Savaşmayı Emreden Allah Değil mi
-
Hem yahudi hem de müsliman tanrısı ikisine de savaşmayı emrediyor hemde öyle böyle değil. Tüm dünyayı ele geçirene kadar savaşın diyor.
Öyleyse savaşmayı Emreden tanrı neden yardım etmiyor?
Şu Filistin konusu artık kabak tadı vermedi mi
Çocukların ölmesini istemiyorlarsa savaşmasınlar o zaman. Çözüm bu kadar basit.
Türk askeri cephede öldüğünde "ölmek bu işin kaderinde var , her asker öldüğünde yas ilan edecek değiliz " diyen kişi ve zihniyet neden bu lafını filistn için kullanmıyor.?
Madenciler "Ölmek bu işin fıtratında var" diyen akp genel başkanı neden savaşı emreden İslam için aynı lafı söylemiyor.
Tanrıları savaşmayı emrediyorsa ölmek de bu işin fıtratında vardır.
-
@kâfir-imam, içinde söyledi: Savaşmayı Emreden Allah Değil mi
Öyleyse savaşmayı Emreden tanrı neden yardım etmiyor?Ediyormuş. Ben demiyorum kitaplarında yazıyor. Tabi bunlar ışid, taliban v.s. gibi gerçekten iman edip, inanmadıkları için çarpışmaya d*tleri yemiyor olsa gerek. Yoksa matematik ortada "sizden 1 kişi 10-100 kişiye bedel" diyor. 2 milyar nüfusları nükleer güçleri, görünmez orduları, hatta petrol-doğalgaz zenginlikleri var. Ama gel gör ki buna rağmen kafirlere paspas olmaktan öteye geçemiyorlar.
-
Japonya , Şili , Meksika Yeni Zelanda gibi deprem kuşağındaki ülkelerde artık 7.5 şiddetindeki depremler öldürmüyor. En son Şili de 8.8 büyüklüğündeki depremde 500 kişi öldü ve 1150 kişi ise ardından gelen tsunami nedeniyle öldü.
8.8 deprem ile 7.5 depremi arasında 1000 kat güç farkı var. Düşünün bir kere Şili'nin haritada yerini bilmezsiniz. Öyle bizden daha zengin de değiller.
Ama bizim allahımız var. Kader.... Çoğrafya kaderdir...
Şimdi bu felakete sebep olanlar pişkin pişkin kader diyerek bir de sizden oy istiyorlar.
-
Arapların tanrısı insanlar arasındaki sorunların çözümü için savaşmayı, ölmeyi ve öldürmeyi önermiştir. Bu arada ganimet için bile kafayı yormuştur. İnsanları kusurlu yaratan kendisi, birbirlerine kırdıran kendisi ve ganimeti paylaştıran da yine kendisi.
Peki, ganimet nedir?
Savaşta düşmandan ele geçirilen her türlü mal. Malların içinde insanlar da var ha. Görmezden geleyim demeyin. -
Bir de kavimlere (halk, toplum) uygulanan toplu katliyamlar var ki, adeta dudağınızı uçuklatır mahiyetindedir. Dindarlar katliyam kelimesi yerine helak kavramını kullanmaya yeğlerler. Ya ne anlama geldiğini bilmediklerinden ya da örtbas etmeye niyetli olduklarından. Bunlar önemli hususlar elbette.
-
@kereste, içinde söyledi: Savaşmayı Emreden Allah Değil mi
İnsanları kusurlu yaratan kendisiAslında bir çok suç gibi görünen fiilin akıl hastalığı sonucu geliştiği bugün tıp bilimi sayesinde biliniyor. Yani geçmişte bir çok insanı haksız yere cezalandırıyorlardı.
Geçen Kazakistan' da kreş çocukları bir çocuğu 15 dk aralıksız darp etti. İnsanı en güzel şekilde yaratmışmış...
-
Binlerce yıldır savaşmayı kim emrediyorsa gidin ondan yardım dileyin
Biz yurtta sulh cihanda sulh diyen Atatürk'ün izinde olacağız. Siz ise nerede bulursanız öldürün diyen Kur'an'ın izinde olun. Ama ağlayıp zırlamayın.