Görmedik zannetmeyin
-
@Efruhte
Benim hatun ne derse, o. -
@kereste haliyle olması gereken
-
@phi
En az bir kişi çoklu üyelik kullanıyor. Hangisi olduğunu biliyorsun. -
@Efruhte
Ne demek kendini değerli görmeyen?
Her canlı kendini önemser, ki bunu yapmayanlar kişilik bozukuluğu veya depresyonda olanlardır. Bunlar da hastadır ve sağlıklı olmayanlardır. Aklınca fal sokmaya çalışıyorsun.
Ne yani? Kendini değerli görenler dindar mı olacak, bunu mu demeye getiriyorsun? -
@kereste, içinde söyledi: Görmedik zannetmeyin
Ne demek kendini değerli görmeyen?
Her canlı kendini önemser, ki bunu yapmayanlar kişilik bozukuluğu veya depresyonda olanlardır. Bunlar da hastadır ve sağlıklı olmayanlardır. Aklınca fal sokmaya çalışıyorsun.
Ne yani? Kendini değerli görenler dindar mı olacak, bunu mu demeye getiriyorsun?Laf sokmaya calişmiyorum öncelikle bunu belirteyim. Önemsemek değil. Değer burda biçtiği konum şeklinde desek belki daha iyi ifade olur.
Her canlıyı boşver her insan sahip olduğu değeri bilmiyor. -
@Efruhte
Dediklerim her canlı için geçerli, çünkü her canlı hayatta kalma mücadelesi veriyor. Sorumu yanıtlamadığına göre, demek ki değerli insanlar dindarlar olmalı ve bunlar kendilerinin kıymetini biliyorlar. Böyle bir düşüncen varsa, yanlış yoldasın. -
@kereste hayır sadece insanlar için bahsettim. Hem siz kendinizi değerli kilmiyorsunuz ki. Yaşadığınız ömrü yokmuş gibi çöpe atan sizler, sevdiklerinizi çöpe atan sizler. Benim değerli kılıp kilmamamla alakası yok siz kendinizi değerli kilmiyorsunuz.
-
@Efruhte
Saçmalıyorsun yine. Ne hayatımı ne de ömrümü çöpe atıyorum. Tamam mı?
Bir şey iddia edeceksen, kendi adına konuş lütfen. Kimbilir; belki benim hayatım seninkinden de kıymetlidir. Değer vermediğimi nerenden çıkardın ve nereden bilecen, diii mi?! -
@kereste sacmalamiyorum işte bak bunu bile düşünmüyorsunuz. Kendi hayatınıza ,sevdiklerinizin hayatına değer veriyor olsaydınız çope atılacak kadar kıymetsiz gormezdiniz. Ot, böcek ,çöp ... Herşey olabiliyorsunuz da insanın insan olarak yaşayıp ölüp ve yine insan olarak dirilmesine layık goremiyorsunuz. Yaşadığınız ömrü en güzel anilarinizi da çöpe atiyorsunuz hiç olmamış gibi.
İşte bu degersizlestirmektir. -
@Efruhte
Düşünmediğimi nereden biliyorsun?
Benim adıma saçmalamayı kes lütfen. -
@kereste iyi o zaman düşünmeye devam edin
-
@Efruhte
Ne zaman neyi düşüneceğimi sana sormam herhalde. -
@kereste ben de sacmalamadigim halde sacmalamayi kesip kesmeyecegimi size sormayacagim herhalde
-
@Efruhte
Saçmaladığın için, saçmaladığını sana söyledim. Bunu ilk defa yapmıyorsun. -
@kereste madem saçmalıyorum size ne sacmaliklarimdan. Kendi sayfamda istediğim gibi saçmalar ya da saçmalamam. Okuduğunuzda yine sacmalamis der oralı bile olmazsınız.
-
@Efruhte
Bana hitaben yazdın, benim adıma ahkam kestin. Suspus olacak değilim herhalde. -
@kereste ben hickimseye hitaben yazmadım üstüne alınan sensin
-
-
Her gün asgari 3 litre su içmek gerekli, yoksa böbrekleriniz size hem beddua eder hem de küfürü basar.
-
Bu hayatı bize kimse vermedi, 1 kere var. Anı yaşamaya çalışmak, kimseye zarar vermemek gerek ve en önemlisi şu: Ne idiğü belirsiz kişilerin uydurduğu masalların, mitlerin ve efsanelerin peşinden gitmemek.