Görmedik zannetmeyin
-
Kur´an gibi saçma sapan masallar ve hükümler barındıran ve insan ürünü olan kitapların peşinden gitmek için bir haylı kafayı sıyırmam lazım.
-
Bilgi güçtür. Bilgili olanlar daima bir adım öndedir, diğerleri ise ya avcunu yalar ya ağlayıp zırlar ya da başkasını suçlar.
-
Kedi uzanamadığı çiğere "Miyaav!" der.
-
Bazılari ne okuyor ne de okuduğunu anlıyor.
-
@Efruhte, içinde söyledi: Görmedik zannetmeyin
Bazılari ne okuyor ne de okuduğunu anlıyor.
Bazıları bazen bazı bazı şeyler söylüyor ama bazısı da bazen anlamayabiliyor
-
@Efruhte , ben bir şeyler hakkından yazıyorsam, kesin okumuşumdur ve verilmek istenen mesajı dibine kadar anlamışımdır.
Ayrıca....
Önce turarlı olmayı öğren, sonra başkaları adına ahkâm kes. Anlatayım, da, anlayacağını zannetmem. Yine de bir deneyeyim...Kaale almayacağını söylemene rağmen hâlâ "Görmedik zannetmeyin" konusunda boy göstermeye yeltenmen, başlı başınana oksimoronluktur. Özeleştiriden bahsetmişsin, o zaman hemen başla. Yani tutarlı olmayı öğren evvela.
Son olrarak...
Sizin diyarın kedileri ha bire miyavlamayı seviyor galiba. Buranınkilerin keyfi yerinde ve seslerini pek duyamazsın. -
@kereste, içinde söyledi: Görmedik zannetmeyin
@Efruhte , ben bir şeyler hakkından yazıyorsam, kesin okumuşumdur ve verilmek istenen mesajı dibine kadar anlamışımdır.
Ayrıca....
Önce turarlı olmayı öğren, sonra başkaları adına ahkâm kes. Anlatayım, da, anlayacağını zannetmem. Yine de bir deneyeyim...Kaale almayacağını söylemene rağmen hâlâ "Görmedik zannetmeyin" konusunda boy göstermeye yeltenmen, başlı başınana oksimoronluktur. Özeleştiriden bahsetmişsin, o zaman hemen başla. Yani tutarlı olmayı öğren evvela.
Son olrarak...
Sizin diyarın kedileri ha bire miyavlamayı seviyor galiba. Buranınkilerin keyfi yerinde ve seslerini pek duyamazsın.Okumak yetmiyor anlamakta önemli . Dibine kadar anladım demekle anlamış olunulmuyor . Yazdiklarinizdan anlamadiginiz belli oluyor. Benim yazdigimla ilgili bir şeyler yazılmışsa cevap hakkım doğar bunun kaale alıp almamakla bir ilgisi yok.
Ayrıca sizin diyarın kedilerinin miyavlama seslerini (gürültülü olduğu ve hiç susmadigi için) bizim diyarın kedilerinin sesleri sanman
bunlardan dolayı. -
@Efruhte
Anladım demekle, anlamış olunmuyormuş...muş.
Yanılıyorsun. Ben sen miyim? -
@Efruhte
Anladım demekle, anlamış olunmuyormuş...muş.
Yanılıyorsun. Ben sen miyim?İşte ben olsaydınız anlardiniz
Sizin anlama tarzınız fıkralarda üstün -
@Efruhte
Bana gazel okuma lütfen, senin her yazdığın kelimeyi anlamamak için geri zekalı olmak lazım. Geri zekalı olmadığımın farkındayım elbette. -
@Efruhte
Bana gazel okuma lütfen, senin her yazdığın kelimeyi anlamamak için geri zekalı olmak lazım. Geri zekalı olmadığımın farkındayım elbette.Üzgünüm anlamamissiniz artık adına ne derseniz deyin.
Cevap olarak yazdiginizla da anlamamış olduğunuz belli. Daha fazla uzatmanın mantığı yok .
Size keyifli forumlar -
@Efruhte
Şimdi istersen, 1000 kere alt alta "Üzgünüm anlamamissiniz artık adına ne derseniz deyin" yazmayı dene. -
Dindarların hesabı kaba olduğu için, ince işlere kafa yormayı denemiyorlar. Halbuki dünyanın dönme hızı sabit değildir. Sürekli yavaşlıyor. Demek ki neymiş? Her şeyin vakinde olması mümkün değilmiş.
Gün gelecek, bir gün 25 saat olacak. -
İslamın şartı 5´tir!
Bilenler, bilmeyenlere fısıldasıııııın! -
@kereste ay her yıl 4 cm uzaklaşıyor. Gün gelecek bir ramazan 32 gün olacak.
-
@kâfir-imam
Aman dur, Müslümanlar duymasın.
Çünkü gezegenlerin ve uydularının sabit durduğunu zannediyorlar ve mükemmel ve muhteşem bir kainatta bir mm´lik oynama dahi mümkün olmamalı. Ha evet; galaksilerin birbirlerinden hızlanarak uzaklaştıklarını biliyorlar mı aceeep! -
Kalbi ile düşündüğünü ve hissettiğini zannedenlere müslüman, beyni ile düşündüğünü ve hissettiğini bilenlere ise dinsiz deniyor.
-
Benim de yamuk bir tarafım yoktur, ki var diyenin alnını karışlarım. Sulu götürüp, susuz getiririm.
-
Ben gerçek kimliğimi gayet iyi bilirim. Televizyon programları da beni teget geçer.
-
Araplar yemin etmesini de sever, haliyle kutsal kitaplarında da bolca yemin ritüeli vardır. Tesadüf değil yani.