İçi Boşlar
-
Bomba bir haber ile yine karsinizdayiz, A Haber'den gelen bilgiye gore simite yapilan zammi halkimiz cok gordugu icin, TRT'nin katkilari ve RTUK'un sponsorlugunda ici bos akimi baslatildi. Sizlere guncelleyerek verecegimiz bu haberimizde ici bos neleri ucuza yiyebilirsiniz belirtecegiz.
ICI BOSLAR
-
Tost - icinde sadece mayonez ve biberin bulundugu tost hem enerjiden tasarruf ettirirken, hem de icinde kasarin olmamasi ile agizda dehset bir tad birakmaktadir. Uzerine tuz ile servis edilen ici bos tostu mutlaka yemelisiniz, kac para dediginizi duyar gibiyiz iste ici bos tostun elden teslim fiyati 2 TL evet yanlis duymadiniz 2 TL.
-
Baklava - Sekiz kat incecik acilmis carsaf gibi yufkalarin mikemmel seker serbeti ile birlesiminden olusan, genellikle Biryag sponsorlugunda uretilen bu baklava rakiplerine meydan okuyor. Ben de yicem ben de yicem dediginizi duyar gibiyiz siki durun bu mucizevi urunumuzun fiyati ise tami tamina 20 TL evet yanlis duymadiniz uc sifir atilmadan once 20.000 TL olacakti ama suan 20 TL.
-
-
@phi Bende konu başlığını görünce universite mezunlarına diyorsun zannettim.
Günümüzde universitelerden mezun olanların 40-50 sene önceki ortaokul lise mezunu kadar bilgisi yok.
Genelleme yaptığım için boş olmayanlar alınmasın.
-
@tenten onuda ekleyelim guzel bir haber yap ici bos universiteliler diye
-
Guncelleme v01.0
- Cumhuriyet - Yerli uretim ve insan refahi uzerine insaa edilen Cumhuriyet'in ici bosaltildi. Yerine ithalata bagli, arap (emevi) kulturu ve emperyalizmine emanet edilen bir yonetime gecildi.
-
Bu ileti silindi!
-
Bu ileti silindi!
-
Bu ileti silindi!
-
Bu ileti silindi!
-
Bu ileti silindi!
-
Guncelleme v01.1
- Peynirli, ispanakli, patatesli gozlemeye 17 TL verilir mi diyenler uzulmeyin sizler icin cok ozel bir gozlememiz mevcut, menude sudan sonra fiyati ile goze carpan gozlememizin ici bos olarak siz halkimizin midesinin bayram etmesini saglamaktadir. Sıkı durun fiyati tam 10 TL.
-
@phi kendin pisir kendin ye
-
Guncelleme v01.2
- Evet sevgili halkimiz, cocuklarinizi sevindirecek, bizleri dusundurecek bir ici bos ornegi ile karsinizdayiz. Atanamayan bir suru ogretmenimize ragmen 'bos dersler'in olacaginin mujdesini veriyoruz. Ici bos gecen derslerde hayallerinizi yasamaya devam edin evlatlarimiz.
-
çocukluğumda temel gıda maddelerinin kara-borsada ve uzun kuyruklar beklenerek temin edildiği günleri anımsadım. çoğu kez kuyruk da beklenmez fizik gücü olanın arbedede öne geçmesi yaşanırdı. böyle giderse kuyruklara bile gerek kalmayacak; zira, kuyruk oluşturmak için bir gereklilik kalmayacak...ne de olsa uzaya adım atıyoruz..hehe..
-
Guncelleme v01.3
- Bugun sevgililer günü olması münasebeti ile çiçek fiyatlarının cazibesine dayanamayan sevgililerin ellerinin içi boş kaldı.
-
@phi niye bos kalsn ben olsam bunu firsata cevirirdim hemen bi avuc ici öpucüğü .))))
-
@âhunurmüennes uww cok romantik
-
@zafiRa :$ romantik dimii
-
@âhunurmüennes şu turk erkegine bu tiyo ları veriyosun ya cennetliksin yahu :))
-
@zafiRa uygulanmadiktan sonra tüyo versek ne yazar .))
Ama yine de yapalım bi güzellik .)) -
içi boşlarda bugün