kafasını baltayla kesip sokağa atmıştı! İfadesi ortaya çıktı: 'Allah beni görevlendirdi'
-
Bu tip kafayı sıyırmış insanların sayısını USC bilir. Münferit bir olay gibi görünse de anlatıklarının çoğunun yalan olduğunu düşünüyorum. İfadesine göre çok eskiden beri süren bir tartışma varmış. Muhtemelen deli raporu almayı amaçlıyor.
Benim anlamadım başka bir husus var. Polis karakolları yol geçen hanı gibi. Kim ne zaman nasıl bir ifade vermiş, hemen medyaya sızdırılıyor. Mahkeme aşamasına gelmeden, insanlar anında hedef tahtası haline geliyor. Bu çok tehlikeli bir durum.
-
Alın size başka bir kafayı sıyırmış birisi daha. Afgan mülteci Avrupanın göbeğinde hem de bir genelevde ölüm saçıyor. Müslümanların genelevde ne işi olur diye soracam, da, sormuyorum. Çünkü bir hayli çetrefilli bir husustur ve başlı başına bir konu başlığını hak ediyor.
https://www.sozcu.com.tr/afgan-multeci-genelev-basti-kadinlari-bicaklayarak-oldurdu-p25112
-
Genelevde çalışanların çoğu da Afgan yada Pakistanlı . Buna içerlemiş olmalı.
Neden diye soramamış kendine.Bunlar eskiden beri Afgan peştun kavgası yaparlar aralarında. Birbirlerinin köylerini pasıp kadınlarına tecavüz ederler. Avrupa'daki genelev tarzı ilişki bunlara ters geliyor.
Avrupa gözünü açmayacaksa bu tip insanlara kapısını açacaksa , sonuçları böyle oluyor.
-
Avrupa mahkemeleri suçun şahsiliği diyerek , suçlunun psikolojik durumu gözönünde bulundurularak, olay yerinin tahrik ediciliği diyerek ....
Bu katilleri beslemeye göz yumacak anlaşılan.
Bu afganın büyük olasılıkla heyecandan çükü kalkmamıştır. Kadın da elletmemiştir. Parasını geri isteyince kavga çıkmıştır.
Sonra bu delikanlı müslüman , kadınlara saldırmaya gücü yettiği için ancak erkekliğini böyle göstermiştir.
Ne de olsa delikanlışık İslam'da kadınlara söküyor
-
@kâfir-imam
Yok, son müşteri diye göya içeri sokmamışlar. -
@kereste, içinde söyledi: kafasını baltayla kesip sokağa atmıştı! İfadesi ortaya çıktı: 'Allah beni görevlendirdi'
@kâfir-imam
Yok, son müşteri diye göya içeri sokmamışlar.Doğrumu gerçekten. Yoksa sen de benim gibi yazıyormusın
-
@kâfir-imam
Valla haberin yalancısıyım, şöyle yazıyor orada:
"Yerel medya, saldırganın son müşteri olarak geneleve girdiğini fakat geri çevrildiğini aktarırken bu durumun onun "gururunu incittiğini" öne sürdü. Bu konuda henüz bir açıklama yapılmadı." -
Eski Kullanıcıkereste başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@kereste, içinde söyledi: kafasını baltayla kesip sokağa atmıştı! İfadesi ortaya çıktı: 'Allah beni görevlendirdi'
@kâfir-imam
Valla haberin yalancısıyım, şöyle yazıyor orada:
"Yerel medya, saldırganın son müşteri olarak geneleve girdiğini fakat geri çevrildiğini aktarırken bu durumun onun "gururunu incittiğini" öne sürdü. Bu konuda henüz bir açıklama yapılmadı."ha evet öyle diyor haberde.
son mohikan gibi , o da son müşteri.. etkisiz hale getirilmiş.
ucuz işçilik diyerej elin afganını almayacaklardı . Türkiyeden gelemk isteyen yğzbinlerce medeni okumuş insanları kapıda bekletiyorlar.
-
@kâfir-imam, içinde söyledi: kafasını baltayla kesip sokağa atmıştı! İfadesi ortaya çıktı: 'Allah beni görevlendirdi'
ucuz işçilik diyerej elin afganını almayacaklardı . Türkiyeden gelemk isteyen yğzbinlerce medeni okumuş insanları kapıda bekletiyorlar.
Okumayla olsa keşke. Ben Avrupa olsam hiç birimizin o medeniyette yeri olmazdı. Çoklu kriminal kültürün yeri anca Amerika olabilir. Oraya gitsinler. Avrupa' yı kendisine benzetmeye hakları yok. İngiltere' de araplar çıkıp şeriat isterük diye slogan atıyor. Tam komedi yani...
-
Bilim öğrenirken kafayı üşütüp arkadaşını kesen insan hiç olmadı , ama din öğrenirken nedense hep deliren oluyor. Bu tesadüf olamaz