Görmedik zannetmeyin
-
@kereste, içinde söyledi: Görmedik zannetmeyin
Bilimden anlamayanlar, evrimden hazzetmeyenler, dev insanlara, 100´lerce sene yaşayanlara ve uçan insanlara inananlar bize laf sokmaya çalışıyor. Cahil olduklarından bi haberler, ama papuç kadar dilleri var. Gel de gülme.
Bahsettiğin şahıs son günlerde ortalarda yok. Fazla mı güldük acaba
-
@Sputnik
En son olarak çok sabırlı olduğunu iddia ediyordu. Aslında bana laf sokmaya çalışıyordu. Kimbilir, belki sabrından gebermiştir. Şaka, şaka. Bu tür kara mizahları Müslümanların bir kısmı kaldıramaz, çünkü esprileri pek sevmezler. -
@Efruhte Nereye kayboldu? Sanırım sabrı taştı ve artık yazmak istemiyor. Cevap veremeyince kaçması normal.
Ne demiş atalarımız, dinciliğin yüzde doksan dokuzu kaçmaktır. -
Barış yerine savaşmaya hevesli olanlar, bomba isteyenler korkağın tekidir. İş başa düşünce, ilk saklananlar ve kaçanlar bunlardır.
-
@Efruhte Aşağıdaki videoda seni aradım.
-
@Sputnik, içinde söyledi: Görmedik zannetmeyin
Ne demiş atalarımız, dinciliğin yüzde doksan dokuzu kaçmaktır.
- kaçmadım
- dinci değilim
-
@Sputnik, içinde söyledi: Görmedik zannetmeyin
@Efruhte Aşağıdaki videoda seni aradım.
Bu videıda kendini arasan daha iyi olurdu.
-
Şu an sokaklarda İsrail mikrobuna lanet okuyanların %95´ı savaş halinde kaçacak delik ararlar. Bu kesin bilgi.
-
Pırıl pırıl insan(lar) bu dünyaya hiçbir zaman gelmemiştir, çünkü bu doğanın tabiatına aykırı bir durumdur. Yani bazıları toz pempe hayal dünyasından çıkamıyorlar.
-
Ağaçlar insanlara küsmez. Mecazi anlamda bile mümkün değil.
Eğer doğru düzgün bir şey söylenecekse mesela şöyle olabilir:
"Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacaktır."
-Kızılderili atasözü-İnsanlar çoğu zaman rasyonel hareket etmezler; hayali şeylerin peşinden giderler, kırmızı lambada geçerler, kemer takmazlar, taptığı tanrıyı hoşnut etmek için hayvanları katlederler vs.
Yani mesele sadece ağaçları korumak değil, çünkü hayvanların da bizim kadar yaşam hakları var. Onları kurban edenler ve ettirenler, ayrımcılık yapmasınlar.
-
Mikrofonu bana uzatsalar bana ne neyse ne, hiç ama hiç ilgilenmiyorum soracak bir bu lüzumsuz sorular mı kaldı derdim.
-
İnsanlara kötülüğü kim sokmuş aceep, diyecem de, demiyorum elbette. İnsanların kötülüğünden şikayetiniz varsa ve dindarsanız, taptığınız tanrının zilini çalın. Çünkü hem sorumlusu hem de insanların tüm eylemlerinin kaynağıdır. Yani kötülüğü kurutmak istiyorsanız, evvela tanrıyı ebediyen kodese tıkmanız gerek.
-
Kötülüğün var olmasını isteyenler var, iyi mi?!
Bunların kafası bir hayli dumanlı, çünkü tanrılarına resti çekemiyorlar.
Her gün çocuklar ve kadınlar tecavüze uğruyor, öldürülüyor.
Her gün insanlar birbirini katlediyor.
Her gün tanrı(lar) bunları sadece izliyor.Daha da kötüsü...
Her gün bu kötülüklere çanak tutanlar ve devam etmesini isteyenler var.
Yoksa iyilikler bilinmeyecekmiş, cennet anlaşılmayacakmış.
Evet; bunların kafası harbiden dumanlı. Ne içtilerse! -
Ha evet; dönen alçak olsun mu?
Olsun! -
@kereste, içinde söyledi: Görmedik zannetmeyin
Ha evet; dönen alçak olsun mu?
Olsun!Benimle derdiniz ne? Dinlediğim şarkı dahi rahatsız ediyor sizi
-
@kereste her gün ne içiyorsanız kafanız hep dumanlı
-
@Efruhte , seninle derdim yok. Ancak sürekli imalı laflar ediyorsun ve imalı şarkı seçiyorsun. İlk defa yapmıyorsun bunları. Altında kalmayız ve görmezden gelmeyiz. Dava evvel sana demiştim, unuttun galiba.
-
@Efruhte , kafası dumanlı olan sensin. O mâlum sayfanda yazdıkların bunun kanıtı. Taptığın tanrından hesap soramıyorsan, senin sorunun.
-
İnsanları yaratan varsa, sorumlu olan odur. Çünkü mayasını, suyunu ve tuzunu o koymuştur. Hal böyle iken insanları suçlamak veya onları günah keçisi yapmak saçmalıktır.
Bu şuna benziyor: Boğazınıza bıçağı dayamışlar, sizi boğazlayacaklar, kan akmaya başlamış bile. Siz de bunu yapanlara minnettar olacaksınız. Gel de gülme. -
@Efruhte, içinde söyledi: Görmedik zannetmeyin
@kereste her gün ne içiyorsanız kafanız hep dumanlı
Beni kastediyorsan eğer, kafam hakikaten dumanlı. Beni de böyle kabul edin artık.