ben de doğru olduğu şekliyle gerekli açıklamalarla sayfamda paylaştım.
Bu propaganda değildir. Esas sizlerin yaptığı propagandadir. Resmen dinsizlik propagandası yapıyorsunuz
Felsefe bu mudur? -
Eski KullanıcıEfruhte başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@Efruhte yahu yanlış varsa iddianı ispat et o zaman , doğrusunu sen söyle.
Aksi halde yalan diyerek sıyrılamazsın. Burada iftira atmış oluyorsun.
Doğru lafa yanlış demek iftiradır. Aksini ispat edene kadar yalancı sensin ve iftira atıyorsun.
Bütün konularım yoruma açık , çok az bir kısmı sana kapak olsun diye yoruma kapalı sadece.
Madem yanlış şeyler yazıyorum , onların altına doğrusunu sen yaz. Ki ben de doğru şeyler öğrenebileyim.
-
@kâfir-imam sadece sizin için geçerli değil diğer forumdaslarinda yazılarında öyle.
-
@Efruhte tamam onların konularına da cevap yazabilirsin , yanlışsa ispat edersin doğrusunu düzeltirsin.
Bak biz kendi aramızda öyle yapıyoruz. Benim yanışdığım konular da var. Yanlış dedikleri zaman ispat ederlerse kabul ediyorum. Bunda korkacak birşey yok.
-
@Efruhte trol maaşın ne zaman yatıyor , bana bir kahve borcun var.
-
@kâfir-imam biliyor musun hiç trol olmadım. Eğriye eğri doğruya doğru diyenden trol olmaz da ondan .
40 defa söylerseniz kahve borcum olduğuna inanacagim bu gidişle -
@Efruhte, içinde söyledi: Cevapsız Konular Açmak da Nedir yav?
@kâfir-imam biliyor musun hiç trol olmadım. Eğriye eğri doğruya doğru diyenden trol olmaz da ondan .
40 defa söylerseniz kahve borcum olduğuna inanacagim bu gidişleAma doğru düzgün hakkında bilmediğin konuları burada çok doğru birşeymiş gibi anlatıyorsun. Bu da trollüğün bir çeşitidir.
Senin dinini senden iyi biliyorum. Kitabını da..
-
Ya boş verin. İsteyen istediği gibi konu açsın. Zaten kendine güvenen, her açtığı konuyu tartışmaya açık tutar. Ha evet; ben de eskiden tartışmaya kapalı konular açtmıştım. Da, hata olduğunu dile getirdim ve o günden beri o konularımı teğet geçiyorum. Çünkü felsefe denilen şey, her şey, ama harbiden her şey eleştirilebilmeli.
Yani iliştirilen şarkılar/türküler bile eleştiriye açık olmalı.Şimdilik sıvıştım...