Görmedik zannetmeyin
-
@kereste ay her yıl 4 cm uzaklaşıyor. Gün gelecek bir ramazan 32 gün olacak.
-
@kâfir-imam
Aman dur, Müslümanlar duymasın.
Çünkü gezegenlerin ve uydularının sabit durduğunu zannediyorlar ve mükemmel ve muhteşem bir kainatta bir mm´lik oynama dahi mümkün olmamalı. Ha evet; galaksilerin birbirlerinden hızlanarak uzaklaştıklarını biliyorlar mı aceeep! -
Kalbi ile düşündüğünü ve hissettiğini zannedenlere müslüman, beyni ile düşündüğünü ve hissettiğini bilenlere ise dinsiz deniyor.
-
Benim de yamuk bir tarafım yoktur, ki var diyenin alnını karışlarım. Sulu götürüp, susuz getiririm.
-
Ben gerçek kimliğimi gayet iyi bilirim. Televizyon programları da beni teget geçer.
-
Araplar yemin etmesini de sever, haliyle kutsal kitaplarında da bolca yemin ritüeli vardır. Tesadüf değil yani.
-
Kelebeğin yaşam hikayesini bilmiyorum, bilmek zorunluluğu mu var?
Halbuki bilhassa ilkbahardan itibaren teee sonbahara kadar parkta, ormanda veya dağda bayırda gezen insanlar her gün binlerce (kimbilir daha fazladır) karıncayı ve böcekleri ezip duruyor. Eee, onların yasını tutan mı var? -
Eski Kullanıcıkereste başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@kereste sana salmonellanın hikayesini sorarlar, bilirmisin salmonella nedir, biz bildirmesek nereden bileceksin salmonellayı. (Kurandan Karia bölümüne atfen) Sahi o salmonella yürekleri sarsan büyük felaket. Gözün görmediği şeyi sana biz haber veririz. O gün insanlar salmonelladan kelebekler gibi kaçarlar.
Usc söyledi amin
-
@kâfir-imam
Her gün yerde ezilen karıncalara ve havada uçan kelebeklere andolsun, piyasadaki kutsal kitapların hepsi bir ekip işidir. Biz söylemezsek, nereden bilinecek diii mi! -
Eski Kullanıcıkereste başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@kereste A, B ,C ,Ğ.., de ki o kutsal sanılan şeyi biz uydurduk, sana bunun öncekilerin masalları olduğunu söylerler , ne kadar da doğru söylerler. Görmez misin evrim var , hiç mükemmel birşey gördün mü? Dinciler Sana insandan örnek verirler. İnsan kadar ahmak , zalim ve cahil bir varlık mı mükemmelmiş?
-
Bu Kur'anı Hrist apokriflerden derleyen papazlara andolsun ki onlar yeni bir din yaratmadıkça Arap İmparatorluğunu kurup her yeri sömüremeyeceklerini anlamış olan Emevi soyuna hizmet etmişlerdir.
-
Depremde yıkılan minarelere andolsun, beni beyinsiz olmakla itham eden kimdi acep?!
-
Ne sıkıcısı? Daha neler. Halbuki ben şen şakrak birisiyimdir.
-
Alkışlamasını sevmem; alkışlanmak istemem.
Şu 3 günlük dünyada keyfimi bozdurtmam!
Ağlamak isteyenler, ağlasın.
Zırlamak isteyenler, zırlasın.
Kudurmak isteyenler, kudursun. -
Her şene 3 cm uzaklaşan aya andolsun, birisi kendi hakkında asla kelimesini kullanıyorsa ondan uzak durun. Çünkü dünkü dediklerini bugün unuturlar. Not defterleri olsaydı, sorun olmazdı. Da, o da yok yanlarında.
-
Ama abiler hiç susmadan bıdı bıdı yapar
-
Şekerparenin tadına andolsun, ben hiçbir zaman abilik yapmadım, yapmam da. Bıdı bıdı yapanlar, aynayı ellerinden eksik etmezler.
-
@Efruhte, içinde söyledi: Görmedik zannetmeyin
Ama abiler hiç susmadan bıdı bıdı yapar
-
@kâfir-imam
Nereye çarptın öyle?
Yeni kimliğin hayırlı olsun, diiiiyiiim. -
@kereste, içinde söyledi: Görmedik zannetmeyin
@kâfir-imam
Nereye çarptın öyle?
Yeni kimliğin hayırlı olsun, diiiiyiiim.Bıdı bıdı yapan gizli ateist hanım , şiirlerimi beğenmedi. Böyle oldum, yinede sağol yeni resmim için