Görmedik zannetmeyin
-
-
Biz arkaya bakmayız, daima geleceğe odaklıyız. Ne ağlarız ne zırlarız ne de duygu sömürüsü yaparız.
-
Beyin organının işlevinden bihaber olan tanrının müritlerinin diğer organların ne işe yaradığından da haberleri yok gibi.
-
Laf olsun diye boş beleş laflayanları gördüğünüz yerde gülüp geçiniz, çünkü canlıların organlarının ne işe yaradığını bilmezler, ama ne hikmetse çok bilmişlik yaparlar.
-
Halkın zaafını yöneticiler kullanıyormuş..muş. İlla bir yerden mağdurluk çıkacak....
Halk kendini keriz yerine koydurmasın o zaman; sokaklara çıksın protestolar düzenlesin, tepkisini duyulana kadar devam ettirsin, kendisine yamuk yapanlardan hesap sorsun. Gerekirse işi, alışverişi bıraksın.
Yapıyor mu bunları? Elbette yapmıyor.
O zaman müstehaktır! -
Kurban ritüeli ilkelliğin , bencilliğin ve cahilliğin resmidir. Hayvanların katledilmesine kulak asmayanlar, insanlar hakkında tek bir laf etmeye hakları yoktur. Bu gerici ritüel devam ettiği müddetçe insanlar birbirini öldürmeye devam edecektir.
-
https://efelsefe.com/topic/2250/kurban
Buradakiler baştan sona uydurmasyondur. Bir baba cani olabilir ancak bir çocuk böyle konuş(a)maz, kunuşur diyenin alnını karışlarım! -
https://efelsefe.com/topic/2250/kurban
Ben bir babayım ve oğlum 7-8 yaşına kadar akşamları uyumadan evvel hikaye ve masal dinlemesini her çocuk gibi çok severdi. Ona sayısız hikaye/masal kitabı okumuşumdur.
Sadece meraktan soruyorum. Yukarıdaki akla ziyan hikayeyi hangi anne ve baba çocuğuna okur acaba?
Muhtemelen hiçbir anne ve baba vicdanı bunu yapmaya elvermez. -
@kereste sen bir babasın ama peygamber değilsin. Eğer peygamber olsaydın eline bıçağı alır ve bir rüya gördün diye çocuğunu kesmeye kalkışırdın.
-
@kâfir-imam
Ohoo, beni kafayı sıyırmış sözde peygamberle bir tutuyorsan, harbiden teessüf ederim.O peygamberler ki, alayı uyduruktan teyyaredir aslında. Bir tanrı benimle iletişime geçseydi, önce kendisini falakaya yatırırdım. Sebebine gelince; tanrı dediğin ayırım yapmamalı, ötekileştirmemeli, birisini diğerine üstün kılmamalı vs. vs. vs.......vs.
En önemlilerden birisi şu: Kurban talep etmemeli! -
Esma'ül Hüsna diye bir şeyleri uydurmuşlar. Hadisleri beğenmeyenler, bu zımbırtıları dinlemeyi tercih ediyor. Halbuki temeli hadislere dayanır. Yani işine gelince "Heee", gelmeyince "IIIhhhh".
-
Çok sürmedi. 3. sayfa ilermeye işaret ediyordu, 4. sayfa yanıtlara kapatılmış. Şaşırdık mı? Elbette hayır, çünkü aptal değiliz. Bazıları uzaktan gazel okumayı (başkalarının laflarını kullanarak) yeğliyor.
-
Biz tükürdüğümüzü yalamayız. Dönek değiliz, da, bazıları utanmadan kendini yalanlıyor. Gel de gülme.
-
Hatta öyleyiz ki, göte göt deriz!
-
İnanmıyoruz sana.
-
Akılsız insan kendi uydurduklarına inanır. Tatlı ve tuzlu su, deniz de olsa, eninde sonunda birbirine karışır.
-
Bükemediğin bileğe laf atmayacaksın, diye bir laf olduğunu zannetmiyorum, da, an itibarı ile icat ettim. Çünkü boş beleş laf ebeliğini bırakamayan tipler var.
-
İmam Gazali önce kıçındaki poku 3 taşla temizlesin, sonrasına bakarız.
-
Korkaklar, boyunlarını pencereden dışarıya çıkaramaz. İsteseler de yapamaz, çünkü ödleklik benliklerine işlemiş. Anca uzaktan laf ebeliği yaparlar. Bizleri ne sözde tanrı(lar) ve ne de dandik kutsal kitapları ürkütür. Alayı saçmalıktan ibaret çünkü!
-
Dindarıyla dinsiziyle bütün ülke birlik olmuş suriyelilere saldırıyorlar. Twitter da geziniyorum çok vahşi yorumlar var. Yoldan geçerken bıçaklanan suriyeli adam için "o saatte orada ne işe varmış?" yazabiliyorlar.
Zafer Partisi denen, derin devletin kurdurduğu faşist oluşumun yaptığı propagandanın sonucu bunlar.
Yazıklar olsun.
Almanya da aynısı başımıza gelmişti. Kendimize yapılmasını istemeyeceğimiz bir davranışı neden başkalarına yapıyoruz?