Saçım Saçım Saçmalar
-
Hep ben doğruyum
Çünkü babam öyle dedi
Bir de İbrahim'in kuluyum
Tanrıyla bile iddiaya girdiO yaratmış seni beni
Fakat lazım kara kedi
Bilinmez kiminle var derdi
Şeytanla tanrının oyunuyum -
Yaptım bir bilgisayar
Aleme vereceğim ayar
Hele beni yanlış sayar
Görsün beni bak ne yaparProgramını bile ben yazmışım
Ne mükemmel şey yapmışım
Zaten yok ki hiç yanlışım
Özene bezene uğraşmışımNe yapacaksa ben bilirim
Herşeyden vardır haberim
Gel şunu bir deneyelim(?)
Önce bismillah diyelimBastım düğmeye açtım kutuyu
Bağlantısı da tamam network
Daha baştan bana sordu
Please enter password -
@kâfir-imam
Şairlik açısından sende ışık görüyorum. -
İnsanlar çalışıp kazanıyor
Benim ise oynaşta gözüm
Aklım arasıra gidiyor
Ama şiir gibidir sözümHep çatarım bana karşı gelene
Ne zaman olsam züğürt
İman edin sözüme ispatından size ne
Satarım insanlara öğütVaatlerim vardır benim
Sorgulamak ne haddine
Gökten indi şiirlerim
İlham perim efruhte -
Hep inşallahlı, maşallahlı mı olacak, biraz da allahsız şairlerimiz olsun.
-
Bilinmeyene Tapmak mı gerekir ,
Sen benim kim olduğumu biliyormusun ?
Bilmiyorsan bana tapacaksın, işte kimsenin bilmediği büyük sır. Büyük komedi.Bilinmeyen sorgulanır , bilinen de üretilmiş demektir.
Tapmak acizliktir.
Ölüm olmasa tanrının zihnimizde yeri olmazdı.
-
Eticin benimle konuştu
Sırları varmış birtek bana söyledi
Siz eticinin ardındaki sırları bilemezsiniz
Ben size haber veririm.
Ama eticin sizi biliyor , sizi besliyor.
Eticinin ardındaki büyük sır kulluk etmenizi istiyor.Eticin en büyüktür.
-
Bugün beddua günü
Televizyondan akıyor oluk oluk
Gerçeklere yine çek bir örtü
Ziyan oldu alınan her soluk -
Eşyanın bekçisi değilmiş @Efruhte
Habire Alıp alıp da napcan
Varsa öyle olmayan biri bul bize
Şanslıymış gerçekten senin kocanEşyanın bekçisi hizmetkârı olmayan kadın yok. Ancak fakirlik edebiyatı yapanlar var. Ellerine geçsin bir fırsat hele bir yüzükle neler yapar neler...
-
@kâfir-imam İnsanoğluna 1+1 ev bile yetebiliyormus aslında. Fazla eşyalarla donatip sonra da onlara hizmetkarlik ediyoruz bu çok saçma
-
@Efruhte bir kişi için söylüyorsan yeter ama iki kişi için yetmez. Tek odalı ev bahçeli olursa yaşanır ama apartman dairesinde sıkar insanı.
En doğru olanı 5 odalı evlerde iki aile yaşamaktır. Çünkü o zaman hem enerji harcaması da azalır.
İnsanları bireyselleştirmek enerjiyi daha fazla harcatıyor. İki buzdolabı , iki çamaşır bulaşık makinası , ikiden fazla lamba ve ısınma harcalamaları..
Şimdiki yeni binalarda balkon bile yapmıyorlar. Kutunun içinde yaşıyoruz cennet vatan diyip diyip kazıklıyorlar. Amerika Kanada Avustralya tek katlı bahçeli evlerde yaşoyor
-
@kâfir-imam geniş avlulu bahçeli evler olurdu. Bahçesinde tulumba, meyve ağaçları .
Site olmadıktan sonra apartman daireleri hele de yüksek katlilar hiç güzel degil boğucu .
1+1 Ev kullanışlı ve dolapları çok fazla olduktan sonra 4 kişiye bile yeterli. Mesala kütüphaneyi duvara monte yap keza televizyon yine aynı şekilde. -
2 kişiye 5-10 metrekare bir oda yeter. İsrafa gerek yok. Elon Musk' ın evi 40 m.
https://www.cnnturk.com/dunya/elon-muskin-evi-ortaya-cikti-35-metrekare-buyuklugunde-degeri-50-bin-dolar -
@hulk Elon musk ölçü değil ki , bütün oteller onun. Adam zaten evinde kalmıyor ki. İstediği her otelde kalıyor.
-
Hp kurucu kardeşlerden biride lüks evde kalırken diğeri barakada yaşıyormuş.
kaynak -
@TENTEN onların gelecek kaygıları yok. Keyif macera amaçlı yaşıyorlar. Bankadaki paraları TL ile 9 haneli.
Zenginleri örnek gösteriyorlar genelde. TR televizyonlarında da son beş yıldır doğal yaşama dönüş öyküleri anlatılıyor. Arka planı göstermiyorlar. Adam yada kadın süper zengin. İstediği zaman istediği yerde yaşayabiliyor.
Bir de başarılı genç iş insanı masalları çok var. Arka planda zengin bir ailenin çocuğu yada gelini olduğunu gizleyerek projeksiyon yapıyorlar.
Amaçları tamamen gençlere gaz verip sömürmek. Yoksa kim kime kendi para kazanma yöntemini anlatmış bugüne kadar. Hatta önüne geçtin mi ayağına çelme takarlar.
-
@TENTEN, içinde söyledi: Saçım Saçım Saçmalar
Bence de yanlız yaşayan birine şahsi tuvaleti duşu yatağı olan bir oda yeterde artar.
-
Erdoğan'ın hitabetine hayran kalanlar Bu bir marifet değil ki. Adam senin gibi bir dinci toplumun içinde yetiştirilmiş.
Dolayısıyla senin zihninden geçeni sana söylüyor.Bundan sonra teknik bilgi vermeyeceğim. Zaten sayısal ve metod bilgisi vermiyordum , sözel de vermeyeceğim.
-
Olsa olsa 3. sınıf imam olur kendileri. Fazlası yoktur.
Kendinize hatip arıyorsanız. Sanırım şu an TRT' de çalışan eski bir imam var. Canlı cuma performansını izledim oradan biliyorum.
Böyle hitabetmi olur ya. Hiç yakıştıramıyorum böyle bir hitabı kimseye.. Bırak başkan olmasını, herhangi bir insan bunu yapmaz, iftira atmaz yani...
Ateist ile cehape ne alaka? cehapeliker ateist değil laikdinci olur kendileri.
Lütfen ateistleri karıştırmayın. Ateistler ülke yönetmedi, cami hiç yıkmadı. Öyle bir makamda oturanların alayı dincilerdir. Atesit olanın diyanet işleri gibi bir kurumu olmaz. Cami yıkan arıyorsan tarihi belgeleri ile Menderes' e bakacaksın. Cami yıkan Menderes'tir. Kemal Sunal' ın dediği üzre Teessüf ederim... Evet... Tam komedi ya malum imam efendimiz, kıymetlümus...
-
RTE´ye sorulsa, Ateizmin ne anlama geldiğini bilmez. Birileri bunun kulağına fısıldamış, Ateistlerin tü kaka olduğunu, bu da papağan gibi tekrarlıyor, hedef gösteriyor ve yaftalıyor. Da, bu forumda da var böyle düşünenler.