Görmedik zannetmeyin
-
@kereste bkz 152
-
@Efruhte
Siz açıklayacaksınız. Kopya falan çekmeden. -
@kereste açıklamıyacağım çünkü sorma niyetinizi biliyorum. Ne zaman niyetinizi düzeltirseniz o zaman
-
@Efruhte
Bunlar hüsnü kuruntular.
Niyetimiz kötü ise, bu forumda kendinizi harcamayınız. -
@kâfir-imam
Evet; Kur´an Arap diyarında Arapça bilen Araplara hitap eder. Bu nokta tartışmaya açık değildir.
Yani haklısın, bu kitap Avusturalya´daki gariban Aborjinler için yazılmadı. Biz Türkler için de yazılmadı. Ayrıca bu mâlum tanrının Arapça´dan başka bir dili bilmediği o kadar belli ki. -
Tüm dindarlara duyurulur.....
Mal sahibi malından sorumludur. Mal sahibi kaliteli ürün üretemiyorsa, ona numaralı CE plaketi vermezler. Çünkü haketmiyordur, eksikleri vardır, malları çürüktür veya bozuktur.
Toparlarsak; piyasadaki hiçbir tanrı CE plaketini alamaz. -
Yine tüm dindarlara duyurulur....
Tanrıların gücü yoktur ve hiç olmadı da. Onları tanrı yerine koyanlar insanların kendisi. İnsanları aradan çıkardığınız (Dinozorların başına geldiği gibi) vakit, tanrılar adeta buharlaşır.
Olmayan şey nasıl buharlaşacak, diyenler olabilir. İdare edin gayri, aklıma daha iyi bir açıklama gelmedi. Nihayetinde bizler de ölümlüyüz, diiii mi? -
Bazıları "Doğruya doğru," deme cesaretinden yoksun.
-
Benim hayalhanem ve fikirlerim çok derin ve zengindir. Bunu göremeyenler haltetmiştir.
-
@Efruhte
Cahilliğimi hoş gör.
Eşyanın hizmetkârlığı ne demek?
Kim kimle yarışıyormuş? -
@kereste eşyanın hizmetkarlığı evlerimizi eşyalarla gereksiz yere doldurup sonra onlarla vaktimizi zayi etmemiz demek. Biz kadınlar kendi aramizda yarış halinde oluruz ya genelde
-
@Efruhte
Benim böyle bir huyum yok. -
@kereste genelde kadınların kendi aralarında olur zaten erkekler kadın nasıl derse onu yapmakta zorunludurlar.
-
@Efruhte
Benim hatun ne derse, o. -
@kereste haliyle olması gereken
-
@phi
En az bir kişi çoklu üyelik kullanıyor. Hangisi olduğunu biliyorsun. -
@Efruhte
Ne demek kendini değerli görmeyen?
Her canlı kendini önemser, ki bunu yapmayanlar kişilik bozukuluğu veya depresyonda olanlardır. Bunlar da hastadır ve sağlıklı olmayanlardır. Aklınca fal sokmaya çalışıyorsun.
Ne yani? Kendini değerli görenler dindar mı olacak, bunu mu demeye getiriyorsun? -
@kereste, içinde söyledi: Görmedik zannetmeyin
Ne demek kendini değerli görmeyen?
Her canlı kendini önemser, ki bunu yapmayanlar kişilik bozukuluğu veya depresyonda olanlardır. Bunlar da hastadır ve sağlıklı olmayanlardır. Aklınca fal sokmaya çalışıyorsun.
Ne yani? Kendini değerli görenler dindar mı olacak, bunu mu demeye getiriyorsun?Laf sokmaya calişmiyorum öncelikle bunu belirteyim. Önemsemek değil. Değer burda biçtiği konum şeklinde desek belki daha iyi ifade olur.
Her canlıyı boşver her insan sahip olduğu değeri bilmiyor. -
@Efruhte
Dediklerim her canlı için geçerli, çünkü her canlı hayatta kalma mücadelesi veriyor. Sorumu yanıtlamadığına göre, demek ki değerli insanlar dindarlar olmalı ve bunlar kendilerinin kıymetini biliyorlar. Böyle bir düşüncen varsa, yanlış yoldasın. -
@kereste hayır sadece insanlar için bahsettim. Hem siz kendinizi değerli kilmiyorsunuz ki. Yaşadığınız ömrü yokmuş gibi çöpe atan sizler, sevdiklerinizi çöpe atan sizler. Benim değerli kılıp kilmamamla alakası yok siz kendinizi değerli kilmiyorsunuz.