Görmedik zannetmeyin
-
@kereste aynen iade
-
@Efruhte , yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış.
Özet:
Şunu @DemoKratos yazdı:
https://efelsefe.com/topic/2312/kişiliksiz-siyasetçiler/23Şunu @Efruhte yazdı:
Ahmaklarında dinî ya da ideolojisi vardır. Dini ya da ideolojisi olması onları ahmaklıktan kurtarmaz.Bunu ben yazdım:
Başkalarını ahmalıkla yaftalayanların kendisi ahmaktır.Arkasından şunu @Efruhte yazdı:
Halkı tavşan yerine koyanlar düşünsünKim tavşandan bahsetti: @DemoKratos
-
Yok ya anlayışı kıt ağzı pis olanlarla niye muhatap oluyorum ki.
Daha ne yazıldığını dahi anlamaktan aciz
Sözün çoğu aptala izah edilir derler ya hakikaten de öyle imiş.
Hıı bak burada aptal sen oluyorsun. -
@Efruhte , senin anlayışın kıt ve sen temiz değilsin. Kendi konunda dayılanmayı bırak artık. Millet her yoruma yanıt verebilsin.
-
Olayın özeti yukarıda. Kim yalancı belli.
-
@kereste nasıl düşünürsen düşün hiç uğraşamıyacağım
-
@Efruhte , yine yalan. Bir süre sonra yine hepsinin üzerine sünger çekeceksin.
İlk defa yapmıyorsun bunu. Yanıt vermem diyorsun, çok geçmeden yine aynı telden devam. -
Ne günlere kaldık, demediğimiz şeyi bize kakalamaya çalışanlar var.
-
Ara sıra kıçı kırık tek bir cümle/yorum yazıyorlar, sonra eleştirildiklerinde, yok ben öyle demedim, yok ben genele söyledim, yok anlayışınız kıt falan, filan..."
Gına geldi artık bu tiplerden. -
Kıçı kırık tek bir cümle yorumu anlamayıp üstüne ahkam kesenlerden gına geldi. Ayrıca her defasında ağzı pis laf kullanılmasından da gına geldi. Herşey için teşekkürler @phi
Selametle -
@Efruhte, içinde söyledi:
Yine başkası suçlu dii mi?
Valla helal olsun. Beni de yıldırdın. Ben de gidiyorum. -
Herkes sağlıcakla kalsın. Kimseye kırgın değilim, ki öyle olsa ne yazar. Bıktım, hepsi bu. Sanal ortamlarda böyle laflar etmek bile anlamsız aslında. Bugüne kadar tüm yazdıklarımın arkasındayım.
Bu son mesajımdır. -
Eskiden dev insanlar varmış. Ama "mış".
Diamond ne diyeceğine şaşırmıştı.
"Dev insanlar vardı" diyebilen biriyle evrim tartışılmaz. -
Haaaa şu gözüne far tutulan tavşan mevzusu muuuuuu.... Güldüm...
E ama doğru. Bu halka alaaaaaahhhhh deyiver tamam. Gözüne far tutulmuş tavşana gerçekten dönüyorlar. Bu çok apaçık gerçek.
Gündemde bir ahmak mevzusudur gidiyor. İmamoğlu'nun bu lafı çooookkkkk zorlarına gitti. Belli oluyor. Eeee ne demişler yarası olan gocunur.
-
İmamoğlu yeni söyledi. İstanbul'dan çooookkk yaralılar, çoookkk yaralı, çok. Bu yaradan nasıl kıvranacaklarını şaşırdılar. Proje onaylarını bekletme, bütçe kısma, müfettiş orduları salma, seçim iptaline bile gittiler acıları öyle büyük ki. Dedi.
E haklı. Acıları çok büyük. İstanbul kadar büyüktü, şimdi daha da büyüdü. Acıların çocukları oldular yazık.
-
Bu kadar germeye gerek yoktu. Tavşan tavşandır. Aslan aslandır. Biz de neysek oyuz. Germeye ne gerek var da...
Ama yani dinin kullanılarak insanların kandırıldığını sağır sultan bile duydu, bu kadar apaçık bilinen bir konu bu yani, bu son derece açık.
Din kullanılarak insanlar aldatılıyor, kandırılıyor, sömürülüyor. Çok daha kötü işlerin yapıldığını da son olaylarda apaçık görüyoruz. Görmüyorum diyen göz hekiminden acil randevu alsın.
-
Ben mesaj falan beklemiyorum, o(!) mesaj bana gönderilmiş ise, gönderen uygun bir y. s.
-
Elon Musk´u bilmeyen yoktur. Kimisi sever, kimisi ona söver. Ona sövenler sahibi olduğu x/twitteri kullanmaktan geri kalmazlar. Bunlara bir şey diyorlar, şimdi aklıma gelmiyor. Gelince yazarım.
-
Forumun yüzsüzü yine boş beleş atıp tutmuş. Başkalarını köpek, dalkavuk ve çakal olmakla itham eden, parmak gösteren ve x/twitter çöplüğünu buraya taşıyan malum şahıs iflah olmazlardandır. Bana çamur atana sessiz kalmam, aynen veya misliyle iade etmişimdir/ederim de. Bozuntu dediği kesinlikle kendisidir.
-
Bazıları (x/twitter çöpçüleri) hayal dünyasında yaşamaya devam ediyor. Tam da tahmin ettiğim gibi çıktı. Sözde dağ, fare bile doğuramadı. İran´ın cüce misillemesi herhangi önemli bir yıkıma yol açmadı. Ancak İran mikrobu bu sefer ağzının payını bir güzelcene alacak ve hiç unutamayaçağı hürsana uğrayacak, çünkü İsrail mikrobu bu sefer kesinlikle doğrudan İran´a misilleme yapacaktır. İsrail´in cevabı fena yakacak.
Aslında İran kendi ayağına sıktı denibilir, çünkü ABD son defa olduğu gibi bu sefer İsrail´i dizginlemeyektir.