Görmedik zannetmeyin
-
Mucize beklemem, hele ki mucizeci olduklarını iddia edenler, kesinlikle bir yerinden uydurmuştur. Piyasada cirit atmış olan peygamberler, elçiler falan filan; hepsi buna dahildir.
-
Hayalperest değilim, ki, bir daha insan olarak gelme olasılığım olsa dahi, istemem kalsın.
Bu rezil dünyaya bir kere gelmek çok bile. Darısı hayal âleminde yaşayanlara. -
Sanki biz patatesiz veya ineğiz.
Sapına kadar vicdanlı, gerçekçi ve tüm dinlere siktiri çekmişiz. Vardır bir bildiğimiz. -
Kısa ve öz: Hepimiz hayvanız.
-
Bazıları sizi yaralar ve sonra siz onları yaralamışsınız gibi davranırlar.
- Kim demişse, iyi demiş - -
Burada bahsedilen para çok büyük. Gerçek olamaz gibi geliyor. Umarım değildir.
Bu kadar büyük parayla 800 taneden fazla F-35 alabilir ve iki yıl boyunca envanterde tutabilirsiniz.
Yani bu parayla yaklaşık beş taneden fazla Türk Hava Kuvvetleri kurulabilir.
Sen ne düşünüyorsun @phi? Ali Babacan sallıyor olabilir mi? -
yani gercek olabilir de olmayabilir de ama birseyler olmus bence.
-
Bana aptal diyenin kendisi aptallıkta sınır tanımayanlardan. Patatesler ve domatesler kızarmasını bilir, ancak bazı insanlar utanmaz olduğu için, onlar kadar olamaz.
-
@kereste itham etmek utanmazlığın alametidir. Dikkat edin de böyle bir alametiniz olmasın
-
@Efruhte eflufte saçını başını yolacağım ha.
-
@kâfir-imam, içinde söyledi: Görmedik zannetmeyin
@Efruhte eflufte saçını başını yolacağım ha.
fazla sinir akıl sağlığı için iyi değil.
-
@Sputnik, içinde söyledi: Görmedik zannetmeyin
Burada bahsedilen para çok büyük. Gerçek olamaz gibi geliyor. Umarım değildir.
Bu kadar büyük parayla 800 taneden fazla F-35 alabilir ve iki yıl boyunca envanterde tutabilirsiniz.
Yani bu parayla yaklaşık beş taneden fazla Türk Hava Kuvvetleri kurulabilir.
Sen ne düşünüyorsun @phi? Ali Babacan sallıyor olabilir mi?Eski bir akape li olarak altında imzası olduğu bir çok ahlaksızlığı unutmuş olmalı. Gerçekleri bunun gibi liboşdinci gereksizlerden dinleyecek değilim. Bana eski bir akapeli Turhan Çömez haricinde hepsi iğrenç geliyor. Hele o devitoğlu yok mu devitoğlu. Şam' da namaz kılacam dedi, Rus uçağını düşürdü. Onun yüzünden 10-15 milyon suri' li sığınmacı ülkede cirit atıyor. Ucuz sigortasız işci oluyor. Halkın fakirliğinde bu ikisininde payı büyük. En büyük halk düşmanı da zaten ingiliz kürt maliye bakanı. O "dolandırıcı" yı da zaten asrın lideri oturttu tekrar koltuğa. Milleti sürüm sürüm süründüryor. Fakirden vergi toplayıp zenginin vergi borçlarını sıfırlıyor...
-
@Efruhte sen kimsin ya , senin TC numaran kaç , isim soyisim adresin ne ki bana sinirli diyorsun.
-
@Efruhte
Ne alameti, bre!
Önce sen başladın, patates ve inek saçmalığına.
N´olacak, taptığın tanrı bir p.k yapamaz. Yani tanrın veya başka birisi. Yemişim hepsini.
Aha, şuraya yazıyorum, yine. Taptığın tanrı en utanmaz arlanmaz tanrılardan. Çünkü kendine inanmayanlara saygısı yok. Tıpkı insanlar gibi triplere girenlerden. -
Piyasadaki hiçbir tanrı kuralları falan koymadı, koyamaz da. Çünkü insanların kuklası haline gelen bir tanrı, olsa olsa insanlara boyun eğer. Ki öyle zaten.
-
Dinsiz imansızları havyan/böcek/haşere olarak görenlerin aklından bir zoru var.
-
Hiçbir canlı soluğunu havayı başkasıyla paylaşmaz, daha doğrusu başkasına da vermez, çünkü doğası gereği hayatta kalma ve dogâya adapte olma mücadelesi verir. "Önce ben!" kuralı geçerlidir tüm canlılar âleminde. Uyum sağlayamayanlar veya adapte olamayanlar istedikleri kadar nefes almalarına râğmen, beyhude bir çırpınış gibidir. Bunlar yalın gerçeğın ta kendisidir.
Ayrıca her dil bir zenginliktir ve her dilin kendine özgü özellikleri vardır, ki birinin diğerine öyle ahım şahım bir üstünlüğü olduğunu zannetmiyorum. Bazı dilleri öğrenmek zor olmakla beraber, bazılarını öğrenmek kolaydır. Mesela İngilizce´nin dünya çapında çok yaygın olmasının nedenlerinden birisi hem öğrenmesi kolay olduğundandır, hem de muziğe yatkınlığındandır. Benim oğlan ortaokulda su gibi İngilizce´yi öğrendi, çünkü sabah akşam İngilizce muzik dinliyor.
Son olarak...
Mesela "bilgisayar" kelimesi benim en çok hoşlandığım ve en anlamlı Türkçe kelimelerin başında gelir. Türkçe´yi önemserim, çünkü anavatanım Türkiye. Japonyá´da doğsaydım, Japonca´yı severdim elbette. -
Yemişim nefsini, mefsini...
Hakikati görmekten kaçanlar dindarların ta kendisidir, çünkü bir türlü hayal âleminden çıkmak istemiyorlar. Başkalarının yalanlaarına kanıyorlar. -
Mükemmellik kusursuzluk barındırır. Doğa ve bu kainatta böyle bir şey yok.
-
BItkiye, havyana, haşereye laf edenlerden, erdemlik beklemek hayalperestlik olur.
Evet; insanlar diğer canlılardan bağımsız olarak peydahlanmadı. Hasılı hepimiz hayvanız.Dipnot: Bitki, yahut peçete olduğumu iddia etmedim. Bu kocaman bir yalan!